АКТУЕЛНО

ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ „Ноћ вештица – сатанистички пир“ (видео +18)


Поштовани читаоци, преносимо амерички документарни филм о “Ноћи вештица“, са исповестима сатаниста и жртава које су учествовале у сатанистичким ритуалима на ову ноћ, да не би било никакве недоумице око духовне суштине овог сатанистичког пира, који се намеће као безазлена забава неупућенима. Пресватаја Богородице, спаси нас! 

Молитва Животворящему Кресту

Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его; яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога, и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, пречестный и животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго, и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе, Крест свой честный, на прогнание всякого супостата. О пречестный и животворящий Кресте Господень, помогай ми со святою Госпожею Девою Богородицею, и со всеми святыми во веки. Аминь.

krst1
+ + +

МОЛИТВА ЧАСНОМЕ КРСТУ

Слава Господе, Крсту Твоме Часноме!

Нека васкрсне Бог, и нека се развеју непријатељи Његови, и нека беже од Лица Његова они који га мрзе. Нека ишчезну као што ишчезава дим, као што се топи восак на домаку огња; тако нека изгину ђаволи пред лицем оних који љубе Бога и осењују се крсним знаком, и који радосно говоре: Радуј се, пречасни и животворни Крсте Господњи, који прогониш ђаволе силом распетог на теби Господа нашег Исуса Христа, који је сишао у пакао и сатро силу ђаволску, и који нам је даровао тебе, Крст Свој Часни, за прогањање сваког противника.

О! пречасни и животворни Крсте Господњи, помажи ми увек са Светом Владарком, Дјевом Богородицом, и са свима Светима занавек. Амин.

***

ФИЛМ: НОЋ ВЕШТИЦА – ПРЕВАРА ИЛИ ЗАДОВОЉСТВО?

ИЗВОР: православнапородица.орг.срб

***

ПОВЕЗАНО:

*31. октобра прослављамо Светог Луку Еванђелисту и Светог Петра Цетињског – а не „Ноћ вештица“!

——————

31.10.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић