ДРУШТВО

Конференција за новинаре – Ко и зашто Мили Алечковић отима дете?


НАЈНОВИЈА ИНФОРМАЦИЈА

Yves Bataille, 19.12.2017.

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЦЕНТРА ЗА СМЕШТАЈ ДЕЦЕ – „ВРАТИТЕ ДЕВОЈЧИЦУ МИЛИ И ИВУ“ ! РАДОСЛАВА ГРУЈИЋА 17 – ПЕТАК, 22. ДЕЦ. У 12:00 – ДОЂИТЕ СВИ!

DR. MILA ALEČKOVIĆ-NASILNO ODUZETO DETE!

***

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ – ВИДЕО

Учесници: проф. др Мила Алечковић, Ив Батај (Yves Bataille), др Душан Дунђер, и др Јована Стојковић

18.12.2017. Demokratija ili Demokradija?

Клинички психолог, професор и писац Мила Алечковић проживљава ових дана, заједно са својим супругом, праву породичну драму. Девојчица, чији су хранитељи већ две године она и њен супруг, је одузета од стране Центра за социјални рад у Обреновцу и Центра за породични смештај и усвојење Београд.

„Дете чији смо хранитељи долази са простора Косова и Метохије, из избегличке породице, отац јој је преминуо, мајка је тада била болесна, и суд је њу изместио из породице, након чега бригу о њему воде управо ова два центра“.

Даље напомиње да су дете легално преузели на хранитељство када је имало шест година, додавши да јој је чак сада већ бивша директорка Центра за породични смештај и усвојење у Београду захвалила што су преузели девојчицу којој је била потребна љубав.

„Када је дошла била је у ужасном стању, у физичком и психичком растројству, са трулим зубима, ранама и пликовима на кожи, уплашена и у констрантном страху“.

Мила и њен супруг, иначе Француз по националности, прихватили су дете, како каже са великом љубављу, уписали је у елитну школу, хранили је, лечили и радили на њеном самопоуздању. После одређеног времена девојчица се уклопила, порасло јој је самопоуздање, стекла је нове пријатеље, добијала је петице. Међутим, Мила почетком децембра добија позив из Центра за социјални рад из Обреновца да би дошли у посету, након скоро две године хранитељства, како би видели како је сада девојчица, и да провере да ли су услови за њен живот добри.

„Долазе код нас 15. децембра, група од осморо из ова два центра, улазе у стан као да хоће неког да убију, и говоре да девојчица сада иде у нову породицу. Била сам запањена, а девојчица је пребледела када су јој саопштили ову информацију“, ужаснута је Мила. Она тврди да њу и њеног супруга нико није упозорио да ће до овога доћи. Службеници ових центара су млатили неким решењем да дете напушта нашу породицу, а мени то решење нико није унапред послао.

Не знам ни разлог због чега су одвели девојчицу, само су нам рекли да нисмо испоштовали нека правила, а ја не знам која. Наравно да нисам желела да потпишем решење, упали су нам у стан, на агресиван начин саопштили да девојчица мора да нас напусти, а нас нико није ни упозорио нити рекао зашто“, тврди професорка и клинички психолог. Мила је потом уз присуство правника из Центра написала жалбу против решења које су добили и потписала само ту жалбу.

„Били су толико агресивни и насилни да сам имала утисак да су заправо дошли да нас испровоцирају и да ми направило неки скандал, али супруг и ја то нисмо дозволили. Дете су хтели да нам одузму у папучама“, Она даље наводи да су службеници из Центра изашли у ходник и позвали полицију.

„Полицијски службеници су стварно били фини и рекли како им је ово најтежи случај на који су наишли, али да стварно морају да одведу дете“, каже Мила и препричава како је и девојчица вриштајући и клечећи на коленима молила да је не воде. Према њеним речима, неће допустити да се случај овде заврши.

„Девојчица је све изгубила у животу, ми смо је подигли, оспособили за живот. Ово што су из Центра урадили детету је најгори криминални гест учињен према њему, ово је нешто што може да му остави трауму“, говори из професионалног угла Алечковић. Мила страхује да би девојчицу могли да продају.

Имам основану сумњу да се деца у нашој земљи, и то често из тих Центара продају, не знамо куда иду та деца. Ја страхујем да би то могло да се догоди нашој девојчици“, уплакано говори она. На крају додаје да су поднели кривичну пријаву и да се неће смирити док не спасу дете.

***

Скандалозно! Ко и зашто Мили Алечковић отима дете?

Конференција за медије биће одржана 18.12.2017. у 15 часова у Медија центару,
Кнез Михајлова 6.у Београду.

Радио Снага Народа – званични канал
17.12.2017.

______________________

Повезани текстови:

ВАЖНО! Центри за социјални рад и разарање породице у Србији – снимак са трибине

*Инфоратници: Како је центар за социјални рад бесправно и без основа отео дете породици Тркуља

*ПРАВОСЛАВНА ПОРОДИЦА: Случај отетог детета – документи

*Владимир Димитријевић: СВИ СМО МИ ПОРОДИЦА ТРКУЉА. УСТАНИМО У ОДБРАНУ ДЕЦЕ

*АГОНИЈА! Градски центар за социјални рад ОДУЗЕО ДЕТЕ РОДИТЕЉИМА! – Дан двадесети…

*

*ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде! (видео)

*Изопачити па освојити – Ирина Бергсет: Запад је створио прави правцати робовласнички систем, где су робови – деца!

*Нама су на Западу украли нашу децу! Погледајте нашу муку и учите се! Зауставите ту чуму трећег миленијума!

*КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА НОВАКОВИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…

33 replies »

 1. Поштована ДР Мила, на ваше информације и упозорења шта чека нашу породицу и децу, а ми, по обичају, неповерљиви, ДАНАС САМ СЕ НАЈЕЖИЛА И СЕТИЛА ВАШИХ АЛАРМАНТИХ ГОВОРА, КАДА САМ У ,,КУРИРУ,, ПРОЧИТАЛА ДА ЈЕ ВОЗАЧ,МИНИСТАР З.Ђ. БИО НА САСТАНКУ СА АМБАСАДОРИМА ДАНСКЕ, НОРВЕШКЕ, ШВЕДСКЕ.РАЗГОВАРАЛИ .О ЊИХОВОЈ ПОМОЋИ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ,, И У СОЦИЈАЛНИМ УСТАНОВАМА, ТЕ СЕ З.Ђ. ИЗЈАСНИО КАКО ЈЕ ОДУШЕВЉЕН ЊИХОВИМ ЗАКОНИМА….ЗАИСТА НАС ЧЕКА ВЕЛИКО ЗЛО! НЕКА НАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋ!

  Свиђа ми се

 2. поштована Мила, подршка се шири у народу, медији јесу блокирани и антисрпски, али и без интернета, информације иду од уста до уста..на пијацама, нећете веровати ви сте тема бр.1.хтела бих да питам г.дина Вучића како је успео да заташка насиље градоначелика Синише Малог над супругом Маријом, предпостављам и децом /има троје деце/, медији су писали доста о томе, ТВ Н1, интервју са супругом Маријом…и Вучић ставио тачку, како? незна народ, али без социјалних монструма, полиције, министра З:Ђ: шуге…Ако сте му ви политички опонент, он се декларише за демократију..ПОСЕБНО ЧУДИ ШТО ЈЕ ДЕТЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ,!!! ПОЗНАТО ЈЕ КАКО ПУТИН ШТИТИ СВОЈ НАРОД, А ПОСЕБНО ДЕЦУ!!!!!!!!!!!!! МОЈА ДРУГАРИЦА ЈЕ УДАТА ЗА РУСА, ИНАЧЕ ДР НАУКА, ВЕНЧАНА У МОСКВИ, ИМА СИНА, ТАКО ДА ЗНАМО КАКО ЈЕ ДЕТЕ У РУСИЈИ НЕПРИКОСНОВЕНО, ТАКВЕ ОЛАКШИЦЕ, ОД БЕСПЛАТНЕ ХРАНЕ, НЕПОВРАТНОГ НОВЦА ЗА КУЋУ ИЛИ СТАН, СТО ГОДИНА ЅАКОНОМ ЅАБРАЊЕНЕ САТАНИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, СЕКТЕ, НЕВЛАДИНЕ…ПРАВИ ДОМАЋИН, ПРАВИ ПРЕДСЕДНИК!!!!!!!!!

  Свиђа ми се

 3. moram da napisem da sam na svom telefonu, da bih odgledala konferenciju do kraja, bar 50 puta morala da pokrecem vas sajt, jer je „nekim cudom“ veza pucala non stop.
  ovo je drugi put da mi se desava tako nesto. prvi put je to bilo kad sam htela da gledam neki snimak protiv sumanutih sodomita pre par meseci.
  to mi je jako cudno, oretpostavljam da je ova peica vrlo vrlo bitna!

  Свиђа ми се

 4. Робовласништво је давно укинуто. У САД се водио грађански рат због тога. Да ли је све ово увод односно испипавање за Трећи светски рат, где не важи слобода права, закона.

  Свиђа ми се

  • Е мој Родољубе. Рат у САД се водио да би се покориле све државе и ставиле под контролу једне јаке централне владе у Вашингтону а са циљем одузимања људских слобода и стварања друштва које ће бити строго контролисано. Недуго касније долази до успостављања једне јаке централне банке која је у приватним рукама и преко које мали број људи долази у посед светских ресурса. Пирче о рату за уикдање робовласништва су за малу децу.

   Свиђа ми се

 5. Госпођи Мили Алечковић желим да се што пре врати њено дете. Овдје је живот детета у питању и не могу да схватим људе који могу упасти у нечију кућу и једноставно, без судског налога отети дете и предати га неком другом. Заиста забрињавајуће! Мила, нека ти Господ Бог врати малу девојчицу што пре. Али, молим те, када се она врати, пусти крају ту јогу коју помињеш у видео снимку.

  Такође морам додати и нешто следеће. Не тако давно госпођа Мила Алечковић је преко свог коалиционог партнера, пријатеља или шта већ, Ненада Поповића, сарадника Александра Вучића, индиректно подржала ову издајничку, злочиначко напредњачку власт.

  Интервију који је овде постављен је снимљен више од три године након потписивања срамног Бриселског споразума и ко има времена нака погледао цео.

  Од 21е минуте па до 23е, Мила говори да је строго против устанка против тадашњег премијера а данашњен председника Александра Вучића. Надам се да че Вучић послушати овај интервију и Мили вратити дете.

  Ми Срби смо забораван народ, али има нас још који памтино шта је ко говорио и радио пре годину или две.

  Свиђа ми се

 6. Hoće li se oglasiti iko iz Centra za socijalni rad, hoće li otići neka ekopa novinara tamo da ispita njih, ili će svi da ćute. Ne postoji razlog da se ne objavi javno gde je dete tako brutalno odvedeno. Ovo je tragedija za dete, pod hitno apelujem na nadležno Ministarstvo da se oglasi povodom ovoga. Mili želim samo snage da ovo izgura.

  Свиђа ми се

 7. Ma koji Bog i njegova pomoc.On ce nam pomoci tek kada sami sebi pomognemo,nije sada vreme da ga uznemiravamo i zovemo u pomoc,Pogledajte,SPC cuti i ne oglasava se,ista su sve to bratija,da ne kazem nekako drugacije.Bog nas stiti poput AV.Ja idem na ulicu a ostali neka sede i komentarisu samo,pazite da ne promakne neki rijaliti.Neki sam dan poslao meil u Patrijarsiju i njegovoj svetosti sa 10 pitanja,odgovor jos dobio nisam a kladim se da necu dobiti,to je bas pretstavnicki tabor i veza sa Bogom.Cute,krkaju i hvale se ko vozi bolji automobil a narod nema sta da jede i oduzimaju mu decu,to je SPC.

  Свиђа ми се

 8. МОЛИТВЕ ПОСТ ПОКАЈАЊЕ ДА БРАЋО И СЕСТРЕ СРБИ И СРБКИЊЕ ПОБЕДИМО ТУ банду партизанску СЕМЕ ИМ СЕ ЗАГРЛО ДА БОГ ДА ШТО СПАРТАК РЕЧЕ НЕК ПОСЕТЕ НАС ДА ИХ УГОСТИМО ПО СРБСКИ МОНАХ АНТОНИЈЕ ДАВИВОДИЋ ЛЕПО ЗБОРИ САМО ГА МАЛО КО СЛУША БРАТЕ АНТОНИЈЕ ЈА СЕ ВАЗДА БОГУ МОЛИМ ЗА НАШУ СВЕТОСАВСКУ СРБИЈУ ДА ВАСКРСНЕ СССС

  Свиђа ми се

 9. Pored svega sto nam se smisljeno dogadja proteklih 30-tak godina,cudo je da nas jos ima.Ako budemo okretali glave i ako ne budemo videli,unistice nas.Zato,ostavimo po strani sve “aktivnosti“vezane za golo prezivljavanje i uzmimo stvar u svoje ruke.Naoruzajmo se kukama i motikama pa na ulice.Probudimo se braco i sestre jer,ovo ako se dogodi njoj,Mili,sta da ocekuje obican covek.

  Свиђа ми се

 10. Dr. Phil exposed the deadly secretive, and the highly organized world of elite pedophilia — with a former child sex slave going by the name of “Kendall” describing being literally born into, and growing up in, the world of elite sexual slavery.

  Свиђа ми се

  • Marija,slabo si ti cuvala to svoje dete kada su uspeli da te prevare.Zivotinje su spremne na zivot i smrt da brane svoje potomstvo a ti,tebe su prevarili !? Jesi’l imala sa sobom zube svoje,ne znas da taj “alat“moze kao oruzje da posluzi,Zubima bih joj pregrizao grkljan kada mi je dete u pitanju pa neka me odma ubiju.Od kojekakvih komentara nema nista,treba da se radi.,ne samo ,kao,podrzavati Milu i njoj slicne a verujte,takvih je puno a bice ih jos vise.,Jednom kada nam iz dupeta dodje u glavu,mozda bude kasno za bilo sta.

   Свиђа ми се

  • Da Stevane,molis Milu da istera do kraja dok ces ti uz pivce i rijaliti na tv-u ugodno provoditi vreme,Ocekujes da Mila zasuce rukave a ti da i mnogi drugi sedite u toploj sobi.To nije resenje,., resenje je ,na ulicu i nema povratka dok se sve ne resi,ne samo ovaj slucaj,sveokupno stanje u drzavi je problem veliki.NA ULICE SVIIIIII

   Свиђа ми се

 11. Једино нам Господ може помоћи…Надам се тврдо у Његову Правду.Госпођи Мили желим свако добро и снагу да издржи,уз Божију помоћ!

  Свиђа ми се