АКТУЕЛНО

Хрватска: Државни секретар поднео оставку пред медијима и министарком (видео)


Државни секретар за демографију у Министарству за демографију, породицу, младе и социјалну политику Марин Стрмота данас је усред конференције за новинаре поднео оставку назвавши Владине мере демографске политике „фолклором“ и „неозбиљнима“.

Марин Стрмота оправдана оставка или нестрпљење младог човека
Он је оставкум поднео пред изненађеном министарком Надом Мурганић, која је подношење оставке прокоментирисала као „нестрпљење младог човека“, преноси Хина.

Како се наводи, након што је министарка Мурганић представила закључке са 4. седнице Савета демографске ревитализације Хрватске, пред новинаре је изашао Стрмота који се сложио са оценом новинара да су исти закључци представљени и пре три месеца, након 3. седнице савета.

– Слажем се с вама, и ово је један велики фолклор. Након годину и четири месеца у Влади, као демограф, млади човек, сматрам да ово није довољно озбиљно. И данашњим даном подносим оставку на место државног секретара јер држава изумире – каже он.

Ово је најгоре стање у Хрватској откад постоји држава и причати овако неозбиљно о овоме, додао је он.

– Ја као млади човек, као човек Републике Хрватске, грађанин, отац двоје деце, незапослене супруге и родитеља, не верујем да ће се ишта решити оваквим приступом – рекао је Стрмота.

ИЗВОР: ВЕСТИ

———–

20.2.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. ТО ЈЕ К ….. ОД НАЗОВИ ДРЖАВЕ ОНИ СУ аустроугарски коњушари БОГ СВЕ ОТЕТО ЈЕ ПРОКЛЕТО СВЕ ЈЕ НАПИСАО НАШ БРАТ ЈОВАН ДУЧИЋ ИЗ ТРЕБИЊА ПЕСМА О хрватима ОНИ И шиптари МОГУ ДА СЕ ВЕСЕЛЕ ДОК ЈЕ америка и нато јак АЛИ ПАШЋЕ ОНИ КА ЗРЕЛЕ КРУШКЕ СИГУРНО САВЕТ ЈЕ НЕ КУПОВАТИ ЊИХОВЕ ПРОИЗВОДЕ И НЕ ГЛЕДАТИ ЊИХОВУ НАЗОВИ ТВ ВЕЋ ПОСЛЕ ВАСКРШЊЕГ ПОСТА СВЕТЕ ГУСЛЕ И ГУДАЛО УЗЕТИ У РУКЕ И ГУСЛАТИ А ОНИ ЋЕ СЕ РАСПАСТИ КА И ЊИХОВА ЗАШТИТНИЦА немачка и еу ватикан СССС

    Свиђа ми се