АКТУЕЛНО

Писмо подршке др Мили Алечковић и петиција


Ако не желимо да Ваш и случај породице Тркуља, односно отимање србске деце, постане наша свакодневица, треба да сви којима је стало до своје деце помогну борбу коју сте започели, борбу за србску породицу и истинска људска права. Немамо другог избора, него да се отворено супротставимо евроунијатском злу које нам уништава породице. Појединачно смо немоћни да заштитимо своју породицу, али сабрани можемо много. Ово је борба потлачених, жељних слободе и правде.

Поштована г. Мила Алечковић,

 

Обраћамо Вам се као родитељи који саосећају са Вашим болом и тугом, али исто тако и као родитељи забринути за будућност сопствене деце. Свирепи поступак службеника Центра за социјални рад, када су Вам без икакве законске основе отели девојчицу коју сте са огромном љубављу и пажњом гајили, показао је да  у овој окупираној држави нема правде и слободе за србски народ. Једно је сигурно, ово није напад само на Милу Алечковић, већ напад на србску породицу, односно покушај легализовања новодопског данка у крви. Сви који су упознати са дешавањем у Вашем стану од 15. децембра потпуно су свесни да ако овај злочин учињен према Вама и пре свега према детету које је било код Вас прође некажњено, онда више ниједна србска породица неће бити сигурна. На жалост, због медијског мрака и велике равнодушности родитеља, Срби не виде да им евроунијати убијају децу, и то са осмехом на лицу. Због тога, Ваше знање, храброст и одлучност да ослободите дете које Вам је отето и да се казне одговорни даје наду да се шира србска умртвљена јавност упозна са планским отимањем наше деце и да том подмуклом пројекту стане на пут. Вама у потпуности пристају речи преподобног старца Пајсија Светогорца: “Радујем се када ми прете обрачуном за то што не ћутим и што разобличавам њихове планове!“

Ако не желимо да Ваш и случај породице Тркуља, односно отимање србске деце, постане наша свакодневица, треба да сви којима је стало до своје деце помогну борбу коју сте започели, борбу за србску породицу и истинска људска права. Немамо другог избора, него да се отворено супротставимо евроунијатском злу које нам уништава породице. Појединачно смо немоћни да заштитимо своју породицу, али сабрани можемо много. Ово је борба потлачених, жељних слободе и правде.

Ми смо у Вама препознали особу коју одликује искреност и осећајност, која зна шта хоће и како то да оствари и која је, пре свега, спремна да иде до краја. Зато Вам пружамо потпуну подршку и стојимо Вам на располагању у заједничкој борби за нашу децу и наше породице.

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ.

 

Дана 25.12.2017. Лета Господњег.

Забринути родитељи из Шапца, 
чланови Удружења “Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“

***

Напомена: Писмо је јуче примила др Мила А. и она се срдачно захвалила.

Позивамо све којима је стало до наше деце да потпишу ПЕТИЦИЈУ:                                                                          https://www.volimotadzbinu.rs/peticija-sprecimo-nezakonito-oduzimanje-dece-u-srbiji/

***

ПОВЕЗАНО:

*Отмица детета Миле Алечковић: Како се борити против сатанистичког Новог светског поретка (видео)

*Легализовано отимање деце у Србији – Србијом је завладао страх

*ПРОТЕСТ испред испред Дома за смештај деце на Врачару: ВРАТИТЕ НАМ ДЕЦУ! ЛОПОВИ! (видео)

*22.12.2017. ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ подршке Милиној борби „Вратимо децу родитељима“

*Конференција за новинаре – Ко и зашто Мили Алечковић отима дете?

*Prof dr Mila Alečković: Ko su zlikovci u “našim” Centrima za socijalni rad? – Press Centar UNS

*ВАЖНО! Центри за социјални рад и разарање породице у Србији – снимак са трибине

*Инфоратници: Како је центар за социјални рад бесправно и без основа отео дете породици Тркуља

*ПРАВОСЛАВНА ПОРОДИЦА: Случај отетог детета – документи

*Владимир Димитријевић: СВИ СМО МИ ПОРОДИЦА ТРКУЉА. УСТАНИМО У ОДБРАНУ ДЕЦЕ

*АГОНИЈА! Градски центар за социјални рад ОДУЗЕО ДЕТЕ РОДИТЕЉИМА! – Дан двадесети…

*

*ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде! (видео)

*Изопачити па освојити – Ирина Бергсет: Запад је створио прави правцати робовласнички систем, где су робови – деца!

*Нама су на Западу украли нашу децу! Погледајте нашу муку и учите се! Зауставите ту чуму трећег миленијума!

*КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА НОВАКОВИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…

—————-

26.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

8 replies »

 1. Изражавам моје велико поштовање према драгој , храброј и честитој Српкињи ,Др. проф . Мили Алечковић и свим њеним саборцима из удружења за спас наше деце од ропства и страдања.То што наши трговци децом преко званичне социјалне државне службе раде за новац и стране газде је најмонсстуознији злочин и тиче се сваког од нас.Они су све нас прогласили људским ресурсом, то значи и буквално извором сировина које се експлоатишу . Разним махинацијама и еуфемизмима нас су успели да у доброј мери преваре, и уведу у стање благе анестезираности , и тако спрече великим делом наш отпор и побуну.Тргнимо се , не дајмо ништа наше ,пре свега децу, као и све остало што нас чини људима, боримо се , кад ако не сад?

  Свиђа ми се

 2. Најновији ЗАКОН О ОПШТЕМ УПРАВНОМ ПОСТУПКУ из 2017. године

  ОБЛИК И ДЕЛОВИ РЕШЕЊА

  ОБЛИК РЕШЕЊА – Члан 140

  Решење се доноси у писаном облику (електронски или папирни документ), а изузетно у усменом облику.

  УСМЕНО РЕШЕЊЕ – Члан 143

  (1) Усмено решење доноси се кад се предузимају хитне мере у јавном интересу, да би се обезбедио јавни ред и мир и јавна безбедност или отклонила непосредна опасност по живот или здравље људи или имовину.

  НАДЛЕЖНОСТ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗВРШЕЊА – Члан 193

  (1) Извршење спроводи орган који је донео првостепено решење.

  (2) Ако је прописано да он не спроводи извршење, а ниједан други орган није на то овлашћен, извршење спроводи првостепени орган на чијем подручју се налази пребивалиште, боравиште или седиште извршеника, а у чијем су делокругу послови опште управе.

  (3) Министарство надлежно за унутрашње послове, сагласно одредбама закона којим се уређује област унутрашњих послова, или други орган који је овлашћен да пружи помоћ у извршењу, дужни су да органу, на његов захтев, пруже помоћ у спровођењу извршења.

  ИЗВРШЕЊЕ УСМЕНОГ РЕШЕЊА – Члан 201

  Усмено решење може да се изврши одмах, без доношења решења о извршењу

  ЖАЛБА И ОДЛАГАЊЕ ИЗВРШЕЊА – Члан 202

  (1) Против решења о извршењу у поступку управног извршења дозвољена је жалба, која НЕ ОДЛАЖЕ ИЗВРШЕЊЕ РЕШЕЊА. Жалба је дозвољена и ако решење о извршењу није донето у року од осам дана од подношења предлога за његово доношење…..

  Овакав усташки и гестапо закон за отимање наше деце су изгласали „наши“ посланици!

  овим законом за наше паре и о нашем трошку корисници буџетских средстава (центри за соц.рад) отимају нашу децу, да би модерни данак у крви имао покриће бесловесна маса климоглаваца владајуће касте је изгласала овај и овакав закон огромном већином у скупштини!

  А ти народе србски и даље гласај и не укључуј мозак, СТИЖЕ полако ред и на тебе и на твоју децу. ОСВЕСТИ СЕ СРБИНЕ!!!

  Свиђа ми се

 3. Аtt: dr. Mila Aleckovic
  Поштована,
  Случај вашег отетог детета навео ме је да ближе погледам услове и физичко стање деце пореклом из Србије, која се дају на усвајање, особама у иностранству.
  “Разлог” наведен од некадашњег возача гувернера Народне банке, а сада министра, није безазлена његова глупост, већ озбиљна индицикација да је он упућен у процес како, за потребе страних наручилаца , отимати децу по Србији и давати је странцима на “усвајање”.
  Наиме, за отету децу у Србији, “шуга” не представља сметњу да такво дете буде дато неком странцу на “усвајање”. Ако сте схватили моју поруку, морате предузети хитне мере, да вам се дете врати, јер по мојој, процени надлежни министар, део је криминалног ланца, који у вашем случају има конотацију политичког обрачуна, али у основи је новац, као мотив у сваком,другом случају отетог детета.
  Желим да вас и вашег супруга подржим и да дете што пре вратите.

  Свиђа ми се

 4. ДРАГА МИЛА! ХВАЛА ТИ ДА СИ СЕ ДИГЛА И ДА СВОЈОМ ЈАКОМ ВЈЕРОМ ПОДИЖЕШ СРБСКИ НАРОД, ДА СЕ НАПОКОН ДИГНЕМО СВИ ПРОТИВ ОВОГ МРАКА И БЕЗАКОЊА КОЈЕ ЈЕ ЗАВЛАДАЛО У НАШОЈ СРБИЈИЦИ. ДА НАМ ЈЕ ГОСПОД ДРАГИ У ПОМОЋИ И ДА ПОБИЈЕДИМО ЗЛО, КОЈЕ СЕ ОДАВНО ЗАЦАРИЛО У НАШОЈ ОТАЏБИНИ!

  Свиђа ми се

 5. СТРАСНИ ПРИЗОРИ КАКО ОДУЗИМАЈУ ОДНОСНО ЈАВНО КИДНАПУЈУ РУСКУ, И ТО БАШ РУСКУ ДЕЦУ, АМЕРИЧКУ НЕСМЕЈУ, ИЛИ ЈЕ ТО ДИЛ СА ЊИМА…МИСЛИМ ДА ЈЕ МИЛИ СТРАШНА ОСВЕТА ИЗ ВРХА ВЛАСТИ ЈЕР ЈЕ ГОВОРИЛА КРИТИЧКИ, АРГУМЕНТОВАНО, КАО ВЕЛИКИ СТРУЧНЈАК, О ЊИМА…КОЛИКО ЗНАМ, МИЛА ЈЕ НАЈАВИЛА ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ КИДНАПОВАЊЕ НАШЕ ДЕЦЕ, ПРОДАЈУ…НЕМА СУМЊЕ ДА СУ У КИДНАПОВАЊЕ, КРАЂУ И ПРОДАЈУ БЕБА ОД 50.ТИХ ГОД, КАЖУ ОКО 100.000, ГДЕ УЧЕСТВУЈУ БАБИЦЕ, МЕД,СЕСТРЕ, ГИНЕКОЛОЗИ, СОЦИЈАЛНЕ УСТАНОВЕ, ОПШТИНСКЕ СТРУКТУРЕ КОЈЕ ИЗДАЈУ ЛАЖНЕ КРШТЕНИЦЕ ИЛИ УМРЛИЦЕ…АДВОКАТИ ЈАВНО КАЖУ ДА ЈЕ ЗА ,,УМРЛУ,, БЕБУ У БОЛНИЦИ ПОТРЕБНО 17 ДОКУМЕНАТА ЗА РОДИТЕЉЕ, КАО И ТЕЛО ЊИХОВЕ БЕБЕ….СРАМОТА ЗА МИНИСТРА ЗА СОЦ.ПИТАЊА, СРАМОТА, ДАЛИ МИСЛИ ДА ЈЕ СРПСКИ НАРОД ЛУД ДА ПОВЕРУЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ У ЊЕГОВЕ ЛАЖИ???????????????????????

  Свиђа ми се

  • Г-ђо или г-ђице Данка, министар за соц.питања он не мисли да је србски народ луд, он зна да је србски народ луд, јер како објаснити чињеницу да су ови људи сличног политичког духа освојили оволики проценат гласова на последњим председничким изборима

   Највише гласова је освојио Александар Вучић – 55,08%; Саша Јанковић је освојио 16,36%; Лука Максимовић је освојио 9,43%; Вук Јеремић је освојио 5,66% док је Ненад чанак освојио 1,12% гласова, што укупно чини 87,65 % посто гласова изашлих бирача или 3.203.210,00 људи је гласало и дало легитимитет за ово што нам се сада дешава. Што значи да је било ко од горе поменутих победио, исто би нам се, или чак горе дешавало.

   Од укупно изашлих бирача (3.655.365,00) само 12,35 % или 452.155,00 бирача је гласало за странке који не би усвајали антинародне законе који омогућавају олако одузимање деце.

   Бирачко тело Србије у 2017 год. је 6.724. 949,00 бирача што значи да је апстинената било 3.069.584,00 који су својим неизласком несвесно допринели да нам се ово дешава.

   Ови подаци говоре да министар зна шта ради, тј не он, него они који владају Србијом из сенке и да ћемо дебело надрљати ако се не освестимо и као народ дозовемо памети.

   Свиђа ми се

 6. Ово је црвена линија која не сме да се пређе. То је покушај легализације трговине србском децом. Родитељи, ако вам је стало да сачувате своју децу подржимо Милу Алечковић, Ивана и Наташу Тркуљу и све друге којима су трговци из Центара за социјални рад одузели дете.

  Свиђа ми се