АКТУЕЛНО

Пакистанац напао десетогодишњу девојчицу у Сомбору (видео)


Мигранти

У делу Сомбора који се налази у близини прихватног центра за мигранте нападнута је десетогодишња девојчица. То је други случај који се у том делу града десио за два и по месеца.

Десетогодишњу девојчицу из Сомбора приликом повратка из школе прво су неколико стотина метара пратила двојица миграната, а онда је један од њих и напао девојчицу. Мајка девојчице Јасна Ковачевић каже да је девојчица нападнута после петог часа и то с леђа.

„Када је дошла до улице Шикарски пут и прешла пешачки прелаз један од двојице миграната је претрчао улицу и почео да трчи за њом. Сустигао је, повукао за десно раме и вукао је за школску торбу која јој је била на леђима. Девојчица је била толико присебна да се бранила, ударила га је у ногу и почела да трчи и дозива у помоћ и тако је успела да дотрчи до баке и деке“, прича Јасна Ковачевић.

Напад је одмах пријављен полицији.

„Кривично гоњење је започето и починиоци су, на сву срећу, откривени. Задовољни смо. Биће спроведена адекватна казна и депортација“, каже Ковачевићева.

У сомборској полицији потврдили су да је ухапшен тридесетшестогодишњи Пакистанац због постојања основане сумње да је извршио кривично дело тешка крађа у покушају. Он ће уз кривичну пријаву бити спроведен у тужилаштво.

ИЗВОР: РТВ

—–

22.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. БРАТЕ УРЕДНИЧЕ И ЗЕМЉАЧЕ ЈА САМ РЕКАО ДА НЕ ТРЕБА ВЕРОВАТИ ТОЈ полицији ВЕЋ ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕ СРБСКА ДРЖАВНА СТРАЖА они СУ циганска раса КОЈА ЖЕЛИ ДА ПРОЋЕРА ПЛАВЕ ПРАВЕ СРБЕ АРИЈЕВЦЕ ИЗ ВОЈВОДСТВА СВЕТОГ САВЕ ГОСПОДИН ДЕЈАН ЛИЧИЋ ЈЕ РЕКАО ШТА јевропа ЖЕЛИ ДА УРАДИ СПЕЦИЈАЛНО НА ХЕЛМУ СССС

  Свиђа ми се

 2. Пакистанци нису „ратне избеглице“ већ економски мигранти, и као такви немају никакав легалан основ да илегално бораве у Србији. Зашто Вучићев режим пуни Србију „економским мигрантима“ Исламистима, када за тако нешто нема никаквог законског основа- осим ако сам режим добровољно учествује у Сорошком пројекту насилне демографске промене у нашој земљи!?

  Свиђа ми се

 3. duse od migranata, samo nek sire „prihvatne centre“. prihvatiti treba sve u jedan kavez zajedno sa krpeljima sa vladajucih pozicija, koji su izgleda ostali potpuno bez mozga, kada tvrde da ce srbi prihvatiti decu ovih arapa u svojim skolama a istovremeno ce dobrovoljno ustupiti deo svoje zemlje istim ciganima na kosovu i metohiji. i gde crkveno ordenisana vladrka u cipkanim nadkolenicama upucuje zahtev patrijarhu jedne pravoslavne zemlje da drzi jezik za zubima i da ne utice na mantre njenog mastera!
  prsli ste, nema sta!

  Свиђа ми се