АКТУЕЛНО

Роберт Дејвид Стил: Трамп, Путин и Си Ђинпинг морају да униште дубоку државу – Америка се налази пред револуцијом


фото: ПЕЧАТ

Трамп, Путин и Ђипинг морају да униште „дубоку државу“

Роберт Дејвид Стил (Robert David Steele), бивши обавештајац ЦИА, и суоснивач обавештајне службе маринског корпуса, човек са мисијом, за „Печат“ говори: на који начин Доналд Трамп, Владимир Путин и Си Ђипинг могу да униште дубоку државу; износи доказе да је Хитлер са Евом Браун пребачен из бункера у којем је наводно погинуо, у Аргентину; како су ЦИА и НАСА постале немачке агенције у САД, како је Дона Бразил, бивша шефица Демократског националног комитета, својом књигом „Хаковање“ (Hacks) у којој је презентовала доказе да је Хилари Клинтон наместила страначке изборе против Бернија Сандерса, бацила бомбу на демократску странку и забола глогов колац у политичку каријеру „злочиначке породице Клинтон“; начинима на које су педеофилија, содомија и сатанизам интегрисани у одржавање дубоке државе; како је помогао Трампу у борби против педофила, сатаниста и издајника који су премрежили владу и институције САД.

Роберт Стил је аутор осам књига о реформи обавештајних служби, двеју о изборној реформи, многобројних чланака, студија и анализа; главни је официр за успоствљање Светске обавештајне мреже, посвећен настави холистичке аналитике, економије реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама) који би могли да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију. Мото његовог деловања је: „Истина по сваку цену, смањује све друге цене“.

1. Ви сте најбољи амерички коментатор о „дубокој држави“. Можете ли нам дати кратак опис „дубоке државе“?

Најбоље студије о „дубокој држави“ написао је Питер Дејл Скот. Међу њима су: „The American Deep State: Big Money, Big Oil, and the Attack on U.S. Democracy“; „Dallas ’63: The First Deep State Revolt Against the White House“; „The War Conspiracy: JFK, 9/11, and the Deep Politics of War“… и Скот је по мом суду најзначајнији аутор о дубокој политици и дубокој држави… Оно што сам ја урадио, а што он није био у могућности да уради, је да ту тему убацим у дискурс алтерневнативних медија и то тако да је она данас постала тема и у мејнстрим медијима. Они више не могу да је заобиђу.

Многи људи греше мислећи да дубоку државу представљају неизабране бирократе и виши политичири То није тачно: они су најбољи службеници владајуће класе. Дубока држава заправо почиње са водећим банкарским фамилијама, укључујући Ватикан који је најбогатија организација на свету, богатија од фамилије Ротшилд.

Али, Ватикан са Ротшилдима, укључујући све централне банке, Лондонски Сити и Волстрит- то вам је врх дубоке државе. Они користе највише нивое масонерије и највише нивое „Малтешких витезова“ који су се одрекли националних веза и обавеза и нису више лојални према сопственим државама. Имали смо случајеве припадника ЦИА чији су чланови припадали „Малтешким витезовима“ и КГБ-а чији су чланови припадали „Малтешким витезовима“, који су колаборирали против својих земаља. Испод њих је ниво којем припадају политичке партије. Већина земаља је тако организована да две највеће политичке партије блокирају 70 процената људи од правог учествовања у политичком процесу. У САД то зовемо: тиранија двеју партија. Испод овог нивоа су тајне обавештајне службе које су од недавно почеле да се баве шпијунирањем и уценама политичара, судија и славних личности (celebrities) како би увећали своју моћ и повећали свој буџет. И, имате бирократе, посебно тупаве и глупе бирократе у САД који гурају ционистичку агенду против САД а који имају држављанство обеју земаља. Дубока држава је веома стварна и мислим да је Доналд Трамп на путу да је сруши и ја бих волео да видим да Владимир Путин и остали – то исто ураде.

2. Како амерички председник Трамп, руски председник Путин и председник Кине Си Ђипинг, радећи заједно и не верујући својим бирократијама, могу да сруше дубоку државу?

Изванредно питање. Желео бих да подсетим ваше читаоце да су Кенеди и Хрушчов водили разговоре преко Кенедијеве мајке и да су се сложили да су највећа препрека миру амерички и руски генерали. Кенеди и Хрушчов су схватили да као лидери држава могу да верују један другом далеко више него што могу веровати својим бирократијама. Верујем да је то подједанко тачно и данас у случају Трампа, Путина и Ђипинга. Апсолутно сам сигуран да се ова три човека могу сложити да се дубока држава мора сломити, централне банке морају национализовати, деловање Ротшилда мора бити забрањено у свим земљама, а не само у Русији и на Филипинима, Џорџ Сорош се мора ухапсити и извести пред суд. И они могу тим својим деловањем задужити човечанство и добити Нобелову награду за мир. Једна од ставри коју сам предложио председнику Трампу као неопходну је затварање свих хиљаду војних база широм света од којих 44 окружује Иран; стављање тачке на давање финансијске подршке на диктаторске режиме какави су у Саудијској Арабији и Израелу који добија 30000 долара за сваког човека, жену и дете у Израелу а те паре користи за геноцид над Палестинцима и подмићивање чланова америчког Конгреса. Ових 1000 база се користе за кријумчарење оружја, злата, дроге, готовог новца и мале деце. Најбоља ствар коју Доналд Трамп може да уради како би на прво место ставио Америку је да затвори наше прекоморске војне базе и да наша земља престане да служи као приватна армија за Немачку, Јапан или Кореју. Северна Кореја је кинески а не наш проблем. Блиски Исток је нешто о чему Иран, Турска, Русија и САД треба да дискутују а не да дозволе Израелу да једноставно спроводи свој план балканизације и дестабилизације. Поента је у томе да ова три човека имају моћ да створе просперитетни свет мира и сахране дубоку државу пре него што она сахрани човечанство.

3. Да ли Ви, господине Стил, онда верујете да председник САД-а, Трапм, председник Русије Путин и председник Кине Си, ни у ком смислу нису под контролом дубоке државе?

Не, не верујем да су они контролисани од дубоке државе. Доналд Трамп је далеко паметнији него што се може претпоставити и он за собом има много веома добрих људи, укључујући маринце. Ја сам био марински официр, заслужан сам за креирање обавештајне службе маринског корпуса. Ми смо у процесу експлоатације базе података НСА (Државна безбедносна агенција САД) и ми смо дошли до података о свим најмоћнијим педофилима и њиховим жртвама, дошли смо до подака о свим издајницима, перачима новца и финансијерима тероризма и ми смо у САД у процесу њиховог хапшења, лоцирања и предузимања других мера неопходних за рушење дубоке државе.

Верујем да је председник Путин већ урадио нешто слично. Подсетимо се да су САД водиле „хладни рат“ против Русије. Џорџ Тенент је под Џорџем Бушом потрошио 250 милијарди долара у покушају да уништи руску економију и Путин је морао да веома много ради како би спасао своју земљу од вишедимензионог рата који су против ње повеле САД. Што се тиче Кине, ја сам велики присталица конфучијанизма, а мислим да је председник Кине управо консолидовао своју моћ за други петогодишњи мандат и он ће водити Кину у будућност. Нема никакве сумње да је „амерички век“ завршен, да је „кинески век“ почео а Русија је негде између. Трамп, Путин и Ђипинг нису марионете дубоке државе и мислим да су то три човека на овој планети који могу уништити дубоку државу.

4. Ви сте били кандидовани за Нобелову награду за мир. На основу чега сте били предложени? Имате намеру да помогнете тројици председника – Трампу, Путину и Си Ђипингу, да ову награду стварно заслуже и добију имплементирајући ваше идеје? Но, није ли ова награда дубоко политизована и веома дискредитована?

Дозволите ми да најпре одговорим на ваше друго питање. Услови Алфреда Нобела су били веома јасни. Нобелова награда за мир, требало је да буде додељивана појединцима а не организацијама, који највише ураде у демилитаризацији света. Ништа друго. И то у протеклој години а не током живота. Услови садржани у тестаменту су, дакле, веома јасни. Најгнусније доделе Нобелове награде за мир су уручење ове награде Хенрију Кисинџеру – који је ратни злочинац, Бараку Обами, који је шеф криминалне породице, и Малали Јусафзаји из Пакистана која је ЦИА агент за тајне операције медијског утицаја. То лудило, укључујући доделу ове награде Европској Унији, веома је дискредитовало Нобелову награду.

Ја сам предложен за Нобелову награду за мир од Јана Калвика (Jan H. Kalvik), уредника „Defence and Intelligence“из Норвешке који је сматрао да моје идеје о холистичкој анализи, економији реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама), могле да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију.
У свом образложењу предлога за Нобелову награду, Јан Калвик је такође веома критичан према изборном процесу Нобеловог комитета.

Ја бих желео да кажем да не сматрам да заслужујем Нобелову награду, иако сам веома задовољан што сам био предложен. Сматрам да би Путин, Си и Трамп заједно могли у току следеће две године да заслуже Нобелову награду: демилитаризујући свет, сахранивши дубоку државу и користећи моје идеје за слободне изворе (технологије) свега, који коштају 10 процената у односу на садашњу цену њихове производње на Западу, чиме ће сиромаштво бити искорењено најпре у њиховим земљама а онда широм света. Оваква употреба технологије би, поред тога, ставила тачку на нелегалну емиграцију из Кине у Русију, у Европу са Блиског истока, из Индонезије у Аустралију и у САД са свих страна.

5. Недавно су декласификовани ЦИА фајлови који се односе на убиство Џона Ф. Кенедија. Према овим фајловима један доушник је јавио ЦИА да је Адолф Хитлер преживео Други светски рат и да је живео са бившим нацистима у Аргентини 1950-тих. Молим вас да нам изнесете ваше увиде о судбини Адолфа Хитлера.

Да је Хитлер преживео – веома је добро и веома пажљиво документовано. Објављене су књиге о томе. Књига „Хитлер у Аргентини“ („Hitler in Argentina“) Херија Купера (Harry Cooper), веома документовано износи истину о Хитлеровом бекству из Берлина
Постоји велики број фотографија Хитлера са Евом Браун у Аргентини после рата. Управо сам на Public Intelegence Blog објавио детаљну анализу Џефа Ренса под називом „Хитлер у Аргентини & САД – Хитлерова погодба укључујући НАСА (као и ЦИА) као немачки резерват“ (Jeff Rense: Hitler in Argentina & The US-Hitler Bargain Including NASA (as well as CIA) as a German Preserve).

Овај текст показује да је Мартин Борман насилно дрогирао Хитлера и Еву Браун (Хитлер није желео да напусти бункер) и уклонио их на носилима. Ту су били сведоци. „Један од двојника Адолфа Хитлера је упуцан и спаљен заједно са женским телом од стране СС у плиткој рупи ископаној у прљавштини изнад Рајхсбункера. У међувремену, Адолф Хитлер и Ева Браун су спроведени тунелом подземне железнице (која се још увек ту налази) и одведени до језера Ванси у Берлину где их је чекао BV 138. Одатле су вероватно отишли на север и укрцали се у JU 390, офарбан као шведски авион. Они и други високи чланови Рајха су били одвезени у Аргентину у Патаганоју где је читава баварска заједница била припремљена за Хитлера. Све ово је урађено уз пуно саучесништво владе САД. Дакле, какав је био огроман компромис који је Борман направио? Била је то операција „Спајалица“ (Paperclip), која је довела већину врхунских немачких научника и инжењера из области ваздухоплова и њихове породице у Америку, где се већина налазила у Хантсвилу. Руси су заробили мали део овог труста мозгова.

Научник Трећег Рајха – био је директор НАСА-е. Његово име је др. Курт Хајнрих Дибус (Kurt Debus)…. човек који је био задужен за развој ракета и операције у Пинмунду, где су креирани и оперативни програми В-1 и В-2. Заправо, Немци, под др. Дибусом, граде прву ICBM. Немци су били далеко испред свог времена и зато су САД желеле те научнике и инжењере. Борманн је то знао и тако смо добили операцију „Спајалица“… и стварни свемирски програм. Дакле, НАСА је у суштини била немачки производ. Чак и многи врхунски немачки научници који су наводно погинули у Немачкој (као Борман) тајно су доведени“, каже Џеф Ренс у својој анализи.
Нацисти и фашисти нису изгубили Други свестки рат. Једноставно су емигрирали у САД и Аргентину. ЦИА и НАСА постали су немачка агенција у САД. Др. Дибус је био ДИРЕКТОР НАСА-е 12 ГОДИНА, од јула 1962. до новембра 1974. Већина Американаца једноставно није имала појма да је њихов свемирски програм у суштини био немачки програм који је водио, режирао и развио др. Курт Дибус и стотине немачких научника и инжењера ваздухопловства Другог светског рата.

САД су спасиле нацисте и фашисте од пораза у Другом светском рату: преселиле су њихове вође и њихово богатство, Огроман број веродостојних извештаја сведочи о великом броју авиона за превоз терета који је превожен из Немаче у Аргентину, чијим пилотима није било дозвољено да виде ко и шта се укрцава у ове авионе.
Верујем да ће свет сазнати да су након Другог светског рата САД урадиле много више од других како би васкрсле фашизам. На пример, књига под називом „Златни ратници: Амерички тајни опоравак Јамашитиног злата“ (Gold Warriors: America’s Secret Recovery of Yamashita’s Gold), говори како смо ми крајем Другог светског рата открили јапанско злато на Филипинима и претворили га у златни тајни фонд за спровођење црних тајних операција извођених са циљем обнове фашизма у Јапану, Немачкој и Италији.

Верујем да је пре операције „Спајалица“ која је представљала план спасавања највећег броја нацистичких научника склопљен споразум између Трећег Рајха и САД о размени немачких научника за сигурно уточиште за Немце у Аргентини и Патагонији. То ПОГЛАВЉЕ мора бити обнављано лично од стране председника САД, у право време. То је једини логичан разлог због кога је Хуверу наређено да опозове своје псе трагаче и да се опусти. И логичан разлог због којег су тројица председника САД-а путовала у Аргентину и то баш у град Барилоче у Патагонији, који се налази изван свих рута на којима би се логично могли наћи председници, а у коме је нашла пребивалиште немачка заједница… да лично потпишу и продужите уговор: Ајзенхауер 1960. Бил Клинтон 1997. Обама 2016. Претпостављам да ће и Трамп морати да посети Барилоче.

Важно је разумети да банке цветају на ратовима. Рат је добар за 1 посто и веома лош за 99 посто. И то је разлог због кога Трамп, Путин и Си морају заједничким напорима да покопају дубоку државу којој је највећи циљ да одржи фашизам живим.

Што се тиче осталих декласификованих ЦИА докумената, постоје бројне ствари за које не мислим да су истините. Постоје лажни документи који сугеришу да је Ли Освалд био човек који је убио Кенедија. То једноставно није истина. Ја сам урадио велики број рецензија књига које говоре о убиству Кенедија и нема никакве сумње да је Ј.Ф. Кенедија убио Ален Далс уз саучесништво са Линдоном Џонсоном, Џеј Едвардом Хувером и многим другима.

6. Дона Бразил, бивша шефица Демократског националног комитета, бацила је праву бомбу на Демократску странку својом књигом „Хаковање“ (Hacks) у којој је презентовала доказе да је Хилари Клинтон наместила страначке изборе против Бернија Сандерса. Какво је ваше мишљење о значају оптужби које је изнела Дона Бразил и да ли присуствујемо крају ере Клинтонових?

То је веома важно питање. Дозволите ми да на почетку кажем да разумем страх Доне Бразил, јер досије Клинтонових показује да убијају сваког ко се са њима не слаже. Али, она је изневерила САД, баш као што је Ал Гор изневерио САД, када је био подмићен од Ворена Кристофера са 100 милиона долара како би прихватио крађу избора и поставио Џорџа Буша и Дика Чејнија на власт. Књига Доне Бразил, њен је покушај да спасе оно што је остало од њеног бедног живота. Она је издала Америку, зато што је била ко-завереник у намештању америчких избора у примарним изборима за председничку номинацију демократске странке. Документована је чињеница да је Хилари украла 13 примарних избора од Бернија Сандерса.

Универзитет Стенфорд је документовао ову чињеницу. Документовано је да је Хилари Клинтон манипулисала и контролисала читав процес, да је користила Клинтонову фондацију како би продала Уранијум 1 Русији, да је платила досије који је саставио бивши британски шпијун Кристофер Стил (обавештајни досије који је садржао серију експлозивних, највећим делом неоснованих захтева о изабраном председнику Доналду Трумпу, укључујући наводе да га је руска влада годинама „култивисала, подржавала и помогла“, прим.Б.Ђ.), итд. Ја сам лично написао сертификовано писмо Џејмсу Комију у коме сам нагласио да је Хилари Клинтон у унутрашњем кругу издаје, педофилије, превара у вези са добротворним активностима и изборне преваре. Коми није одговорио. Шта се сада дешвава? Верујем да су двојица браће Подеста већ ухапшени, њихови пасоши су отказани, Доналд Трамп је био апсолутно сјајан са Џефом Сешнсом у хапшењу педофила на основу обавештења која сам му дао преко државног тужиоца Џефа Сешнса и ми имамо доказе о свему овоме преко НСА базе података. Ови људи су готови.

Ја сам предложио приступ „истине и помирења“. Мислим да је далеко важније образовати људе и свет о злочинима против човечности које нису починили само Клинтонови, већ такође и Обама и Бушови као и Дик Чејни. Истина и помирење су по мени веома важан концепт који се такође односи на Ротшилде, Џорџа Сороша и остале, уколико су вољни да јавно сведоче о ономе што су радили.
Дона Бразил је апослутно коректна у ономе што данас износи, али ја имам веома мало поштовања за људе који су храбри након извршеног недела. Била би нам далеко кориснија да нам је то открила много раније.

7. Због чега је то сада открила? Да ли је Дона Бразил то урадила у склопу реализације неког новог плана у оквиру Демократске странке?

Живот Доне Бразил (метафорички говорећи) је готов. Није јој ништа остало. Она је издала и изгубила сваки интегритет који је имала, она је дозволила Хилари Клинтон да уништи Демократски странку. Ја се заправо слажем са њом. Мислим да би Џо Бајден био бољи кандидат, и могуће је да би победио Доналда Трампа. Али, Америка је била спремна за промену. И, морамо да нагласимо да није само Хилари Клинтон, већ је и Берни Сандерс одговоран. Берни Сандерс је био ко-завереник Хилари Клинтон. Апсолутно је знао да је она украла примарне изборе и колаборирао је са Хилари Клинтон. И сада ужива у свом новом летњиковцу на обали језера Чемплен (Champlain) који је купио за „тричавих“ 600.000 долара.

Са овом куповином, Сандерс, ватрени заступник радничке класе, сада поседује најмање три куће, прве две су у Берлингтону, Вермонт и Капитол Хилу у Д.Ц. Берни Сандерс је издајник америчке демократије. И потребно је да веома добро разумете да је сваки аспект како демократске тако и републиканске партије – издаја. Пол Рајан, Скот Вокер и Ренс Прибус су амерички издајници. Они су најгори непријатељи Доналда Трампа, далеко гори него што је то демократска странка. Јавност мора да схвати чињеницу да се морамо вратити директној демократији у којој делује принцип: људи а не партије. Ја сам се кандидовао за председника 2012.године. Предвиђам да ће 2018. и 2020., бити године у којима ће бити изабрани независни кандидати и либертаријанци. Они ће независно гласати у Конгресу и то ће омогућити владавину засновану на доказима. Ера владавине двопартијске тираније је завршена. И – ера педофила – такође.

8. Мали број људи зна да сте Ви повереник Међународног суда за природну правду и његов пројекат о елитној педофилији, а написали сте и предговор за књигу под називом: „Педофилија и империја: Сатана, Содомија и дубока држава“. На који начин су педеофилија, содомија и сатанизам интегрисани у одржавању дубоке државе?

Сатанизам и окултно су веома важан део у одржању дубоке државе. Педофилија, окултно, убиство деце, пијење њихове крви, черећење њихових тела, део су привилегија тих 1 посто који мисле да могу то да раде. У историји је познато да је испијање крви деце сматрано средством против старења. Педофил из Силиконске долине, јавно је изјавио да добија трансфузију крви деце како би успорио старење. Оно што није рекао је да је ефекат подмлађивања јачи када су деца терорисана и содомизирана. Кинези су закључили да се, уколико тероришу псе пре него што их скувају –мења укус њиховог меса. Веома је за разумевање распрострањености и места педофилије и сатанизма у функционисању дубоке државе важан случај „Пицагејт“ у вези са чим желим да одам признање румунском таксисти. Нека Бог благослови румунског таксисту (Гуцифера) који је хаковао имејл Џона Подесте.

Сатанизам и педофилија су у самом центру дубоке државе. То је начин на који дубока држава држи своју „елиту“ заједно, али, то је и Ахилова пета дубоке државе. Они се крећу у распону од сексуалног злостављања деце до убијања деце, черећења њихових тела и сатанистичких и окултних ритуала. Постоје разлози на основу којих можемо да верујемо у тврдње да је нестанак 6 милиона деце сваког дана, тачан број који је потребан за снабдевање једног сатанистичког ритуалног жртвовања који се дневно одржава у сваком граду на свету у различитим сатанистичким институцијама од којих су неке повезане са католичком и јеврејском религијом. Сматрам да је ово најважније откриће нашег времена. И сматрам да је председник Путин био апсолутно у праву када је забранио усвајање руске деце од стране Американаца зато што су Американци усвајали руску децу како би их спровели у педофилске ланце. Осим тога, ми у Америци имамо тако глупе, ништавне људе који након рођења не пријављују рођење своје деце, она немају крштенице и ту децу продају тим људима. Због тога је Хилари Клинтон толико жудела да у Америку доведе децу са Хаитија која нису регистрована. Сматрам да је то због тога што онда могу бити убијена а да нико не може да докаже њихов нестанак. То је огроман проблем и ја заиста желим да одам признање Међународном суду за природну правду чији сам повереник, Синтија МекКини (Cynthia McKinney) је повереник, врховни судија је Сер Џон Велш од Брана (Sir John Walsh of Brannagh), на борби против овог хорора. Читаоцима вашег листа препоручујем књигу „Педофилија и империја: Сатана, Содомија и дубока држава“ за коју сам написао предговор а која се може бесплатно преузети са Амазон киндла. Ова књига ће бити енциклопедија од А до Ш за педофилију и сатанизам. Католичка црква и ционисти су веома проминентни у овој педофилској мрежи. Књигу је неопходно превести у најмању руку на руски и кинески језик.

9. Да ли сте ви лично помогли председнику Трампу у рушењу дубоке државе и посебно сатаниста и педофила и издајника који су присутни на многим местима у америчкој влади?

Урадио сам три ствари како бих помогао Доналду Трампу. Од јула 2015. пишем серијал: „Трампова револуција“ на Амазону. Трамп је далеко паметнији и далеко опаснији него што то људи схватају. Друга ствар је: стално пишем меморандуме председнику који му могу помоћи да разуме како може да употреби изборне реформе, контраобавештајне и државне „велике стратегије“ како би уништио дубоку државу. А најважнија ствар коју сам урадио је та што сам 26.маја ове године написао писмо заједно са мојим колегом Вилијамом Бенијем, најпоштенијим бившим НСА официром. Ја сам најпоштенији бивши ЦИА официр и обојица смо подржаваоци Доналда Трампа и ми желимо да обавештајна заједница поврати свој интегритет и живи под владавином закона. Вилијам Бени и ја смо написали меморандум за председника и послали га Џефу Сешенсу у коме смо га упознали на који начин би могао да употреби базу података НСА како би открио сваки имејл и телефонски позив упућен од било ког педофила, издајника и већег криминалца у САД. НСА то не ради зато што је фокусирана на уцене политичара и инсајдерску трговину. Овај мемурандум дао је Доналду Трампу и Џефу Сешнсу кључ за рушење дубоке државе. Можда ми никада нећемо добити признање за овај допринос али ја чувам овај меморандум и веома сам поносан што сам могао да служим својој земљи, макар и на овако скроман начин.

ФОТО: ПЕЧАТ

Како дубока држава контролише медије на интернету и дигитално убија њене критичаре

Други део разговора са Робертом Дејвидом Стилом (Robert David Steele), бившим обавештајцем ЦИА, и суоснивачем обавештајне службе маринског корпуса, у коме разматрамо методологију дубоке државе за успостављање геноцидалног новог светског поретка, почињемо анализом смисла и значаја Балфурове декларације (Balfour Declaration) – чија је стогодишњица са великом помпом прослављена у Британији. Балфурова деклерација је заправо писмо које је британски министар иностраних послова лорд Балфур, упутио 2. новембра 1917. Ционистичком савезу Велике Британије и Ирске преко познатог банкара лорда Ротшилда, вође британске јеврејске заједнице, у коме је, у име Владе подржао јеврејске тежње за стварање „националног дома“ у Палестини. Тај документ постао је изузетно значајан за ционистички покрет, јер је представљао својеврсну повељу на коју се почео одлучно позивати.

Поред финансијске подршке коју је добио од ционистичких кругова, лорд Балфур је желео да реши и проблеме који су настали услед навале јеврејских избеглица из источне Европе у Британију крајем 19. века због чега су на лондонским улицама организоване честе демонстрације против Јевреја, које су резултирале и сукобима.
У време објављивања Балфурове декларације у Палестини је живело 56.000 Јевреја, 1922. тај број се попео на 85.000, 1931. на 174.000 а 1944. на 529.000 Јевреја. Непосредно уочи стварања државе Израел, на тлу Палестине је живело више од 600.000 Јевреја. За 40 година насељавање је вршено плански са посебним напорима да се постигне што већа концентрација јеврејског становништва око Тиберијског језера, Тел Авива и Јерусалима. На дан стварања државе Израел, на тлу Палестине је живело 1.380.000 Арапа. Објављивањем Балфурове декларације, британска влада је озваничила своје везе са светским ционизмом.

Роберт Стил је аутор осам књига о реформи обавештајних служби, две књиге о изборној реформи, многобројних чланака, студија и анализа; главни је официр за успостављање Светске обавештајне мреже, посвећен настави холистичке аналитике, економије реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама) који би могли да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију. Мото његовог деловања је: „Истина по сваку цену, смањује све друге цене“.

*Господине Стил, како гледате на Балфурову деклерацију, и прославу која је у Британији уприличена 2.новембра, поводом њене стогодишњице?

Британци славе сто година срамоте, злочина против човечности и ужаса. Ја заиста поздрављам Џеремија Корбина (Jeremy Corbyn), лидера Радничке партије Британије, који је одбио да присуствује свечаности и сусретне се са Натањахуом који је ратни злочинац. Морамо се сетити да је Израел учествовао у убиству Џона Ф. Кенедија и напада на америчку слободу, да је одговоран за геноцид над Палестинцима и ратове на Блиском истоку.

Подсетимо се садржаја писма које је лорд Балфур упутио банкару лорду Ротшилду.
„Драги лорде Ротшилде, Имам велико задовољство да у име владе Његовог величанства пренесем следећу декларацију о подршци јеврејским ционистичким аспирацијама које су биле поднете кабинету и од њега одобрене. Влада Његовог величанства гледа са благонаклоношћу на стварање националног огњишта у Палестини за јеврејски народ и уложиће највеће напоре како би олакшала постизање тог циља, при чему треба јасно разумети да неће бити учињено ништа што би могло кршити грађанска и верска права постојећих нејеврејских заједница у Палестини, или права и политички положај који Јевреји уживају у ма којој другој земљи. Био бих Вам захвалан ако бисте овом декларацијом упознали ционистичку федерацију.“

Британски званичници који су уприличили Декларацију били су плаћени и подмићени од стране циониста из Швајцарске.

Осим тога, мало људи зна како су функционисали ционисти у Швајцарској током Другог светског рата и да се Хитлер сложио да допусти да сви Јевреји напусте Немачку за 3 милиона долара. Рабин Мајкл Дов Вајсмандл (Michael Dov Weissmandl), заправо је радио 1942. године са немачком владом како би СВЕ Јевреје извадио из логора и окупиране Европе за 3 милиона америчких долара. Рабин је био пресрећан и одмах је отишао у седиште светског ционизма у Швајцарској, обавестио их о понуди и затражио новац. Рабину је речено, „Иди кући, Рабине. Нећеш добити новац. Намеравамо да многи Јевреји (ниже класе) трпе и умру у рату, тако да ћемо имати симпатије света како би најлакше успоставили државу Израел након рата“. Рабин Вајсмандл је описао ову ноћну мору у својој књизи „Sefer Min Hametzar“ и „Десет питања за ционисте“ из 1948. године. Холокауст је послужио као оправдање за домовину. Рабин Мајкл Дов Вајсмандл у свом тексту под називом „Десет питања за ционисте“ у првом питању реторички пита: Да ли је тачно да је 1941. и 1942. године, немачки Гестапо понудио свим европским Јеврејима транзит у Шпанију, ако би се одрекли имовине у Немачкој и окупираној Француској; под условом да: а) ни једно од депортованих лица не путује из Шпаније у Палестину; и б) сви депортовани се превозе из Шпаније у САД или британске колоније и тамо остају; са улазним визама које требају уредити Јевреји који живе тамо; и ц) 1000 долара откупнине за сваку породицу коју мора да обезбеди Агенција, а која се плаћа по доласку породице на шпанску границу по стопи од 1000 породица дневно.

У трећем реторичком питању рабин нас упознаје да је одговор ционистичких лидера био негативан, и да је био пропраћен следећим коментарима: само Палестина би се сматрала дестинацијом депортованих; Европски Јевреји морају бити изложени патњи и смрти у већој мери него друге нације, како би победнички савезници пристали на „Јеврејску државу“ на крају рата: откупнина није исплаћена.

*Дакле, Хитлер се сложио да Јевреји емигрирају, а ционисти из Швајцарске су рекли: Не, ми не желимо да они емигрирају било где, осим у Палестину. Домовина неће бити доступна до после рата, тако да они морају да остану у Немачкој и умру за тај циљ“.
Због чега ови подаци и питања нису послужили као повод за историјску академску расправу?

То је историја коју би свако требало да разуме, али то није могуће зато што су ционисти створили веома ефектан мит о холокаусту.

Тачно је да се холокауст догодио. Милиони Јевреја су умрли. Међутим, постоји више лажи и пропуста које ционисти истичу, и њима се треба супротставити.

Већина оних који су умрли у Немачкој, нису умрли од гаса, већ од савезничких бомбардовања, глади и тифуса. То укључује логоре у којима је већина умрла од глади и тифуса, а не од гаса. Аушвиц је био принуђен да смањи број умрлих са 6 на 1,5 милиона. Јевреји су били посебна и најзначајнија група која је умрла, али је број, рецимо Руса а и других далеко већи, а мит о холокаусту, који се и даље увећава, пориче, умањује и не поштује све те друге смрти. Геноцид, било против Јевреја или било ког другог, укључујући и Палестинце, представља најужаснији злочин против човечности, можда се може једино изједначити са свеобухватном државном заштитом педофилије и од државе практиковане педофилије у свим њеним облицима.

Осим тога, одбијање циониста да поштују друге геноциде и масовна убиства, само по себи је ужасавајуће. И Американци морају запамтити да су њихови преци само у једном случају у опсегу од 40-70 милиона извршили геноцид над Индијанцима што је, како су неки запазили, инспирисало Хитлера против Јевреја. Ни једна рука није чиста у овом случају.

Jim Stone

*У Хералд Трибјуну је 7.новембра објављен ваш текст о ГУГЛ Гестапо-у под насловом „Како дубока држава контролише друштвене медије и дигитално убија њене критичаре“. Опишите нам, како функционише механизам добро подмазане машине за ућуткивање свих који истражују истину.

У питању је машина за цензуру и дизање дреке коју су успоставили ционисти дубоке државе. Верујем да је та ционистичка машина цензуре и дизања јавне дреке у сваком и најмањем покушају преиспитивања мита о холокаусту, активна у свакој земљи. Та машина укључује кампање за дифамацију, тролове, лажи, лажне извештаје који се достављају људима који су забрањени, цензурисани, чији су гласови „угушени“. У мом случају, мој непрофитни образовни сајт је проглашен за порнографски вебсајт. То се догодило због тога што су многобројни ционисти пријавили мој вебсајт као порнографски вебсајт, зато што је он веома јасно тражио да Америка буде на првом месту, а не Израел на првом месту. Касперски и остали су лењи. Они прихватају лажне извештаје, радије него да их сами процењују.

Људи морају да схвате да постоји ционистичка пропагандна машина која је веома моћна, далеко моћнија од било које друге. Глобални информациони сервис Русије – РТ – није ни близу да делује у том смеру. РТ је неупоредиво бољи медиј од америчких прпагандних машина: мејнстрим медија које ми у САД зовемо CNN – Мрежа за ширење срања од вести (The Crap News Network), Њујорк Тајмс: Њујоршки злочин (The New York Crimes) и Вашингтон Пост (Washington Post): Вашингтонско ђубре (Washington Compost).

Свет се уздиже и људима је све јасније како ствари функционишу. Балфурова деклерација би, по мом мишљењу, морала да буде замењена решењем о две државе. Мислим да Турска и Иран (Отоманска империја и Персија) морају да обнове своје империјалне позиције на Блиском истоку, да Русија треба да буде главни арбитар, а да Америка мора да се повуче. Мислим да млађе генерације поличких лидера на Блиском истоку могу да ствари уреде на нов начин: укидањем конфликата са Ираном, обустављањем послушности према Израелу и прекидом толеранције према војним операцијама САД на овом простору. Недавна чистка у Саудијској Арабији у новембру 2017. године када је ухапшен велики број истакнутих принчева из Саудијске Арабије, владиних министара и пословних људи, након формирања антикорупцијског комитета под водством престолонаследника Мохамеда бин Салмана, веома је добар знак. Верујем да ће се слични процеси дешавати и у Катару. И то је добра ствар.

*Коначно и питање о фолс флег операцијама. Ви званично уживате углед најбољег познаваоца ових операција, будући да сте као шпијун ЦИА ове операције организовали и њима руководили за ЦИА. А ви сте званично изјавили да сматрате да је Дик Чејни лично руководио операцијом 9/11 (11.септембар). Каква је употреба фолс флег операција од стране дубоке државе и због чега их је толико много у Европи и САД, рекло би се једна недељно, у скорије време?

То је веома важно и дубоко питање. Могао бих говорити сат времена о тој проблематици. Фолс флег операције означавају оно што је супротно догађајима који нам се представљају као реалност.
Термин „фолс флег“, (операције под лажном заставом) настао је у време поморских ратова када су пирати и државе ратовали под заставом својих непријатеља како би могли да им се довољно приближе и изврше напад). Желим да нагласим да у фолс флег операцијама које сам ја организовао за ЦИА – нико није погинуо. Ја сам написао велики број текстова у којима сам описао механизме извођења ових операција и како препознати да ли је у њима заиста било погинулих или не. Израелци су веома увежбани за ове операције. Ови људи немају никаквог интегритета када се ради о убијању припадника сопственог народа а то је случај и са САД, када говоримо о највишим нивоима. Линдон Џонсон је одавао мете Северном Вијетнаму пре него што би смо извели напад и због тога је рецимо Џон Мекејн веома лако оборен изнад Ханоја током мисије бомбардовања у октобру 1967. године, када је био тешко рањен.

Разлог због кога дубока држава сада веома учестало користи фолс флег је тај што губи контролу над популацијом. Дик Чејни је јавно изјавио да је највећа грешка била дати Интернет општој популацији. Првобитна идеја је била да се Интернет држи у оквиру војно-индустријског комплекса и да нама „малим људима“ не буде дозвољено да га користимо. Али, милошћу Божијом, ми имамо Интернет.

Фолс флег се организују како би се створила клима страха која се користи за увећање буџета за стварање полицијске државе. Дубока држава, коју чини један посто популације, веома је свесна да је време камења, виљушака и бакљи сада сасвим близу. И, не само то. Ми у Америци имамо 3-4 милиона ветерана, вероватно и много више, који су веома, веома љути, и који су веома добро истренирани и знају како да оборе мале авионе метком од педесет калибара. И дубока држава зна да, ако се размота пуна истина о свеопштој укључености педофилије у владајућим круговима и свеукупном систему, ако сазна да је рат у Ираку заснован на 925 лажи, да ће људи буквално почети да спаљују њихове луксузне велике виле и убијају породице. Ми смо веома близу револуције. Ускоро ће бити објављен мој нови текст на „Revolution in the USA Today“ у коме показујем да САД сада задовољавају сваки предуслов за избијање револуције у политичко – правном, социо-економском, идео-културном, техно-демографском и природно-географском домену. Сви предуслови за избијање револуције су испуњени у САД, Британији и многим земљама у Европи.

Фолс флег је форма режиране представе која може укључивати инсценирана и права убиства. Лас Вегас је био хибридна фолс флег операција која је поред ФЕМА дрила укључивала и прави масакар и верујем да је била финансирана од циониста како би казнили Трампа и обезбедила још више новца за Шелдона Ејделсона (Sheldon Adelson) и Мајкла Чертофа (Michael Chertoff) и остале који се баве пословима обезбеђења. Фолс флег представљају начин на који дубока држава спроводи преваре становништва. И људи би требало да разумеју да су мејнстрим медији саучесници у овим операцијама.

Они знају да се ради о фолс флегу али настављају да понављају лажни наратив. Због тога је ГУГЛ-Гестапо веома заузет ућуткивањем алтернативних медија. Ми откривамо и демаскирамо њихове лажи којима нас затрпавају сваког свакцијатог дана. Ја бих веома волео да Баиду из Кине и Јандекс из Русије заједно са Викиликсом креирају пост ГУГЛ Интернет. Нама је заиста неопходан блокчеин информациони систем који не би могао да буде цензурисан и манипулисан.

*Ви тренутно са Џоном Макафијем разрађујете идеју стварања Интернета, независног од ГУГЛ Гестапоа?

Срео сам се са Џоном Макафијем 5-6 пута. Он је под великим нападом. Покушали су да га убију више пута а он је један од најблиставијих умова нашег доба, заједно са Вилијамом Бенијем и Џулијаном Асанжом. Ми покушавамо да заједно урадимо неке ствари.

Још увек нисам успео да пронађем земљу која би била вољна да примени моје идеје о формирању агенције за слободну енергију (технологије) у оквиру које би функционисао информациони биро заснован на отвореним изворима информација и инжењерство засновано на отвореним изворима енергије како би се елиминисале све препреке за слободан и креативан живот људи на планети. Надам се да ће Трамп прихватити ове идеје што би могло бити полазна основа за отварање ових агенција у Кини, Русији, Турској Ирану, Јужној Америци, Африци, Сингапуру и Кабулу. Људи би требало да разумеју да су западна економска и политичка парадигма – фашистичке парадигме. Она се заснива на губицима од 50 процената и 90 процената профита за банке. Неопходна нам је нова парадигма.

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров био је у праву када је изјавио да је ера доминације западне политике и економије завршена и да треба направити пост-западни светски поредак. У оквиру тог поретка треба установити нову информационо-економско-инжињерску парадигму. То је оно што моје идеје нуде не само мојој земљи, САД већ и Кини и Русији. То је платформа на којој би Трамп, Путин и Си могли да заслуже Нобелову награду за мир, о чему смо говорили у првом делу интервјуа.

*Да ли је Доналд Трамп испунио ваша очекивања, отварањем фајлова ЦИА о убиству Џона Кенедија.

Трамп није смео да дозволи да ЦИА задржи иједан докуменат. ЦИА је креација Волстрита како би била његов тајни центар у САД. Постоји дивна књига Дејвида Талбота: „Ђаволова шаховска табла“. Мислим да Трамп не би смео да толерише било какав отпор у ЦИА. Да сам ја председник, ја бих истог дана обуставио њихов буџет и угасио им приходе док не обелодане сва документа. И, упозоравам људе да је моја процена да је 10-20 посто обелодањених докумената чист фалсификат у циљу стварања конфузије и навођења на погрешан пут.

*Верујем да ће овај интервју изазвати интересовање и жељу да посетите Србију и одржите серију предавања. На који начин је најбоље да заинтересовани ступе са вама у контакт?

Ја волим да путујем, али сада то радим искључиво бизнис класом. Исувише сам стар за економску класу. Сви који су заинтересовани да ме ангажују као предавача могу да ме контактирају на robertdavidsteele.com и на тој страни је контакт на који могу да ми пошаљу имејл. Обично то овако функционише: влада плаћа карту за бизнис класу, универзитети спонзоришу мој смештај и ја предајем и држим радионице на универзитетима а телекомуникационе компаније или један или два локална милијардера ми плате 10000-25000 долара како бих седам дана провео обучавајући неколико различитих група људи у стварима од највећег значаја данас.

У овај пакет улази и приватни састанак са вашом обавештајном заједницом, којима ћу рећи све што би желели да знају. И, веома бих волео да посетим Србију, Москву и Пекинг зато што заиста дубоко верујем да се центар светских догађања сели на линију Пекинг-Москва а Доналд Трамп има шансу да буде део тог троугла за мир.
Управо сам се вратио са Тајланда где сам снимао документарни филм о педофилији са Стивеном Сигалом који има српско држављанство. Уживао сам краљевски третман у сваком погледу и срео сам се са бившим премијерима, генералима и осталим значајним личностима. АСЕАН, асоцијација југоисточне Азије је расправљала о томе да ли би свака централна банка у овом делу света морала да буде национализована. Мој одговор је био да ту нема никакве дилеме. Одговор је „да“. И то је оно што Трамп, Путин и Си морају урадити: морају се сагласити да свака централна банка на свету мора бити национализована. То је једини прави пут у будућност.

 

Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић

ИЗВОР: ПЕЧАТ

—————-

23.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »