ДРУШТВО

ИНТЕРВЈУ: др Драган Петровић – Вучић је марионета страних сила које уништавају Србију! (видео)


Др Драган Петровић у  емисији Интервју на интернет телевизији Балкан.инфо:
o стању у земљи, политици Александра Вучића, тзв. унутрашњем дијалогу, суноврату економије и друштва, блокади медија, те како би опозиција требало да се прегрупише и промени ово лоше стање.

Балкан.инфо 16.12.2017.

_______________

O аутору:

Др Драган Петровић је доктор наука из области политичке географије и из области историје.  Дипломирао је на четири факултета на београдском државном Универзитету и то на економији, историји, политичким наукама и социологији.

Завршио је две постдипломске студије на Политичким наукама, из области међународних односа и на Економској географији и одбранио две магистарске тезе. Стручњак је за геополитику и за међународне односе.

Стално је запослен у Институту за међународну политику и привреду у Београду, као научни саветник, где се поред целине међународних односа бави посебно Русијом и постсовјетским простором као примарном облашћу, а потом и Француском.

2 replies »

    • Уколико се овај коментар односи, а нема никакве везе са прилогом, на мене, онда могу да наведем да је то обична лаж. Служим се руским језиком и држим предавање на руском универзитету на њему, истина савладао сам га дужи период на курсевима у школама страног језика и боравцима тамо.

      Свиђа ми се