АКТУЕЛНО

ЗАВЕТНИЦИ траже избацивање НВО из градске куће: „Ово није никаква `кућа људских права`, ово је искључиво антисрпски штаб“ (видео)


Часном човеку таква кандидатура не би импоновала, али, Наташа Кандић је заиста читав свој радни век уложила да окриви Србе за злочине које нису починили и да заташка злочине почињене над Србима који се јесу догодили.

Милица Ђурђевић Стаменковски, објаснила је да се протест који су организовали у ул. Кнеза Милоша бр. 4,  у Београду испред зграде Пословног простора, због антисрпског деловања невладиних организација у Београду који се, поред новца који добијају од својих страних финансијера, финансирају и из градске касе да би радили против интереса Срба и Србије.

***

„Град Београд је дао 512 квадрата невладином сектору, тачније антисрпским невладиним организацијама. И ово није никаква „кућа људских права“, то је лицемерни назив којим се ругају свима нама, ово је искључиво антисрпски штаб. Овде седе они који су своје каријере посветили раду и деловању против интереса Србије, против нашег уставног поретка, против наше територијалне целовитости, против интереса српског народа.

Једна од њих јуче је номинована од стране албанских лобиста и америчких сенатора за добијање Нобелове награде. Ја ћу подсетити да су номиновани за Нобелову награду били и Хитлер и Мусолини, Мусолинију је она умакла за само два гласа, али ја верујем да Наташи Кандић неће умаћи, јер она је заслужила да добије Нобелову награду и придружи се списку ратних злочинаца попут Обаме, Хенрија Кисинџера и осталих који су понели ово одликовање. Часном човеку таква кандидатура не би импоновала, али, Наташа Кандић је заиста читав свој радни век уложила да окриви Србе за злочине које нису починили и да заташка злочине почињене над Србима који се јесу догодили. Због тога она данас и јесте на том списку и њихово је право да је за то награде, али је наше да кажемо Београђанима, да када се Заветници буду питали у Београду, ове невладине организације овде неће седети. Ми ћемо као прву меру предузети све да невладин сектор који подрива уставни поредак и ради против интереса српског народа, не добија више никакав новац из буџета Града, не добија бесплатни пословни простор да би одавде деловао против Србије и против њених грађана.

У овој згради која припада Београду, у 512 квадрата ће седети наши писци, наши сликари, наши песници, наши вајари, наши уметници, за које како тврде – никада нема новца. Они су на рубу егзистенције, они некају никаква права, и увек је одговор да Град и држава не могу да помогну њихове делатности.

Ми се обавезујемо да ће Београд имати снаге да одавде истера и Соњу Бисерко, и Соњу Лихт, и Наташу Кандић, и њихове следбенике којима очигледно није довољно то што их финансирају америчке фондације, сорошевске фондације, већ су се прикачиле на градску касу и како се и саме хвале – њихово деловање не би било довољно добро да Град није стао иза њих.
Град у коме се Заветници буду питали ће служити интесима грађана, и Град у коме се Заветници буду питали не да неће стајати иза оваквих организација, већ ће се трудити да покрене низ иницијатива да се оне кривично процесуирају због антиуставног деловања“.

На крају је у име Заветника обећала да ће „прва мера бити заустављање финансирања антисрпског невладиног сектора из градског буџета, да ћемо новац који је њима годинама био додељиван наменити за решавање приоритетних проблема нашег града“.

Чланови Заветника су залепили плакате које су донели на зграду испред које су исказали своје незадовољство антисрпским радом невладиних организација и њиховим финансирањем из буџета Града Београда.

ИЗВОР:  Милица Ђурђевић

***

Сурои предлаже да „Косово“ резолуцијом подржи Наташу Кандић

Писац и публициста Ветон Сурои предложио „Скупштини Косова“ да изгласа Резолуцију која би подржала кандидатуру Наташе Кандић и ФХП-а за Нобелову награду за мир.

ИЗВОР: ВЕСТИ

2.2.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. МИЛИЦЕ СЕСТРО СРБКИЊО ЗБОРИШ ПРАВО БОГ ТИ ВАЗДА СВАКО ДОБРО ДАО СРБИЈА ТРЕБА ДА ИМА ЉУДЕ КА ШТО СИ ТИ И БРАЋА МЛАДЕН ОБРАДОВИЋ И БРАЋА И СЕСТРЕ НА СЕВЕРУ КОСОВА МЕТОХИЈЕ МАРКО ЈАКШИЋ СЛАВИША РИСТИЋ ЗА ВОДЂЕ СРБАДИЈЕ А У БЕРАНЕ И У ПРОШИРЕНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ЉУДЕ КОЈИ ПОПУТ БРАТА ГОРАНА КИОВИЋА ЧУВАЈУ СРБСТВО СРБСКЕ СПАРТЕ ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

  Свиђа ми се

 2. НВО нису невладине организације. Оне само нису организације наше владе, већ оних влада које их плаћају, масно – страних. Зато морају бити забрањене као „НВО“.

  Свиђа ми се

 3. Која смо биједа….

  Протест против овакве дивље животиње,која се ваби као наташа кандић,а изађе 20 -так особа….

  А када гостује Дино Мерлин или Ханка Палдум или нека друга наказа,на хиљаде Срба изађе из својих земуница….

  Питам се,ко је овдје луд??????

  Болесно да нема даље….

  Свиђа ми се

  • Све си у праву брате, да додамо још и да се Срби ткзв.навијачи мрзе и туку до истребљења,

   Тако исто и ове ткзв.патријоте се сујетно до неба не подносе са другим ткзв патријотама из других организација, тако да нимало не чуди што је тако мало народа на протестима.

   Све је само лична промоција и фолирање. Ова се мала удала, не носи мужевљево презиме, сестро дохвати се варјаче и рађај децу, батали се политике.

   Свиђа ми се