АКТУЕЛНО

„Духовна трпеза“: Др Даница Грујичић – Срби су ЖИВИ ЕКСПЕРИМЕНТ! (видео)


Затроване воде, ваздух и земљиште, „нелечене“ од ратног загађења 18 година – власт ће морати да заштити народ, тврди др Даница Грујичић.

Министарства екологије, војске и здравља обећала стручним тимовима Национални центар за испитивање последица бомбардовања СРЈ.
Стручна испитивања у циљу прикупљања доказа могу потрајати деценијама, али ће дати све од себе да се проблем ратног злочина у садејству са оним земљама које су такође прошле што и Србија – интернационализују, обећава водећи српски неурохирг др Грујичић.
О разлозима који су је принудили да се укључи у политику, зашто политика мора да уважи и слуша струку, стању у српском друштву и много још важних ствари, чујте у новој емисији „Духовне трпезе“:

ИЗВОР: HelmCast

***

ПОВЕЗАНО:

*Др Даница Грујичић: НАТО је против Србије водио нуклеарни и хемијски рат

*

*Италијански војни лекар: Наши војници на Косову су бар до 2016. године пили канцерогену воду

*Србија на другом месту: Објављена листа земаља које су највише гађане америчким „томахавцима“

*IARC (The International Agency for Research on Cancer): Алармантан податак – Србија прва у Европи по броју деце оболеле од рака!

*Проф. др Слободан Чикарић: „Милосрдни анђео“ на Балкану – Уранијум, „прљави рат“ и рак (видео)

*Проф. Саша Живић: Јенс и озрачена погача

*Емисија „СИЛЕН“ Биљане Ђоровић: Др Мирјана Анђелковић Лукић – СРБИЈА ЈЕ БОМБАРДОВАНА МИНИ АТОМСКИМ БОМБАМА, немачки научник др Габријел их је назвао „Мини Хирошиме“

*

*

*Биљана Диковић: Осиромашени уранијум којим су НАТО/ЕУ/САД ЗЛОЧИНЦИ бомбардовали Србе по мишљењу „стручњака“ има својство „витамина за ојачање имунитета“…

Злочиначко бомбардовање , ратни злочин над цивилним становништвом: ЕКОЦИД И ГЕНОЦИД НАД НАРОДОМ СРБСКИМ И СРБИЈОМ 1999.

***

2.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »