АКТУЕЛНО

Славко Никић: Шиптари, живи сте захваљујући генералу Младићу (видео)


Помаже Бог.
Плашим се, да ако озбиљно ову реченицу сагледамо, да је скоро па сигурно да је нама Србима остало да нам једино Бог и може помоћи. Зато не би ваљало да га љутимо. Има она стара изрека српска „кога је молити – њега није љутити“, ајмо ми да се вратимо Богу, да се вратимо православљу, па ће и за нас бити бољих дана.
Пре него што ишта кажем морам да се осврнем на недавну пресуду команданту Главног штаба Војске Републике Српске генерал-пуковнику, мом команданту, Ратку Младићу.
У једној реченици. То је последица удруженог злочиначког подухвата који су чинили: злочиначка НАТО алијанса, шиптарска УЋК и албанска држава која им је била главна логистика и база. Они су пресудили човеку, код кога сам ја поред осталог по његовој жељи био 1.октобра 2015.године. И у нашој комуникацији тамо нисам ни једног тренутка чуо да је он тражио слободу за себе. Последње речи које је изговорио кад смо се поздравили биле су – „Слобода Србији!“.
Ми смо дужни да поштујемо његову жртву.
Ја сам дужан да кажем, да није било Ратка Младића, 64 шиптарских терориста заробљених са моје стране… С обзиром на то да кажу људи који ме познају да сам помало и преке нарави, а у рату не постоји ниједан који се суочи са страшним злочинима над сопственим народом, када дође до оних који су те злочине извршили – да му не падне на памет и оно што се зове стрељање, за казну. И мени је то пало на памет, поред језера Газиводе 1999.године, у тренуцима бомбардовања и у време рата, када сам њих 64, уз обавезну, законом предвиђену оперативну обраду на тај начин привео правди, и да су ми сви признали да су пуцали у мој народ и моју државу. Али, ви сте очекивали да ја могу све да изговорим осим да сам се плашио. Пало ми је на памет да их стрељам, али сам се плашио. Страх ме је било јер ме је у рат на Косово испратио командант Главног штаба Војске Републике Српске, генерал-пуковник Ратко Младић овим речима, цитирам: „Славко, не ти него било ко, ко је под твојом командом, не сме да убије нејач, цивила, жену, старца, или војника кога си заробио и разоружао“. То је био случај са 64 бандита које сам ја разоружао.
Те, према томе, ово њихово радовање пресуди Ратку Младићу немој да буде много јако. Инкогнито писма која ми шаљу преко људи, онако курирском службом која је и данас непревазиђена, немој да шаљу мени. Захвалност зато што су живи чланови породице Морина, чланови породице Џомбаљај, чланови породице Сопи и остали који ме се одлично сећају. Јер, да им докажем, у тренутку њиховог лишавања слободе у време бомбардовања да их се не плашим је да сам скинуо фантомку као део опреме, где сам и прекршио закон али сам се осећао непријатно да се ја плашим да заробим онога који моју државу пали, а он се не плаши да без маске то ради.
Е, они треба да напишу једно писмо захвалности, сада Ратку Младићу, да га адресирају на Шевенинген, јер да није било њега, с обзиром да су људи на простору Косова и Метохије који су сада на власти, иначе криминалци средњег интензитета, почев од Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја, Фатмира Љимаја и остали, против мене подигли оптужницу и ставили ме на црвену потерницу, ја им кажем – тачно је да би ја све њих побио али их је спасио Генерал Младић. Њему захвалност, мени немојте да се захваљујете.
Око тога толико.
Што значи, када се удруже снага, неморал и лоповлук, онда се створи злочиначко удружење које изрекне часном официру казну доживотног затвора, а даје потврде Насеру Орићу и осталима, који су се хвалили како су Србима вадили очи бајонетима, њима даје потврде да су невини. Пазите тог цинизма… али, добро је то. Ја знам какав је верник Генерал Младић, боље је што је он невин осуђен него да је не дај Боже крив, па да је ослобођен. Добро је да је он невин, Бог нам је сведок.
Оно што се дешава с времена на време па ми називамо катастрофом, ја бих као човек који се у ту област баш најбоље не разуме рекао – то је само опомињање Свевишњега да ми не радимо неке ствари добро. Те, према томе, шиптари ће врло брзо видети – ако су им Срби непријатељи да смо им најмањи непријатељи на планети, ако они мисле да су им Срби пријатељи ми смо им највећи пријатељи на планети. То је неминовно, то ће се показати. И када све то буде на оном месту на коме треба да буде, гледано са историјског аспекта, шиптари ће савити књигу и рећи – злочинци не могу да нас воде.
Одговорно тврдим данас, овде, ја против кога су као што рекох подигли оптужницу, да шиптари нису народ који ће пристати да их дуго воде лопови, бандити и силеџије.

Зашто је подигнута оптужница, поред осталог. Зато што сам први изговорио да Рамушу Харадинају можда Срби и опросте, ми смо народ који зна да прашта. Шиптари неће да му опросте.
Да не би причали стално о НН извршиоцима сад ћемо да кажемо нешто што треба да чује наша и светска јавност…
Рамуш Харадинај није силовао само Српкиње, није силовао и убијао само српски народ, он је силовао и шиптарку од 16 година. Држао је неколико месеци. Али, шиптарка, права, чисте крви, чији родитељи нису крволоци – сигуран сам у то, она није хтела да му опрости. Када је видео да она нема шансе да му опрости одвео је поред Радоњићког језера, испалио јој метак у потиљак, као и многим Србима и Српкињама.
То ради криминалац. Такве криминалце шиптари са којима сам се ја родио, растао и остарио, неће да трпе… А највећи грех према шиптарском народу начинили су ови који их сада воде…

Ово је на почетку конференције за новинаре изговорио Славко Никић. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕЛУ КОНФЕРЕНЦИЈУ: 

 

——–

29.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. КАД СЕ УТВРДИ ДА ЈЕ НЕКИ зликовац УБИЈАО СРБЕ ИЛИ МУЧИЈО ЈА БИ ГА СТРЕЉАО СЛАЖЕМ СЕ ЗА ЂЕЦУ ЖЕНЕ СТАРЦЕ АЛИ ВОЈНИК БРЕ КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИЈО злочин КАД СЕ УТВРДИ ПОНОВЉАМ СТРЕЉАТИ ТАКО СУ ЧЕТНИЦИ РАДИЛИ НЕМА ПУШТАЊА ОСИМ АКО ЈЕ МОГУЋА РАЗМЕНА ЗА НАШЕ ВОЈНИКЕ СССС ИЗ ЂЕДОВЕ ШКОЛЕ НАУЧИЈО СССС

    Свиђа ми се

  2. Ponovili ste greške koje su Srbi pravili u Balkanskim ratovima, u Prvom i u Drugom svetskom ratu. Zaustavila Srbija rat, da prođe bugarska bolnica, preko Srbije, a Bugari se zahvalili silujući, koljući, ubijajući SRPSKU nejač..Arnauti, tek da ne govorimo..E pa nadam se da će sledeći komandanti da prihvate Jevrejsku i Vijetnamsku teoriju rata, ubij skota, i nećeš morati da ga hvataš ponovo, a spasIćeš mnogo nejači jer nejač ne može da se branI od skota.

    Liked by 1 person