АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: Награде и подршка за убијање


Отворена подршка међународном тероризму од стране терористе Харадинаја, садашњег тзв, премијера тзв. Косова! Логистичке ћелије тероризма у Приштини – западне амбасаде ћуте.

Иако је званично “УЧК“ терористичка организација, бивши припадник ове терористичке организације и њен највећи лобиста, садашњи такозвани премијер тзв. косовске владе Рамуш Харадинај, отворено је дао подршку међународном тероризму и злочинима ове зликовачке организације када је новчано наградио породице осуђених албанских терориста у Скопљу.

“Ослободилачка војска Косова“ је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација и прогашена документовано терористичком организацијом!

Такозвана косовска влада одлучила је да издвоји 219 хиљада евра за покривање трошкова породица осуђених албанских терориста, припадника и саучесника „кумановске групе“ која је упала на територију државе Македоније 9. и 10. маја 2015. г. и убијала државне органе и цивиле ове земље.

Такозвани косовски премијер Рамуш Харадинај, трерориста “УЧК“, рекао је на седници тзв. владе, 9. новембра 2017.г. да ће свака породица осуђених албанских терориста добити 10.000 евра.

Кривични суд у Скопљу осудио је 2. новембра 2017.г. 33 члана албанских терориста “УЧК“ са Косова и Метохије из „кумановске групе“ на укупно 746 година затвора.

Седам албанских терориста је осуђено на доживотне казне затвора, 13 терориста је осуђено на 40 година затвора, шест на 20 година, један од оптужених је осуђен на 18 година, други на 14 година и још два члана на 13 година.

У одсуству доказа, четири Албанца су ослобођене свих оптужби.

Ради се о великој групи наоружаних терориста Албанаца, већином са Косова, међу којима је било и телохранитеља Рамуша Харадинаја, која је извршила терористички напад на другу државу, Македонију, у кумановском Дивљем насељу, где је 80 % становника Албанаца, и сукобила се са македонском полицијом. У том окршају осам македонских полицајаца је убијено а 37 полицајаца повређено, убијено је и 14 албанских терориста са Косова. Више албанских терориста је рањено.

На доживотни затвор осуђени су терористи Анди Краснићи, звани „Малишева“, Дем Шеху, Фадил Фејзулаху, Насуф Зећири, Валдет Зекај, Бег Бајра и Фејзула Рушитовски.

Сукоб у Куманову је оружани сукоб у коме се 9. и 10. маја 2015. године сукобила Македонска полиција са више од 50 наоружаних и униформисаних терориста , са “УЧК“ униформама албанских терориста са Косова који су се крили у појединим кућама у Кумановском Дивљем насељу насељеном Албанцима.

И Македонија се данас суочава са повећаном претњом по њену безбедност, јер се 150 македонских држављана, Албанаца, који су се борили на страни Исламске државе у Сирији и Ираку, ускоро враћају кући.

Ова забрињавајућа оцена је изречена у Скопљу, 8. октобра 2017,г., приликом отварања регионалне вежбе „Страни терористички борци – промовисање превенције и отпора“. Када се званично зна да је у Сирији и Ираку било још 317 албанских терориста са Косова, међу којима и 44 жене, онда се види колика опасност вреба Балкану од албанских терориста. У Сирији и Ираку је погинуло и 58 албанских терориста са Косова међу којима је и четири бомбаша самоубице.

 

Зоран Влашковић

ИЗВОР: КМ Новине

———–

12.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. ДАЋЕ БОГ ДА нато ПРОПАДНЕ ОНДА ЋЕМО СВЕ ОСЛОБОДИТИ ШТО СУ БЕОГРАДСКИ партизани ИЗ јна и лажни политичари ИЗДАЛИ СВЕ ШТО ЈЕ СРБСКО КОСОВО МЕТОХИЈУ ПРОШИРЕНУ ЦРНУ ГОРУ РЕПУБЛИКУ СРБСКУ РЕПУБЛИКУ СРБСКУ КРАЈИНУ СЕ ДО СКАДРА СОЛУНА ЦАРСТВО ДУШАНОВО СРБИЈА НА ТРИ СРБСКА МОРА СССС

    Свиђа ми се