АКТУЕЛНО

Радојичић (Двери): Вучић са агентима ЦИА радио на хапшењу генерала Младића? 


Зоран Радојичић: Нова питања на која Вучић не сме да одговори

Да ли је Вучић заједно са агентима ЦИА, по налогу Микија Ракића, учествовао у лоцирању Ратка Младића – питао је народни посланик Двери, Зоран Радојичић, Александра Вучића на данашњем заседању Народне скупштине.

Зоран Радојичић питао је још Вучића, да ли познаје Шон Фицпатрика и Била Џејмса, и да ли се са њима поново срео приликом његове последње посете Вашингтону.

Поменута двојица директно надзиру све кадрове ЦИЕ по Србији, и били су директно надређени Микију Ракићу,  вашем бившем шефу, и оснивачу СНС-а.

Господине Вучићу, да ли сте по налогу Микија Ракића учествовали у лоцирању Ратка Младића за шта вам се јавно захвалио  Бруно Векарић и да ли сте у вашем винском подруму у Јајинцима организовали састанке са појединцима, а реч је о више од 10 лица, који су према информацијама ЦИЕ имали сазнања о кретању генерала Младића, и истима, уз француско вино које Вам је поклонио Цане Суботић, нудили новац и друге услуге како би вам открили локацију генерала?” – закључио је Радојичић.

 

Информативна служба Двери

2 replies »

  1. На срсмоту на бруку и катастрофу.Зар послије ових питања,ако је ово и мало тачно,нормслан човјек који је при иколикој свијести може и даље бити пресједник Србије?А изгледа да може.

    Свиђа ми се