АКТУЕЛНО

ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде! (видео)


Гост емисије „Разговори“, у студију продукције „Центар“ била је породица Тркуља. Њихово дете, кћеркицу од 6 година, социјалне раднице из Центра за социјални рад на Звездари заједно са полицијом, такорећи су отели из њиховог стана, у осам сати ујутру.

Родитељи дете могу да виде само два пута месечно, а у каквом је стању њихова кћерка најбоље је описала мајка Наташа, која је нажалост, од одузимања њиховог детета, своју кћеркицу могла да види само два пута:

„Могли смо само да видимо наше дете два пута. И то оба пута, нисмо могли да је препознамо. Спремили смо пакетић, нешто мало гардеробе, и када смо је видели она је била бледа, имала је ранице по рукама. На првом виђењу, она нас је грлила, љубила, били су присутни и радници из Цента из социјални рад Звездара, и још неки нама непознати људи, који су такође укључени у случај. Дете је плакало, грлило нас, љубило:говорило – Ја хоћу, да ме мама и тата воде кући, ја сам потребна мом тати и мојој мами. Плакала је и молила – Водите ме кући. Тата, води ме кући. Мама, води ме кући. Хоћу сада да идем кући; ја не могу више да будем овде!. Била је бледуњава ….”, кроз плач је у емисији изговорила мајка Н.Тркуља.

Важно

Пошто је постојала шанса да мајка изгуби посао, ако са својом трагичном причам препознатљиво изађе у јавности, њен глас и изглед су измењени.

А како је дошло до тога, да дете из породице Тркуља буде одузето родитељима и смештено у Прихватилиште за незбринуту децу послушајте у видео клипу горе.

Разговор са породицом тркуља, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

———————

9.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Da to je dozvoljeno u ovoj Ustasko-izdajnickoj drzavi.
  Treba se organizovati,naći kućne adrese otimaca dece ,objaviti javnosti ko su,saznati u čijim interesima rade,a potom ih prepustiti linču mase opravdano nezadovoljnih roditelja koji očajni žele da spreče ovo najnovije ludilo države i kriminalno interesnih centara.

  Свиђа ми се

 2. Ово је само један у низу случајева, у којима Центар за социјални рад систематски спроводи план одузимање наше деце и продаја пре свега страним клијентима. Ако се не будемо супроставили овом злочин, убрзо ћемо бити сведоци терора над традиционалним породицима. Под изговором “небрига о деци“ бићемо на мети сви који децу васпитавамо у складу са нашом традицијом и Православном вером. Срби учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ! Устанак или нестанак!

  Свиђа ми се

 3. Правна држава пред нашим очима постаје најстрашнији диктатор у историји човечанства, али ми то још увек не примећујемо.

  Свиђа ми се