АКТУЕЛНО

ОБРАЗ: Вучић + Брнабић = Харадинај


Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић

Поводом најаве одржавања поворке срама и содомског греха на улицама Београда, као и поводом све погубнијих потеза Александра Вучића везаних за Косово и Метохију, Отаџбински покрет Образ је за данас пријавио протестни скуп испред Председништва Србије, под називом „Вучић + Брнабић = Харадинај“.

Међутим, овај протест је забрањен одлуком марионетског режима, под изговором да на скупу може доћи до угрожавања безбедности и здравља грађана, јавног морала и ометања саобраћаја.

Такво „образложење“ је крајње лицемерно, будући да се овог истог дана у Београду одржава скуп којим се отворено шири и намеће јавни неморал. Да је Србија збиља правно уређена држава, скуп којим се промовише содомски грех би морао да подлеже Уставом прописаним условима за забрану. Али, у земљи која се своди на феудални посед браће AV, онемогућава се окупљање родољубивих грађана чија је једина „мана“ то што се залажу за очување јавног морала, одбрану духовног и породичног здравља нације и поштовање Устава и закона.

Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић.

Ниједно безакоње не траје вечно, па неће ни његово. Наше је да не клонемо духом, него да се истином, вером и истрајношћу боримо и изборимо за слободну Србију.

НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Отаџбински покрет ОБРАЗ

ИЗВОР: ФБ профил  Младен Обрадовић

—————-

17.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ВУК БРАНКОВИЋ НИЈЕ ИЗДАО НА КОСОВУ ПОЉУ УМРО ЈЕ 8 ГОДИНА ПОСЛЕ КОСОВСКЕ БИТКЕ У турском затвору НЕ БИ ПОСЛЕ ДА ЈЕ ОН БИЈО ИЗДАЈНИК ЊЕГОВИ ПОТОМЦИ ЂУРАДЂ БРАНКОВИЋ ДЕСПОТ СРБИЈЕ БИЈО СА ВЛАДАРИМА СРБИЈЕ ТО ЈЕ ватикан и аустроугарска ИЗМИСЛИЛА ДА СЕ ОКРИВИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ РАЗБИЈО турке КОМАНДОВАО ЈЕ ЛЕВИМ КРИЛОМ СРБСКЕ КОЊИЦЕ БОЉЕ БИ БИЛО ПРОЧИТАТИ КЊИГЕ СТАРЕ НЕГО ИЗМИШЉАТИ лаж КОЈУ СЕРВИРА масонска САНУ И ВЛАДИМИР КОСТИЋ

    Свиђа ми се