АКТУЕЛНО

СНО СРБИ НА ОКУП – САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


СВЕСРПСКА  НАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЈА
СРБИ НА ОКУП
20.10.2017. године 

Поводом локалних избора које су расписале нелегалне институције у Приштини,  СНО СРБИ НА ОКУП издаје следеће,

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

СНО СРБИ НА ОКУП се и овог пута, као и у свим предходним случајевима, снажно супротставља изласку Срба на нелегалне и нелегитимне изборе које организује тзв. „Република Косово“, а који се одржавају у сагласности власти у Београду на основу “Бриселског споразума“ који у потпуности негира уставно-правни поредак државе Србије и Резолуцију 1244 УН.

Интеграција полиције, давање сагласности за добијање међународног позивног броја за Косово и Метохију  и најновија интеграција судова у систем тзв. Републике Косово, као и  подршка власти у Београду за учествовање Срба на локалним изборима које организује лажна држава Косово дају крајњи печат негирања уставно-правног поретка Републике Србије на територији Косова и Метохије. Управо сви ови поступци и одлуке који се реализују на основу “Бриселског споразума“ а којим се спроводи правно насиље, имају за циљ да – корак по корак – легализују и легитимишу псеудо-правни поредак лажне државе Косово.

Узимајући у обзир да у овом наметнутом и диригованом поступку улогу саучесника у непоштовању сопственог важећег правног поретка има Влада Србије, то се овакво деловање може окарактерисати као једна врста државног удара, тешка повреда устава, а самим тим  и тешко кривично дело против уставног уређења и безбедности државе, и то учињених од стране највиших државних представника власти.

Имајући све ово у виду СНО СРБИ НА ОКУП сматра да тренутно не постоје никакви изгледи да ће званични Београд са оваквом политиком према Косову и Метохији престати, већ ће у наредном периоду још активније радити на разградњи институција Републике Србије и изградњи институција тзв. „Републике Косово“ што се очекује потписивањем “Бриселског споразума 2“.  Овај споразум биће донет након завршетка “Унутрашњег дијалога“ који има за циљ да сво противуставно деловање власти пренесе на све чиниоце друштва и на тај начин заштити од одговорности носиоце власти који су овај процес водили.

Како је учешће на локалним изборима које организује квази држава Косово део овог процеса, то СНО СРБИ НА ОКУП сматра да су једини истински браниоци уставног поретка и међународног права на територији јужне Покрајине и територији целокупне државе Србије управо они грађани који се супротстављају оваквом процесу и који у њему не учествују, те стога позива све Србе који имају право гласа да на ове шиптарске изборе не изађу јер ће тиме дати свој допринос у спречавању формирања независне државе Косово и распарчавању Републике Србије.

Зато поручујемо свим родољубивим Србима, учинимо оно што је до нас, остало ће Господ дати!

 

СНО СРБИ НА ОКУП

1 reply »

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.