АКТУЕЛНО

FDA признала да вакцине узрокују аутизам – Званични извештај + ВИДЕО


 

FDA признала да вакцине узрокују аутизам

ПРИЗНАЊЕ НАЈМОЋНИЈЕ МЕДИЦИНСКЕ УСТАНОВЕ НА СВЕТУ: FDA признала да вакцине узрокују аутизам

Администрација за храну и лекове (FDA) је први пут признала да вакцине узрокују аутизам у документу на њиховом сајту.

У документу се налази упутство за коришћење вакцине Tripedia и експлицитно се наводи да она може узроковати „idiopatsku trombocitopeničnu purpuru, SIDS, anafilaktičku reakciju, celulitis, autizam, grčeve, encefalopatiju, hipotoniju, neuropatiju, pospanost i apneju“, пише један од најпознатијих алтернативних сајтова на свету “Natural News.com

Мејнстрим медији су до сада углавном заташкавали овакве документе, али овај документ је објављен за јавност и екплицитно наводи све оно о чему многи већ дуже време причају.

Живимо у мрачном добу медицине када влада јака цензура и застрашују се сви они који се усуде да ишта проговоре о вакцинама.

У многим случајевима вакцине узрокују исте те случајеве због којих се наводно примењују, због чега долази до тога да епидемију покрену управо деца која су вакцинисана.

Токсини из вакцина слабе имуни систем деце и чине их носиоцем вируса из саме вакцине.

Вакцине данас не постоје да би лечиле болести, већ да би стварале профит. Оне могу да створе профит само ако немају ефекат, јер да имају, нико се више не би разбољевао. Што је више вакцина, то је више болести и то се више шири паника у медијима да што више људи вакцинише своју децу.

И тако се циклус понавља. Наука о вакцинама је заправо само једна огромна маркетиншка шема и нема никакве везе са правом науком.

Једног дана ће се та истина у потпуности разоткрити и сви ће тражити од индустрије вакцина да се повуче једном за свагда пре него што уништи људску цивилизацију.

Oвде можете преузети документ:

Ако га светски најмоћнија агенција за испитивање хране и лекова Food and Drug Administration – FDA у међувремену учини недоступним направили смо и резервну копију коју можете преузети са нашег сајта OVDE 

***

Tripedia Product Approval Information – PDF

FDA documents admit vaccines are linked to autism! – VIDEO

Коришћени извори: Food and Drug Administration, Natural News, Webtribune

Препоручено:

Срби за експерименте бољи од пацова! Кога је у Србији подмићивала фармацеутска мафија из водећих светских фармацеутских компанија?

VACCINE / VAKCINE / CJEPIVA

FDA Vaccines are Linked to Autism – PDF

Diphtheria and Tetanus DTaP Toxoids and Acellular Pertussis Vaccine Adsorbed Tripedia ®

ИЗВОР: Global Media Planet INFO

—————

1.2.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић