ИСТОРИЈА

Књига: „Комунистички злочини у Црној Гори и Херцеговини 1941-1942“


14.11.2017. Стара Херцеговина

У издању Митрополије црногорско-приморске, Књижевне задруге Српског народног вијећа  из Подгорице и Друштва за истраживање злочина над грађанима Црне Горе из Колашина изашла је из штампе капитална књига „Комунистички злочини у Црној Гори и Херцеговини 1941-1942“ двојице аутора мр. Тадије Бошковића и Милоша Војиновића, са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита Амфилохија.

На 659.страна можете упознати драму која се одвијала на подручју Црне Горе и Херцеговине 1941-1942.године. Књига садржи имена жртава комунистичког терора у наведеном периоду, 1839 жртава из Црне Горе, и 522 из Херцеговине.

1 reply »

  1. НЕК ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА ЗА СВЕ НЕВИНЕ УБИЈЕНЕ СРБЕ И СРБКИЊЕ ОД комунистичке партизанске белосветске банде ИНАЧЕ ПО ХЕРЦЕГОВИНИ И ПО ПРОШИРЕНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ СУ НАЈВИШЕ УБИЈАЛИ СРБЕ ДОК ИХ НИЈЕСУ ЧЕТНИЦИ ОЋЕРАЛИ СА СРБСКЕ ЗЕМЉЕ ПОБЕЖЕ ТА банда У БОСНУ У РОГАТИЦУ ЖИВЕЛА СРБСКА ХЕРЦЕГОВИНА И РАШКА И ЧЕТНИЦИ ВОЈВОДЕ ПАВЛА ЂУРУШИЋА ПЕТРА БАЋОВИЋА БАЈА СТАНИШИЋА МАЈОРА ЂОРДЂИЈА ЛАШИЋА ВАША ДЕЛА СУ БЕСМРТНА СССС

    Свиђа ми се