АКТУЕЛНО

Небојша Малић: Младић и кадије


фото: Независне – судије Хашког казамата које су пресудиле Генералу Младићу

О кадијама у црном, лажљивим назгулима Атлантске Империје, писао сам небројено пута – и рекао све што је вредело рећи. Пошто се ради о илегалном суду, све њихове пресуде су политичке ујдурме, чак и кад се чини да суде српским џелатима (па се после планирано предомисле).

Данашња „пресуда“ била је очекивана не зато што је Ратко Младић крив за оно што су га оптужили (тј. небулозу коју Империја редефинише по потреби) већ зато што, да би Империја била врли витез на белом коњу, Срби морају да буду проглашени за аждају.

Могао бих нашироко овде да пишем о иронији тога што су муслимани (што са малим, што са великим М) поверовали у ту причу па онда ударили на Империју, која је све време хтела с њима да сарађује. Или што је Империја у свом блискоисточном витезовању побила небројено пута више муслимана него што је Младићу стављала на терет. Али нећу. То је до њих.

Што се самог Младића тиче, најбоље би било да цитирам Србист:

Није питање да ли је Младић крив Империји, јер о томе нема двојбе. Крив јој је као црни ђаво. Па њој је криво и оно дијете на тути што га убише у Батајници, њој су криви и телевизијски монтажери, а да како им не би био крив први српски војник, који пуца на њих, обара им авионе, веже им војску за релеје?
Али прилично сам сигуран да је Империја изгубила рат за српско сјећање кад није успјела да натјера саме Србе да признају Младићеву кривицу, што је био суштински циљ. Није успјела да убиједи Србе да је Младић нешто крив свом народу, осим, наравно, оних Срба којима платиш да мисле што им напишеш да кажу. Није могла да убиједи Србе да су црни ђаволи.

Изгубила је рат за српско срце и ту је сјеме будуће српске снаге.

Колико су пак Срби добили тај рат и да ли ће ишта никнути из тог сјемена зависиће од тога колико у том њиховом срцу има мјеста за хероје, браниоце, оне који су се испрсили пред Империјом која сатире; колико има памети да се пресијече са обрасцем у којем империјалне судије имају морално право да суде српским херојима, а Срби од њих очекују правду.

Судите својим заробљеницима, а не мојим херојима, јер о мојима само ја смијем да судим. Моје хероје не може убити пресуда непријатељског суда, то може само мој заборав.

Исток памти.

Зима долази.

„I didn’t go to Vietnam to participate in war, nor to any other country, I only defend my people. What could I have done? Should I have left my people for to be slaughtered like it already happened to us in 1941? I belong to the third generation of Serbs who didn’t remember their fathers because they were killed in wars while we still were children. WE DID NOT WANT THAT WAR!“ General Ratko Mladic, The Republica Srpska Army military chief ———- „Ја нисам ишао у Вијетнам да ратујем, нити у неку другу земљу. Ја само браним свој народ. Шта сам могао да радим? Да ли jе требало мирно да оставим да убијају мој народ , као што се то дешавало 1941. године? Ја сам трећа генерација Срба који нису упамтили своје очеве, пошто су они погинули у ратовима, док су њихови синови били још мали. МИ НИСМО ХТЕЛИ РАТ!!!“ ГЕНЕРАЛ ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ – Ратко. МЛАДИЋ

ИЗВОР: 

———

23.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. У овој поруци је цијела истина.Ово што је рекао је јаче од било какве (њихове лажне и луциферске)пресуде.
    Погледајте слику ових луциферових синова.Три јуде,три јада, три гада, три изрода,три смрада.Луцифер увијек нађе своје јадове и гадове.Исусу Христу је био довољан један Јуда.Ратку Младићу су требала три.То му дође као проклето тројство:“Против оца, против сина и против духа светога у име лувифера у име копнене звијери и у име водене звијери.“Против савјести, против свијести,против човјека и човјечности.Цитирам Добрицу Ерића:“Покушавате да ми извадите моје срце из мојих груди,
    да га ставите у ваше, неби ли некако постали људи,
    али моје срце то чудо над чудима, неће да се прими у вашим грудима.“(На КиМ су у обвом њиховом освајачком рату,вадили срца, и бубреге живим Србима-жута кућа).А овај црни судија изрод и смрад свога честитог напаћеног и намученог народа,коме су све гадости и страхоте урадили синови луциферови нассамоту и планетарну бруку сједи ту скупа са њима и служи онима који су црнце кастрирали(откидали им јаја) да им неби спавали са женама и такве продавали као робове у Америку два пута скупље од некастрираних,.У Либији сада (гледам на телевизији)продају робове по $500.Зато су смакли Гадафија да могу радити шта хоће и ето то хоће.Исуса Христа су приковали на крст у својој нрмоћи и незнању, мислећи да ће тако спасити себе ,али је Христ само рекао:“Опрости им оче не знају шта раде.“Када је Хрватски усташки кољач у Хрватском логору Јасеновац старцу Вукашину из села Клепаца из Српске херцеговине осјекао уво и извадио му око,Вукашин је сав у крви без показивања бола рекао-само ти дијете ради свој посао.“И то је то они раде свој посао и сада као и некада ,али једни то раде ножевима,други А. бомбама са тзв.осиромашеним уранијумом,трећи са таблетама, четврти са вакцинама,пети са мед. Шприцевима, шести са ТВ екранима, седми са данас женско- сјутра мушко, осми са генецки модифицираном храном, девети са запрашивањем из авиона, и десети у судницама(лудницама).Све у сврху да човјека разврате и разпмете.Зато је генерал осућен јер не знају шта раде.Што га више ви судите он је већи вреднији, чистији искренији,поноснији и честитији човјек и Србин за све вијекове и покољења.

    Свиђа ми се