АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: Фашистички гебелсовац Ји и терориста Тачи


Ортодоксне лажи у Приштини најозлоглашенијих непријатеља човечанства и цивилизације данас.

Заменик помоћника државног секретара САД Брајан Хојт Ји (Hoyt Brian Yee) и председник тзв. Косова Хашим Тачи, 25. октобра у Приштини, гебелсовско-фашистички су дошли до закључка да су “сагласни да је Косово лидер у борби против тероризма у региону“, јер је мало албанских терориста са Косова погинуло у Сирији и Ираку, само 58 до сада, док их је 317 терорисало тамо укупно. Албанске терористе са Косова, убијене и оне ухапшене у Македонији, два зликовца демократије, човечанства и цивилизације нису рачунали!? Ји и Тачи су желели да та цифра албанских терориста са Косова у Сирији и Ираку буде већа, бар 5000 хиљада. А зна се да је Косово по глави становника и броју својих терориста у Сирији и Ираку на првом месту у свету!

Хашим Тачи правоснажно осуђен за тероризам и убиство полицајаца још 90-тих година.

Заменик помоћника државног секретара САД Брајан Хојт Ји, фашистички гебелсовац износећи лажи о лидерству Косова против тероризма занемарио је ортодоксну чињеницу америчког Стејт департмента да је: “Ослободилачка војска Косова“ одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001 . године стављена на црну листу терористичких организација!

Амерички председник Барак Обама обавестио је конгрес почетком јуна 2016.г. да се продужава дејство санкција против много Албанаца и 10 њихових организација са КиМ, југа Србије и Македоније (које су званично терористичке организације) и који су и даље на црној листи непожељних у Америци.

Америчко Министарство финансија 3. фебрара 2016. г. је ажурирало листу санкција организацијама и појединцима из целог света. На овој листи се налазе и неки функционери и посланици тзв. Скупштине Косова. Осим тога, ту је и даље председник Иницијативе за Косово, посланик Скупштине Косова, Фатмир Лимај. На црној листи САД је и нови председник општине Глоговац у Дреници, Рамиз Ладровци. Насер Кељменди, заједно са својим синовима је такође на листи. Против њега се води судски процес за организовани криминал у Босни и Херцеговини и на Косову.

Остали посланици Скупштине Косова који се налазе на црној листи су Даут Харадинај и Реџеп Селими. Ту је и Рустем Мустафа – Реми, бивши посланик ПДК. Ту је и Сами Љуштаку, Лавдрим Муџахери, Харадинај Бала, Фатмир Лимај, Исак Муслиу, Јонуз Муслиу, Шефћет Муслиу, Азем Сyла, Емруш Џемаили, Сами Укшин…

Терористи „ОВК“ Сулејман Селими и Сами Љуштаку.

Ји, хитлеровски фашистички гебелсовац, тврди и да су терористи и трговци људским органима, терориста Тачи и…. „лидери у борби против тероризма и екстремизма“ је не само смешно, већ злочиначки. Чист фашизам! Ми који смо осетили америчке терористичкофашистичке бомбре 1999. г. можемо слободно да кажемо Јиу да су они који су срушили 11.септембра, куле близнакиње у Њујорку, лидери у броби против тероризма у Америци и широј околини.

А ортодоксна је истина да је Америка прва држава у свету која је од државе прерасла у државну терористичку организацију и да је НАТО савез државних терористичких организација и који, ама баш нигде у свету где су се појавили, нису донели добро и мир. На сваком сантиметру земљине кугле у свету где је дошла Америка и НАТО пала је невино проливена крв од стране њих!

Зоран Влашковић

ИЗВОР: КМ Новине

—————–

28.10.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »