АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Емисиjа „Контраспин“: О убиству Оливера Ивановића; Специјална укључења: Иван Максимовић и Марко ЈакшићРадио емисија „Контраспин“ на интернет радију Снага Народа

Специјална укључења: Иван Максимовић и Марко Јакшић

Аутор и водитељ: Миодраг Зарковић

Снага Народа 18.1.2018

5 replies »

 1. Иван Максимовић је дао одличну анализу личности Оливера Ивановића, као и мотива за убиство. Оливер Ивановић није био човек који се борио за интересе Срба на КиМ, а главни мотив за његово убиство имао је режим Александра Вучића. Да ово није мафијашка држава, како рече др Марко Јакшић, да има и мало правде и искрености,Иван М. био би главни дописник са КиМ који би свако вече имао укључење у дневник РТС. Онда би овај смућени србски народ имао праву слику о стању на КиМ. На жалост и срамоту, новинар који има знање,поштење и пре свега храброст да изнесе истину, може да се чује или прочита само на интернету!

  Свиђа ми се

 2. 1999. и Милошевић и Коштуница (цео СПС-ДОС-ДСС-ДС-СПО) су били за „кумановски споразум“.

  И Марко Јакшић и покојни Оливер и многи други су пристали да НАТО 2000. смени Милошевића Коштуницом. А пре 1999. су били против Милошевића и про НАТО-вски орјентисани.

  Издаја Српства и Србије опроштаја нема, а ругати се Вучићу, не приличи онима који су практично исти као он – ИЗДАЈНИЦИ.

  Данасје убијен Оливер, а јуче младићи у „Панди“, па жетеоци, па … хиљаде Срба је мучки убијено од стране НАТО шиптара, да би ико ко је ИКАД подржао НАТО, смео о томе да проговори. Данас је Вучић уз НАТО, али колико јуче су то били и Јакшић и екипа. О чему тек да причају Трајковићи, који су избачени из владе 1998. због непотизма, а онда стали уз НАТО и шиптаре?

  А нападати Вучића, за оно за шта је прво крив НАТО, па шиптари, Тито, усташе, Слоба, Коштуница, Драшковић … је ПРОВИДНО. На крају, Вучић НИЈЕ КРИВ за темељну издају Космета, потписивањем „Кумановског споразума“ 1999. Мада је и то потписивање пренадувано, али ипак је оно суштина ствари, тачније његова злоупотреба, јер сам споразум није формално био издаја, али фактички смо тад оставили Колевку…

  Једини ко имаправо да прича о Српству, су они који су ратовали за наше Српство, слали добровољце и НИСУ пристали на „Кумановски споразум“ 1999. Али ријалити србија која постоји од 2000. маскирала је народу ко је то.

  Свиђа ми се

 3. Штета што највећи део Срба на Космету не препознаје праве људе,или не смеју,или су уцењени на разне начине,што из користољубља,похлепе и себичности,што из ината политичке и идеолошке заслепљености.Потпуно исто је и у остатку Србије слепило је захватило Србски народ који више и не мари ни зашта ни за опстанак као народа ни државе већ пуко преживљавање од данас до сутра.Па и није чудо како нас олако уништавају .

  Свиђа ми се

 4. ХВАЛА ЧЕСТИТОЈ БРАЋИ МАРКУ ЈАКШИЋУ И ИВАНУ МАКСИМОВИЋУ ЉУДИ ЗБОРЕ ИСТИНУ И БРАТУ ВОДИТЕЉУ МИОДРАГУ ЖАРКОВИЋУ СРБСТВУ ТРЕБА ШТО ВИШЕ ЕМИСИЈА ЂЕ СЕ САМО ИСТИНА МОЖЕ ЧУТИ МОЈЕ ВАЗДА МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА НАШУ СВЕТУ СРБСКУКОЛЕВКУ КОСОВО МЕТОХИЈУ У ВОЈВОДСТВУ СВЕТОГ САВЕ ЖИВЕЛИ ЗАГОРАНИ СРБИ МОЈА БРАЋА ДОГОДИНЕ У СКАДРУ ПРИЗРЕНУ КНИНУ СОЛУНУ НИЈЕ НИЧИЈА СИЈАЛА ВЕЧИТО НЕЋЕ НИ ТОГ окупартског нато СА ВЕРОМУ БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ СЛОБОДА ИЛИ СМРТ СССС

  Свиђа ми се