Драган Тодоровић

„Председник“ нам нуди немачке инвестиције у замену за део државне територије!


Реаговање: Драган Тодоровић
28.2.2018.

– Каже, Србија мора у компромис. Он не може да игра партију шаха без квалитета, фале му и топ и краљица.

То да нам фале фигуре знао је, као и сви ми, и пре него се ухватио. Зашто се и хватао?! Ако се боји или не зна, нека се склони. Има ко може и зна. Србија сигурно има таквих глава.

Тужно је, јадно и бедно како га повлаче тамо-амо. Изађе осокољен после разговора са Лавровом. Са рапорта Меркеловој враћа се погружен и обезглављен. Није ме критиковала, каже „председник“!!!

Каже, важније је љубити земљу своје деце, него земљу својих предака! Са оваквим ставом „председника“ наши унуци је неће ни имати.

Каже, он не мисли да време ради за нас. Једино он у целој Србији не мисли да нам време иде на руку. Голим оком је видљива прерасподела светске моћи, која нама одговара. И лаици то препознају, а нема аналитичара који о томе није проговорио.

Не Вучићу, само за тебе време не ради, јер је твоја издаја орочена!

Зашто ћутиш Цркво, зашто ћутиш Војско?!

8 replies »

 1. Једино он у целој Србији не мисли да нам време иде на руку.

  merkelovoj vreme ne ide na ruku, treba relocirati izbeglice, i tu relokaciju u SRBIJU su nemci spremni da plate, preko toga nista

  Свиђа ми се

 2. Одличан сажетак Вучићевог сусрета са Меркеловом. Имамо институције, нака стају на крај овом лудилу. И црква и војска и Уставни суд! Боље је и јефтиније него да ову ствар решева народ.

  Свиђа ми се

 3. „Spartakus“
  „Виктор“

  На нашу жалост , СРБИ немају своју војску исто као ни државу. И војска и власт су ј“U“го-носталгични па тако , државу воде а војском командују (и у војсци напредују) , ј“U“гословени.
  „Предсједник“ прича бајке јер свако иоле разуман зна да „инвеститори“ улажу новац како би остварили профит а не помогли некоме. Дакле , тог лажова треба или у затвор или на лијечење (иако сам мишљења да је за таквог и многе његове сљедбенике стрељачки строј).

  Свиђа ми се

 4. Све је казано како треба и доликује човјеку који воли своју земљу и свој народ,али не додирује то ову власт.Замислите каже“:Није ме критиковала“.Као да је Србија бомбардовала Њемачку(чекам тај дан),а не њемачка по трећи пут Србију.Хдје је државничко достојснство ако већ нема личног.Овакво понижење још није нико видио откако постоје државе и дипломатија.Па шта радиш жалосна ти мајка тврђи ти је образ од опанка.

  Свиђа ми се

 5. Србија нажалост данас нема ни један здрав стуб на који би се ослонила,где нам је црква,војска,Сану,судство?Да ли уместо свих њих може да говори један човек,данас када се одлучује да ли ће нас бити или неће.А боље и да нас не буде ако ће мо бити понижени ,осакаћени,издани,продани ,ослепљени и да сутра љубимо такву осакаћену земљу наше деце,без светог нам Косова и Метохије.И Бог зна да као такви не требамо да постојимо.

  Свиђа ми се

 6. Има ли у тој обезглављеној војсци неко ко је србски официр и ко ће овом НЕПОМЈАНИКУ објаснити неке ствари, или се сви генерали и официри сакривају у мишју рупу кад га виде ?
  Има ли иједног поштеног човека у тој војсци, а кога ОВАЈ НАРОД плаћа а не ова ПРОДАНА ДУША ?

  Свиђа ми се