АКТУЕЛНО

ВРХУНАЦ ЦИНИЗМА, ДНО ДНА ИЛИ ЛУДИЛО: По одобрењу Вучића – 40 судија и 13 тужилаца србских са севера КиМ је данас положило заклетву пред Тачијем, убицом србског народа


Вучић одобрио: Српске судије и тужиоци положили заклетву пред Тачијем

У канцеларији ратног злочинца и убице србског народа Хашима Тачија 40 судија и 13 тужилаца србских са севера КиМ је данас положило заклетву.

NATO-KFOR-Kosovo-Organised-Crime-1

Подсетимо, полагање заклетве је првобитно било заказано за 17. октобар, али судије и тужиоци нису дошли јер им је то, како је саопштено – „забрањено од стране Републике Србије са намером да се не дозволи интеграција у правосудни систем Косова“. Након тога је председник Србије Александар Вучић изјавио да је дао одобрење за полагање заклетве српских судија и тужилаца за „ступање у правосудни систем Косова“.

ИЗВОР: ВЕСТИ

***

Славиша Ристић

СЛАВИША РИСТИЋ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ СРБИЈЕ питао Вучића на основу којих уставних овлашћења су судије и тужиоци на КиМ положили заклетву пред Тачијем?

Посланик НС ПСС Славиша Ристић питао је председника Александра Вучићу на основу којих уставних и законских овлашћења је одобрено носиоцима правосудне власти да се интегришу у правосудни систем Косова и да положе заклетву пред Хашимом Тачијем.

Он је председника Србије Александра Вучића и директора Канцеларије за КИМ Марка Ђурића о разлогу за славље због изборних резултата на Косову, називајући те изборе сепаратистичким.

„Да ли је победа Србије што смо ускратили уставно право Србима на КИМ да бирају своје органе по Уставу Србије и што смо их натерали да учествују на сепаратичким изборима. Да ли је то разлог за славље, што су победили људи који су на власт довели злочинце Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија“, питао је Ристић.

ИЗВОР: НОВОСТИ

———-

ПОВЕЗАНО:

*Зоран Чворовић: О утицају Вучићевог „унутрашњег дијалога” на правну свест Срба

*Славка Којић: ПРАВО ГРАЂАНА НА ОДБРАНУ ДРЖАВЕ 
*Славка Којић: ИЗА «УНУТРАШЊЕГ ДИЈАЛОГА» СЕ КРИЈЕ ПРОЦЕСУИРАЊЕ ПРИПАДНИКА РЕГУЛАРНИХ ЈЕДИНИЦА ПОЛИЦИЈЕ И ВОЈСКЕ СРБИЈЕ 
*ОТИМАЧИНА по Бриселском пакету: СЕПАРАТИСТИ ОДЛУЧИЛИ – сву имовину државе Србије региструју на „Републику Косово“ 
*Славка Којић: КОМЕ ЋЕ ДА СУДИ КОСОВСКИ СУД ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ? 
*Славка Којић: ИЗВЛАЧЕЊЕ ИЗ ГЛИБА ЗВАНИ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ 
*Никола Влаховић: Америчко-албанском окупацијом Косова и Метохије, Србији није отето само историјско и духовно седиште, него и сва њена материјална добра – Хоће ли отето бити проклето?

*
Уставни суд (26.03.2015): Уредба о контроли преласка административне линије према КиМ је неуставна
Садашње структуре у Приштини нити су „привремене институције“ по Резолуцији 1244, а још мање су „покрајинске институције“ 
Раденко Недељковић: Управни суд је поништио одлуку Владе Србије о мом разрешењу 
Славка Којић: О НАЈАВИ УСТАВНОГ ЗАКОНА КАО ПОКРИЋА ЗА БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ
Славка Којић: НЕЛЕГАЛНОСТ, НЕЛЕГИТИМНОСТ И НЕРЕГУЛАРНОСТ „ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА“ ОД 03.11.2013.
Славка Којић: ПРЕДАЈА СУДСКЕ ВЛАСТИ АЛБАНСКИМ СЕПАРАТИСТИМА
Славка Којић: УКИДАЊЕ ПРАВА ГРАЂАНА НА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ
Славка Којић: ГРАЂАНИ КАО НОСИОЦИ СУВЕРЕНОСТИ – УСТАВНИ ОКВИР КОНСТИТУИСАЊА СКУПШТИНЕ АП КиМ
Славка Којић: УСТАВ И ЗАКОН НЕ ВАЖИ ЈЕДНАКО ЗА СВЕ У СРБИЈИ
Славка Којић: Устав или Бриселски споразум?
Славка Којић: ИСТОРИЈСКИ И ПРАВНИ РАЗЛОЗИ ОСНОВАНОСТИ ПРАВА НА САМООПРЕДЕЉЕЊЕ
Славка Којић: КО КРШИ МЕЂУНАРОДНО ПРАВО?
Славка Којић – ОДБРАНА УСТАВА ЈЕ ОДБРАНА СРБИЈЕ

———–

24.10.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

4 replies »

  1. Исти сценарио, котрак по корак користио је М.Ђукановић и ето данас видите докле је догуро.Ако народ жели да буде робље и гробље онда је свеједно ко је вођа.Питам се шта још треба да уради па да схвате да без изласка пред скупштину у милионском броју нема краја нашој пропасти или по статом „добром обичају“ нека протестују други, није то мој посао, ја сам изнад тога.Народу је изгледа свеједно, било шта да се деси и са државом и са било чиме као да је уморан од живота.Зна се шта бива са онима који су уморни од живота.Заспу да се одморе,али с никад више не пробуде.

    Свиђа ми се

  2. Хитно расписати потерницу за АЛЕКСАНДРОМ ВУЧИЋЕМ, самозванцу, од оца Хамзе и мајке Хајрије, лажном председнику свих срба, председнику терористичке Агенције СНС.
    Хватањем и изоловањем овог злочинца ослободиће се медији, почеће слобода народа, кренуће привредни развој, радници ће збацити пелене и почети да раде у српским погонима. Србију ће преплавити српске банке и предузетници, дијаспора, економски и политички емигранти ће добити сва права, право гласа, право да улажу у Србију, право да буду задужбинари, да слободно и богато живе у прелепој и пребогатој земљи Србији.

    Свиђа ми се