АКТУЕЛНО

СВИ ЗЛОЧИНЦИ НАД СРБИМА ЧЕСТИТАЛИ „НЕЗАВИСНО КОСОВО“ терористима Тачију и Харадинају


Сви ратни злочинци, наредбодавци и саучесници у убијању Срба, данашњи страни окупатори, честитали су Тачију и Харадинају „независно Косово“, отимање територије од државе Србије уз њихову свесрдну помоћ… 

NATO злочиначко геноцидно бомбардовање Србије 1999 године

Уз Доналда Трампа и Рекса Тилерсона, десету годишњицу једностраног проглашења независности Косову су честитали и бивши амерички председници Бил Клинтон и Џорџ Буш.

Честитке су упутиле бивше државне секретарке Медлин Олбрајт и Кондолиза Рајс, као и бивши командант НАТО снага у Европи, генерал Весли Кларк.

фото: George Monavros

У видео-поруци Клинтон је изјавио да ће Косово „увек у његовом срцу имати посебно место“.

„Изузетно сам захвалан што сам као председник САД могао да помогнем да остварите будућност у слободи и толеранцији“, рекао је Клинтон.

Он је подвукао да верује да је „заслужено место“ Косова пуноправно чланство у Уједињеним нацијама, ЕУ, НАТО и међународној заједници уопште.

„За ваше међународне пријатеље широм света је значајно да наставите да радите на превазилажењу сукоба из прошлости“, поручио је Клинтон.

Бивши председник САД Џорџ Буш је у своје и име супруге Лоре честитао народу Косова уз поруку „у овом значајном тренутку желимо вам мирну, демократску и богату будућност“.

Бивши командат НАТО снага у Европи у време злочиначког бомбардовања 1999. и напада на СРЈ, генерал Весли Кларк је испод слике с Косова из тог времена написао: „Честитке народу Косова, славимо десет година независности“.

И бивши амерички државни секретари САД Медлин Олбрајт и Кондолиза Рајс су „народу Косова честитале десету годишњицу независности“. Хашим Тачи и Рамуш Харадинај су поводом „годишњице“ примили честитке и других страних званичника.

 

***

ФБР КОМЕНТАР:
ЧИЈЕ ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА И РЕЧИМА И СЛОВИМА НАЈБОЉЕ СЕ ВИДИ НА ОВОЈ ФОТОГРАФИЈИ 

ПРАВОСЛАВНА СРБИЈА: Цркве и манастири на Косову и Метохији

ИЗВОР ВЕСТИ: ВЕТА/Независне

————–

18.2.2018. за СРБски ФБРепротер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Ratni zločinci iz Eu i USA su i šefovi i direktno nadređeni „srpskim“liderima Toni Bler Aleku malom V.ova ostala ološ na čelu sa sovuljagom Madlin Olbrajt je jedna od najvećih srbomrzaca kao Bil Klinton i ostali monstrumi.

    Свиђа ми се