КОСОВО И МЕТОХИЈА

СНО Срби на окуп: Позив на референдум о судбини КиМ је ЗАМКА коју страни фактор и његова служинчад у власти Србије жељно прижељкују!


САОПШТЕЊЕ СНО “СРБИ НА ОКУП“

поводом све учесталијих позива тзв. патриотске опозиције
да се на референдуму одлучи о судбини Косова и Метохије

 

Након изношења нашег става у јавности путем Саопштења по питању покретања “унутрашњег дијалога“ о Косову и Метохији, где смо недвосмислено истакли наше неслагање са покретањем истог у условима својеврсне окупације над србском државом и народом, а водећи рачуна о будућности нашег потомства и будућности Србије, СНО “СРБИ НА ОКУП“ су одлучни да у овом историјски важном тренутку, када је судбина Косова и Метохије и остатка Србије у питању, изнесу свој став и о све учесталијим позивима да се одржи РЕФЕРЕНДУМ о статусу Косова и Метохије.

Сада је постало сасвим уочљиво да је покретање “унутрашњег дијалога“ о Косову и Метохији имало за циљ да анимира целокупну србску јавност и привуче јој пажњу, не зато да би се у вођеном дијалогу изнашла решења којима би се ојачала наша борба да се КиМ задрже у уставноправном поретку државе Србије, већ једино и само зато да би се задовољила форма у претприпремном поступку око покретања и организовања референдума као процеса којим би наивни србски народ, предвођен од још наивније тзв. патриотске опозиције, својим потписом ставио трајни печат на губитак Косова и Метохије у свеопштем бирачком изјашњавању које је, по питању исхода и резултата, већ унапред одређено.

Само потпуно одсуство спознаје да су Србија и србски народ изложени “тихој окупацији“, па самим тиме и да све институционалне одлуке које се доносе у име Срба и Србије једино користе нашим непријатељима, може имати за последицу појаву неодговорних и од режима изманипулисаних појединаца који позивају на референдум у Србији по било ком питању. Једно од таквих, рекли бисмо са пуним правом и једно од најзначајнијих, је и питање опстанка и останка Косова и Метохије у саставу Србије, што се са једним овако лукаво припремљеним манипулативним процесом најозбиљније доводи у питање.

Зашто сматрамо да је позив на референдум замка коју страни фактор и његова служинчад у власти Србије жељно прижељкују!!!

Након петооктобарске револуције, којом је у Србији инсталиран послушнички НАТО режим, лаганим корацима по систему “куване жабе“ су се одвијали догађаји и вршене су припреме да се на један ненаметљив начин од жртве издејствује својевољни пристанак на оно због чега је и извршена агресија на Србију. Страни фактор је од тада усавршио све механизме крађе гласова бирача, помажући својим постављеницима у власти Србије да инсталирају партократски изборни систем у коме не постоје правила, у коме је могуће пре избора говорити једно, а затим стварањем непринципијелних коалиција радити нешто сасвим друго, у коме побеђује најбољи манипулатор, привијајући уз себе оне који су изборно поражени и где сви скупа чине “Коалицију против традиционалне Србије“.

Машинерија режирања као и манипулација вољом бирача иде по већ строго утврђеном принципу. Прво следи контрола бирачких спискова и свих медија, потом следе примена силе и новца, а преко раширене мреже контролишу се скоро сва дешавања. У таквом стању страха и терора не могу се извршити никакви поштени избори. Доводе се разни гласачи да гласају по више пута на различитим местима, уписују мртви и отсутни да су гласали, а посматрачи и чланови бирачких одбора из опозиције не могу ништа учинити јер су својом неозбиљношћу себе већ увелико маргинализовали. На крају се иде у крађу током бројања гласова у општинским и републичкој изборној комисији. У међувремену “колонијални изборни тим“ већ утврђује и најситније детаље око намештених гласова, креће се са проглашењем резултата који само њима одговарају и отпочиње се са дискредитовањем опозиције.

Ваљда је више постало свима јасно да у таквим условима не постоји ни минимум шанси да се та зла коалиција победи. Када свему томе додате да НАТО служинчад у власти Србије контролише гласове 1.800.000 пензионера, које прво олакша за који динар па им онда то врати пред изборе уз по који сендвич или ланч пакет, као и гласове несрба (Шиптари, Бошњаци, Мађари и остали) и када томе још додате и гласове неспособне “опозиције” која не воли тренутне властодршце али би да настави своју сервилност западу, остаје само да простом математичком рачуницом предвидите исход једне овакве авантуре!

Са тзв. „унутрашњим дијалогом о КиМ“ се фиктивно и започело као са неопходном увертиром пред “референдум”, којем се увелико надају и који је, уз помоћ саветника са запада, већ припремљен са унапред познатим исходом!

У Уставу пише све о Косову и Метохији, а дијалог и референдум о Косову су одржани још 1389 године!

Због свега овде изреченог, СНО “Срби на окуп“ поставља следеће питање целокупној србској јавности:

Да ли постоји неко ко у данашњој Србији може да позове или уручи позив за излазак на референдум свима онима који су до сада дали своје животе да би Косово и Метохија билo Србија ?

Ако постоје такви и ако су они у стању да то изведу, онда нека референдума буде. У супротном знајте да такви гласови који позивају на “референдум“, поред гласова оних који су својом крвљу исписивали границе србске отаџбине, нису нека вредност јер представљају само обичан статистички број и грешку пред много већом Србијом од ове земаљске, пред НЕБЕСКОМ СРБИЈОМ, која их се, док их посматра, стиди и гнуша!

Са уверењем да ће ово Саопштење за јавност бити озбиљно схваћено и прихваћено од стране свеколиког србства над којим се у последње време ужурбано примењују методе специјалног рата, СНО “Срби на окуп“ вас позива на будност, већу него икада, у нади да ћемо успети да и ово искушење победимо!

Како радили тако нам Бог помогао!

____________
Повезане објаве:

“Косово – монолог или дијалог? Питање је сад?“

Да ли сте ви људи НОРМАЛНИ!? Какав црни референдум? Вучић баш то и хоће!

3 replies »

 1. Само бојкот избора је прави, правцати “мишомор“ за позицију и опозицију!
  Мала излазност не даје пун лигитимитет, па је сам исход гласања небитан!
  А, ни ЕУ не прихвата резултате избора са врло малом излазношћу!
  Таква власт, без обзира на добијени проценат “за“, је на климавим
  ногама и нема јој дугог века!
  Мала излазност даје остаку, који није гласао /већина/, пуно право
  да, изласком на улице, затражи одговре од власти /опозиција или
  позиција – нема значаја!/, да положи рачуне за овако губитничку
  политику од 5. октобра до днашњих дана.
  Гласачи су све пробали: да гласају за “ове“ или “оне“ , “за“ “ове“,
  у инат “онима“, и тако од 5. октобра до данашњег дана су у једном
  вртикругу којем се не назире крај, И УВЕК СУ СТРАНА КОЈУ ПОЗИЦИЈА
  И ОПОЗИЦИЈА – “ВУЧЕ ЗА НОС“, и гласачко тело своди НА “ЈЕДНУ
  СТОКУ ГРДНУ“ – “НЕОПЕВАНА ГОВЕДА“!
  НАРОДЕ СЕРБСКИ! ПОУЧИ СЕ ИСКУСТВОМ КНЕЗА МИЛОША:
  ОН СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШИО КАДА НАРОД ЗАЋУТИ!
  Ето, НАРОДЕ СРБСКИ! – ЗАЋУТИ И ТИ, САДА, НА ОВИМ БЕОГРАДСКИМ
  И СВИМ ДРУГИМ ИЗБОРИМА – “ЗАЋУТИ“ ДЕМОКРАТСКИ, па да видимо
  како ће се ова данашња ПОЗИЦИЈА и ОПОЗИЦИЈА понашати,
  подгузне муве страних плаћеника, експлоататора, и окупоатора који
  су нас у црно завили од 1999-е, до даншњих дана!
  ПОКУШАЈ, НАРОДЕ СЕРБСКИ! – НЕ БОЛИ, A НИШТА НЕ КОШТА!!!
  Гласачи су увек гласајући “за“ “овог“ или “оног“ – увек били ПРОТИВ
  себе , а “ови“ или “они“ су увек и увке радили за властите интересе
  и интересе страних ментора и плаћеника!
  Сада је доста, НАРОДЕ СРБСКИ!
  САДА ГЛАСАЈ ЗА СЕБЕ, ПРЕТКЕ И ПОТОМКЕ – НЕИЗЛАСКОМ НА ИЗБОРЕ!

  Драган Славнић

  Liked by 1 person

 2. НЕ референдуму у окупираној Србији.
  НЕ референдуму који би РАДО организовао НАТО и Европска унија.
  НЕ референдуму са Вучјаком и његовим зверима!

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s