Зоран Влашковић

Шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел крочио на КиМ и проговорио језиком хитлеровог фашисте


Немачки званичници заборављају да је директно због Немаца у прошлом веку страдало више од 60 милиона људи у свету и данас настављају отворено да пљују и газе ОУН и Србију…. подржавајући на другој страни албанске терористе.

16. фебруар 2018. КМ Новине
Пише: Зоран Влашковић

Институционално фашистичко насиље Немаца!

Званична Немачка данас већ корача стопама фашизма и нацизма. Баук фашизма кружи Европом полазећи баш са Косова и Метохије. Немачка је међу првима фашистички ставила под ноге Организацију уједињених нација и државу Србију.

Наиме, Косово и Метохија су од јуна 1999. године званично под протекторатом Организације уједињених нација, највише правне организације у свету, и као део територије државе Србије. 

Међутим, понашајући се као хитлерова фашистичка Немачка, ова држава је газећи ОУН у Приштини инсталирала своју назови амбасаду и то директно правним насиљем. У фашизму је, Немачка то добро зна, насиље, било правно или физичко, инситуционализовано као оруђе у вођењу спољње и унутрашње политике.

15. фебруара ове 2018. г. шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел проговорио је у Приштини језиком хитлеровог фашисте, директно се уплићући у унутрашње ствари Србије и газећи ОУН на најбруталнији, фашистички начин.

Зигмар Габријел је на конференцији за штампу у Приштини поручио да би „Србија требало да прихвати независност Косова како би ушла у ЕУ“. То је била очигледна Габријелова фашистичка уцена једне суверене државе Србије.

Подсећамо фашисту Зигмара Габријела да том фашистичком хитлеровском изјавом гази, пљује важеће међународне споразуме и своје међународне обавезе као што је повеља УН, Хелсиншка декларација из 1975., Кумановски споразум из 1999. и Резолуцију СБ УН 1244.

Хелсиншким договором је призната неповредивост граница након Другог светског рата у Европи, а 35 држава потписница, међу њима и Немачка, се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе, те да ће сарађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима. Споразум су 1. аугуста 1975. у финском Хелсинкију потписали највиши представници свих европских држава.

„Ако Србија жели да напредује ка ЕУ, примарни услов је изградња владавине закона, али природно такође и прихватање независности Косова“ – рекао је Габријел на заједничкој прес конференцији са такозваним косовским премијером Рамушем Харадинајем у Приштини.

Очигледно је да немачки шеф дипломатије није заборавио хитлеров фашизам и страдање света од фашиста у прошлом веку када је у свету убијено више од 60 милиона људи од директног кривца – фашистичке Немачке.

Немачки фашиста Габријел, очигледно је то по изјавама, требало је да из Приштине у Немачку поведе Тачија, Весељија, Харадинаја да им држе предавања на универзитетима у Берлину, Хамбургу, Бону…. баш из разлога што их поштује као такве, без икакве школе.

Очигледно је да Немачка од 1999. године није учинила ниједан корак да се у Приштини на власт доведу писмени, школовани Албанци! Наравно да им одговарају они без школе ради ширења фашизма и тероризма.

Само до сада у Сирији и Ираку је, званично признаје Приштина, погинуло 77 албанских терориста са Косова, више од 160 је још тамо а 140 њих се вратило на Косово и шетају данас Приштином раме уз раме са немачким и другим амбасадорима западних земаља.

Шеф немачке дипломатије о томе није проговорио ни реч у Приштини зато што подржава тероризам, а подржава и фашизам с обзиром на његове фашистичке уцене и изјаве против Србије.

Доста је немачког фашизма. Доле немачки фашисти.

Доле Зигмар Габријел.

________________

3 replies »

  1. Svako će na kraju dobiti ono što i zaslužuje, jer ti Nemci su stolećima ugrožavali druge i zatirali kako Lužičke Srbe, tako i nas.Namet nuli su nam lažnu istoriju da prikriju svoju zlodela i stvarnu istoriju starih naroda kojima su oteli teritorije,asimilovali ih i propisali lažnu istoriju.

    Свиђа ми се

  2. Нијемци ће добити оно што траже.Само је питање времена.Несрећа није што ће њих ђабо однијети, већ сто су већ тамо у Њемачкој ударили темеље исламу и за педрсет до 70 година имат ћемо јаку исламску државу на тлу Европе(Турака и осталих бит ће преко 40 милиона.)

    Свиђа ми се

  3. Блефира! Србија само не сме да се уплаши, да се твдоглаво држи резолуције 1244 СБУН и у међувремену, т.ј. под хитно, да уклони издајничку „владу“, странку СНС и све њихове полтроне по Србији. Још има спаса. ИЗГУБЉЕНО ЈЕ САМО ОНО, ЧЕМУ СЕ ОДРЕКНЕШ !

    Свиђа ми се