АКТУЕЛНО

„Република Српска – Част отаџбине“: „СзП жмири на покушаје стварања исламске државе у срцу Европе“


Удружење „Република Српска – Част отаџбине“ изразило је забринутост због тога што, како су навели у саопштењу, неки политичари из Савеза за промјене немају храбрости да јавно дефинишу политику тзв. званичног Сарајева.

Част Отаџбине

Саопштење преносимо у цијелости:

Jедан од главних циљева сваког српског патриоте је очување Републике Српске и неговање тековина одбрамбено-отаџбинског рата па тако и нас у Удружењу Част отаџбине. У том циљу неопходно је дневно праћење стања и дефинисања појава у политичком животу. Дубоко смо свјесни да стабилност Републике Српске зависи од нас и нашег јединства и јасно дефинисане политике у очувању Срба са лијеве обале Дрине.

Циљ овог текста је да изразимо своју забринутост зато што неки политичари из Савеза за промјене немају храбрости да јавно дефинишу политику такозваног званичног Сарајева, јер смо убијеђени да знају и виде, да политику коју води Изетбеговић и његови сљедбеници у континуитету од 1991. године, воде политику по начелима Исламске декларације и стварању унитарне Босне по шеријатским законима.

Забрињавајуће је све што Бакир ради у остваривању тих циљева, а политичари из Савеза за промене на одређен начин својим дјеловањем релаксирају и све то сврставају у неке безопасне предизборне активности.

Господо, упозоравамо вас да је то што радите садејство у остваривању Изетбеговићевих циљева, јер дезинформишете свој народ и међународну заједницу. Да ви то не радите, ови поступци би имали сасвим другу тежину и другачије би били окарактерисани.

Позивамо вас да све што ради Изетбеговић назовете правим именом и дефинишете да је у ствари у питању стварање исламске државе у срцу Европе, те да је као и његов „бабо“ спреман на сваку врсту жртве, то јест оружаног сукоба.

Господине Црнадак, господо политичари из заједничких органа не охрабрујте Бакира већ јавно разобличите његову политику и намјере које су ушле у опасну фазу. Без устезања јасно проговорите о базама и војној обуци као и о међународним дипломатским инцидентима.

Питамо Вас зашто покушај убиства Александра Вучића није до сада добио никакав епилог, да ли је тај покушај пројектован како би изазвао сукобе између Босне и Србије?

Господо, не прикривајте од народа и међународне заједнице стварно стање, већ се окрените према спречавању опасне Бакирове игре јер је то једини начин да очувате стабилност и мир на Балкану.

Једини циљ Бошњака у БиХ је мобилизација и хемогенизација народа за стварање унитарне Босне.

Господо аналитичари, савјетници, представници српског народа… не негирајте оно што је јасно, на дјелу је реализација исламске деклерације, укидања Републике Српске, а тиме и унитаризација БиХ. Немате право да активности Бакира Изетбеговића ублажавате флоскулама о неким предизборним активностима и другим филозофирањима јер га тиме само охрабрујете.

Сваки дан непрекидно информишите међународну заједницу искрено и на основу чињеница да би се то зауставило и одржао мир и Република Српска, па тек након тога причајте о акцизама и развоју. Ми смо сигурни да ће сваки Србин платити додатне фенинге за гориво па и више, да би сачувао слободу. Да сте у парламенту БиХ износили активности које су имале за намјеру да урушавају Републику Српску, као и мир, сигурни смо да би међународна заједница схватила да је неопходно предузети одређене кораке за очување мира.

Бакирово пребројавање броја присталица је у исто вријеме тестирање наше спремности да се по сваку цијену супротставимо фашистичким намјерама нестанка непослушних Срба. Пребројавање је уједно и провјера да ли бошњачко руоводство у БиХ и даље има наклоност међународне заједнице, у првом реду САД и исламских земаља. Коме то није јасно, јасно је да има проблем сам са собом.

Крајње је вријеме да се то заустави јасном политиком српског јединства уз помоћ јасне дипломатије, јер такође је јасно да су се промијениле одређене околности и односи у свијету. Људи су униформисани, носе ратне заставе, а понегдје звецка и оружје, тако да је веома извјесно колико је господин Црнадак упознао међународну заједницу, односно колико је успјешно урадио свој посао у интересу српског народа.

Наравно, фамозни министар иностраних дјела, није пропустио прилику да Србију, приликом релаксирања Бакировог дипломатског инцидента, назове комшијама. Оно што је такође потребно констатовати је да се интерес српског народа увијек кроз историју поклапао са интересом цивилизоване антифашистичке Европе. Стога, неопходно је да сви заједно добијемо подршку за повратак на изворни Дејтон, јер је он једини и минимум и максимум државне заједнице Босне и Херцеговине.

Иначе, једини пут опстанка српског народа је да кроз све начине сачувамо Републику Српску. Није потребно да неко провјерава на шта смо спремни када је у питању Република Српска, наводи се у саопштењу Удружења Част отаџбине.

ИЗВОР: РТРС

—————-

12.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Браћо Срби, из ове патриотске организације, ваш апел је на мјесту.
  Предлажем да будете радикалнији у иступима у јавним медијима. Јер, ево овдје, сазнадох ваше упозорење, иако као борац ВРС знам и пратим политичка дешавања нароћито ових из СзП.

  Познато вам је да су лидери СзП често походили америчку амбасаду у Сарајеву. Говори ли то о њиховом већ препознатљивом маниру подилажења. Будући да ОХР и америчка амбасада већ утврђеним политичким маневрима подржавају политику СДА и лидера Изетбеговића, логично је да су онда и лидери СзП сагласни са тим. Дакле, својим прећуткивањем то дају на знање.

  Имајмо на уму и чињеницу да, поред неспособног Црнадка, имамо још једног лидера који је већ бацио геноцидно блато на свој народ – Драган Чавић (својим потписом признао 8000 убијених муслимана у Сребреници. иако он то нигдје није доказао нити видјео).

  СзП (част малом броју појединаца) долази у предфазу издаје. Не би то било трагично да нису са СДА у власти на нивоу БиХ.

  Свиђа ми се

 2. Драго ми је , што сте основали ову хуману и патриотску организацију ,преко које, као легалног правнога лица сви патриоти, србски родољуби могу да се огласе и да се ангажују на плану заштите Републике Србске,коју изроди борба србскога народа кроз чинзаштите и биолошкога опстанка нашега народа на својим вековним просторима, западно од реке Дриние. Био сам уактивни актер догађанја на тим нашим просторимаУ својству професионалнога официра ,који добровољно се упути у своју родну постојбину.
  – Отаџбину, земљу мојих корена ,да браним србски род од зла које му је спремала МНЗ.Исламска Декларација је птројекат ЦИА а финансирале суга исланске земље на челу са Сауд. Арабијом. За заслуге у том отаџбинском рату одликован сам Карађорђевом звездом! О детаљима догађања у борби србскога народа за свој биолошки опстанак,кроз коју се створила и Република Србска У доколици писаћу колумне и давати на тај начин смисао постојанја ове хумане и патриотске организације!!!

  Свиђа ми се