Издаја

(Подсећање) Глас Косова и Метохије: РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ БИО 1389. – НА ВИДОВДАН!!!


Да ли постоји још нека држава на овој проклетој кугли земаљској која ПРЕГОВАРА око сопствене територије???

ФБ страница Глас Косова и Метохије 
Текст изворно објављен 18.09.2012.

Витез Отаџбине: „РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ БИО 1389. НА ВИДОВДАН!“

Свако, ко распише референдум о Косову је ИЗДАЈНИК!!! A16

+++

СВАКИ РЕФЕРЕНДУМ О КОСОВУ ЈЕ ЕКЛАТАНТНО КРШЕЊЕ УСТАВА СРБИЈЕ! A16

+++

Да ли постоји још макар једна држава на овој проклетој кугли земаљској (осим ове окупиране Србије) која ПРЕГОВАРА око сопствене територије??? А16

308181_384680671604372_299982031_n

Референдум ће наравно бити намештен. Србија ће признати КиМ, а народ ће бити оптужен да је сам бирао… Бог вас клео погани изроди!

+++

Читах пре неки дан коментар у ПРЕС-у… Косовац је, изнервиран коментарима антисрба, прокоментарисао да би волео да се сви прогнани врате, па да се ми Срби на КиМ, кад се сами и ако се само одбранимо од Шиптара, уз Божју помоћ, отцепимо од Београдског пашалука… Тог дана сам мислио да је скренуо с памећу, данас све ми је јасно… А1

+++

Кинези само што не зарате с Јапаном за неколиго малих небитних острва… А Србија хоће референдум о Косову и Метохији. Само ћемо ми на КиМ да испаднемо будале. Где смо били – „нигде“, шта смо радили – „ништа“, што нам убијали децу – „онако“!

Ајд сад, један Крушевљанин, Крагујевчанин, Нишлија, Новосађанин, Пазарац и Београђанин нек нам уреде смрт, кад већ живот нам не дају… Још ће нас гађати камењем кад пођемо избегличким путем …

СРАМОТА!!!  СРБИЈА ВИШЕ НЕ ЛИЧИ НА ДРЖАВУ ВЕЋ НА СЕЛО … А1

+++

Да ИЗДАЈУ не може спрати ни десетине светитеља из породице, доказ је света лоза Бранковића. Многе ће зачудити ова констатација „Света лоза“, али заиста, сем издајника Вука, у Бранковиће спадају на десетине светитеља из његове лозе, који не могаше у народу, упркос свим напорима, спрати срамоту свог родоначелника Вука.

Иако многи Срби данас верују да је Вук једини пред битку имао разума и да никог није издао, истина је нажалост другачија. Он јесте издајник, ма колико то било несхватљиво данашњим Србима погубљеним у времену и простору. Срби данас не схватају појам „благослова“ и прекршење истог. Ако је благослов кнеза била борба, а алтернатива Лазарева клетва, Вук је дефинитивно прекршио благослов онога на коме је био Божји благослов и тиме је себе осудио на проклетсво јудино, заслепљен простим људским умовањем.

Његова лоза пак, дала је многе светитеље, али ни крв мученичка не спира издају, па ни они нису успели да побољшају репутацију свог презимена, иако су по свему били различити од свог праоца… Пазите кад издају чините… ваши ће потомци вековима унапред, плаћати цену вашег себичлука! А1

+++

Шиптарски терористи,

Ви, који сте цивилизацијска срамота Европе, тврдите да је Стара Србија – Косово и Метохија – ваша!? Но, да ли су историјске чињенице на вашој страни? Наравно да нису! Зато се и упињете да на најсветијем делу Србског Отачаства затрете сваки траг Србства и Православља, вршећи успрези са евроатлантским окупаторима свирепе злочине над оно мало преосталих србских страдалника. Ипак, зар се не прибојавате дана када ће се Србство пробудити? Тада више неће бити никакве антисрбске власти спремне да „о свему преговара“. Када дође време полагања рачуна, запитајте се како ћете се суочити са праведним гневом србског народа, који ће, будите уверени, доћи по своје. Тврдо вам обећавамо: осветићемо Косово. А16

Када бисте питали било ког Србина који је страдао за Косово и Метохију од Косовског боја па до данас, како би он гласао на таквом евентуалном референдуму, замислите шта би он одговорио. Када бисте питали неког Србина коме су на живо шиптарски терористи вадили срце, бубреге или јетру, замислите како би он одговорио. Да ли ми имамо право да оловком заокружимо оно зашта је неко живео и на крају зашта је и живот свој положио? Зар не би требало да питамо и њих? А њихов одговор је јасан и они су уместо одговора за Косово дали свој живот.

+++

(Коментар поводом најављеног сусрета Николића и Тачија): ОДМАХ СЕ ОДРИЧЕМ ДРЖАВЉАНСТВА… ИДЕМ ДА ПРОСИМ НА УЛИЦАМА МОСКВЕ… НЕК ЦРКНУ ОБОЈИЦА И НЕК МЕ ОСТАВЕ НА МИРУ!!! НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ПОДНЕСЕМ КОЛИЧИНУ ЛУДИЛА! А1

+++

Политичари баш заглибили и сад не знају више где ће од својих лажи и проневера, од своје издаје и антисрпства, па решили да сад оперу руке и питају народ. Како антисрпски медији јављају, политичари су се сетили да о Косову и Метохији или Европској Унији питају народ, који до сад нису шљивили ни два посто.

Референдум ће наравно бити демократски намештен, кaо и онај о отцепљењу Црне Горе, а народ ће се данима тући по улицама а онда гладан отићи кући и питати се шта му је ово требало кад ће опет бити „воља Еуропејаца и на Северу као и на Југу“.

Гладни, прљави и убијени у појам, Срби ће гледати да се некако пресаберу, али до 2020. неће бити Срба… него, што рече мудри Матија Бећковић „осташе само брада где су некад живели Црногорци“. У овом случају, остаће само 3 Мораве, где су некад живели Срби, који су сад испраног мозга, више педери и еуропејци екуменистичке вероисповести, него Светосавци, православни Срби…

Новонастали тзв. Срби, немају ништа са Немањом, Савом, Лазарем, Душаном, Стефаном Лазаревићем, Србендама из Првог и јунацима из Другог светског рата. Они имају гене Ријане, Шакире, Новака Ђоковића, Бориса Тадића и Теодосија… бранковићку крв…

Ако се неко и побуни што се зарад „мало струје“ руши стара црква Ваљевска Грачаница, сви му се смеју – али када се организовало скупљање пара да се Касандра, лик из шпанске серије, ослобађа из затвора, чак је и РТС правио прилог о томе.

Црква такве ситнице ни не коментарише. Иринеј – рефлектор, његова светлост – светионик еуропејске Србије, радије иде да лупета премудро у Сарајеву где се јавно „молио“ (а ја бих рекао, призивао демоне) са свим тзв. религијама (ја бих то назвао сектама) света. Стојећи у римокатоличкој тзв. цркви, он је одушевљено рекао да стоји у „светињи“, иако су сви његови ПРАВОСЛАВНИ претходници знали да је римокатоличанство шизма и јерес.

Није он једини. Мало-мало па ето ти тзв. српске владике, иду у Рим на разговор са „Светом Столицом“ (ваљда ретком, у народу познатом као пролив), љубе руку „светом Оцу“ признавајући му примат међу хришћанима, што је далеко и од умоболног и граничи се са духовним самоубиством.

Колико се сећам, Сава Немањић нигде није написао да се папа сматра полубожанством, безгрешним Христом на земљи, већ нас је редовно упозоравао на опасност од римокатолика, што се касније и потврђивало њиховим учествовањем у злочинима у НДХ, кад су се чак и фашистички Немци, гнушали излива зверства према Србима од стране римокатоличких верника, званих „усташе“.

А данашњи Србин приђе и таквом тзв. Владики целива руку. Знате шта, по цени да ме прогласите за неписмену бабу која куне, уста вам се осушила, бре! Свима који целивате руке издајницима Православља. АНАТЕМА!!!

Да идем даље? Децу смо распустили тотално. Пуштамо их да гледају шпанске серије и турске квази историје непримерене њиховим годинама, па се чудимо кад знају шта је то љубакање у својој 4. години. Рекламе пуне глупости како деца од 10 година имају девојке и момке.. па се чудимо прекидима трудноће у 13. година и сиди у 14. Лицемерно!

Цео дан их остављамо пред цртаћима УЛТРЕ, па се чудимо што су нам насилна и непослушна.

Тинејџери само блуд на памети имају. Док се Црква бави екуменизмом, прављењем Нове Светске Цркве, мешавине свих тзв. вера у једну религију света, на челу са архидемоном папом, тинејџери једном или два пута годишње иду у цркву.

Уместо да се направе неке радне акције чишћења, садње дрвећа, фарбања школа и уређења паркова, где би млади стекли радну навику и кроз предавања, музику, упознали своју историју, веру и смисао свог живота, они су упознати са сваким неморалом, са дрогама и као лек им се нуди миришљави кондом, који их штити од сиде, али не и од греха блуда.

Родитељи се буне што их деца „не констатују“ и вређају, а кад треба да им (реално) звизну шамарчину, ко што су они добијали од својих родитеља, они се руководе саветима еуропејске уније да децу не треба тући, чак и када су постали наркомани, блудници, лопови и разбојници…

Родитељи криве само школу за неваспитање омладине, правдајући се својим пословним обавезама, али ма колико школа реално била крива, она ту кривицу дели са необавештеним родитељима које није брига да ли њихов 12 годишњи син већ има односе или им је 13тогодишња ћерка трудна.

Наставници, слабо мотивисани ниском платом, гледају да одраде својих 45 минута и да беже кући, остављајући децу поверену им на образовање, препуштену саму себи.
И сами не водећи неки узоран живот, пијући алкохол пред децом, плешући непримерено до касно у ноћ по градским кафићима где их деца виде, не дају баш неки пример који треба следити.

Политичари обезбедили нашим новцем и чукун унучетово чукун унуче, па их сад брига, да ли нас ЕУ уцењује или нам даје Рај на земљи.

Док Путин бесплатно, безусловно даје улазак Србије у евроазијску унију, они ипак иду са милион и јендном обавезом у ЕУ. Што није успео Хитлер бомбама, успела је Анђела парама и свака јој част. Својим ТВ програмима хипнотисали су све народе у Европи, како се без фашистичке Немачке не може и сад сви слепо робују и још мисле да је то дивно. Браво за фашизам, па успели су!

Немачка, која је побила милионе људи, све је исправила стварањем, новог рајха ЕУ. Хипнотисани Срби иду ка Бриселу а не ка Косову, Метохији, Јерусалиму….

Кад нам треба војска за одбрану, онда мајке изађу на улицу и протестују да им синови не „гину узалуд“. Кад је, молићу лепо, мака Милопша Обилића организовала протесте пред палатом кнеза Лазара и тражила да њен син не убија Турке и не брани земљу? Или, када је мајка Југовића, стара Јевросима, рекла да ће послати у Хаг кнегињу Милицу, што је изгубила 9 синова и мужа у боју? Сви су гинули и бранили земљу часно да би ми, идиоти, јели хамбургер у мекдоналдсу и пили кока колу…

Кад треба европској унији, наша војска се скупи у Бујановцу, стави плави шлем, и одлази с поносом да убија неки невин народ који се противи интересима ЕУ и окупације на свим нивоима. Тад мајке не праве протесте, јер је добра дневница у Конгу, Афганистану, Ираку… Оне за борбу на Косову и Метохији нико не исплаћује… Колика је дневница за српски национализам и патротизам???

Држава више брине о ципелама Ане Ивановић него о ратним инвалидима…

Држава на дан Николе Тесле не прича о Николи Тесли, већ снима мишљење Новака Ђоковића на тему Никола Тесла.

На Божић, Србија не прича о Христу Исусу, Његовој савршњној жртви за све нас, него пита Новака Ђоковића, како реагује на Христа и шта мисли о Њему… и како се јога уклапа у православно хришћанство.

Новак Ђоковић онда да 100 000 евра Теодосију, који њима плаћа шиптарску полицију да хапси Србе, који су за владику Артемија…

У Србији је све окренуто наопачке. Медији псују монаха који 50 година муке мучи на КиМ, који све време окупације живи на КиМ и одупире се шиптарској окупацији, а у небеса диже издајника који признаје шиптарску државу, иде на пријеме с Тачијем, рукује се с њим и смешка му се. Убици Срба!!!

Србија клевета старца који није дозволио да се одузму српски храмови на КиМ шиптарима и приказују се као илирска баштина, а у небеса диже другог који наплаћује улаз у Српске Цркве на Ким под изговором обнове.

Овог првог, Артемија, прогнају са КиМ, направе од њега лудака у медијима, а овог другог, издајника Теодосија, величају и хвале… иако је у све манастире довео шиптаре, кољаче, бомбардере, блуднике… а и пропагира папство.

И после ми се смеју кад кажем да су екуменисти убили патријарха Павла а онда заокренули пут Светосавске Српске Православне Цркве ка ватиканском аду и понору??? Убили су га него шта!

Нису могли да дочекају да сироти старац сам умре, него су српску Цркву поделили као неки лешинари што деле плен међу собом и сад свако се такмичи ко ће први примити римокатоличанство и ко ће више Срба привести Риму.

Са оваквим, новопеченим, Србима, лако је то и учинити… Муж по цео дан у кладионици и у јурењу других жена, по кафанама и на пецању.. не занима га ни вера ни нација, само да Новак победи и да Реал да 3 гола, па да узме хиљаду динара и попије их или да на курве.

Жене по цео дан код фризера, пластичара, козметичара, у секси шопу, наоружане вибраторима и свакојаким блудностима, оне се не сређују за свог него за туђег мужа… док уздишу за Турцима у серијама, потомцима оних који су им силовали прабабе, оне за децу и кућу немају времена…

А деца… већ сам говорио о деци… Покемони, дигимони и остали демони, виле винкс и бентенови…

„а све Саво на колена клечи,
блиједо му лице од ужаса…
САМО СРБИ БОГУ ДА СЕ ВРАТЕ“


Хоће ли?

Или ћемо сво колективно у ад, док се нашом светом земљом шеткају неки нови клинци Шиптара, Муслимана, Кинеза, Мађара… Бугара… Можда боље нисмо ни заслужили…

А Господ, милостиво, чека пред вратима нашег срца, да га призовемо, да нас обожи и умножи…

Ко то беше Христос и што ли је силазио са свог Свемоћног Престола на Небесима за нас идиоте, кад смо ми за мање од 2000 година заборавили на Његову највећу жртву из Љубави.
Хоћемо ли га призвати?

Или су Срби сад постали римокатолици, еуропејци, блудници и лопови, разбојници, који гину у туђим земљама и чија деца не знају да су Срби?

Мислите о томе док Новак Ђоковић губи од неког ко не ради јогу пред меч, него се моли и крсти….

10 replies »

 1. СВАКО РЕФЕРУНДУМСКО АНГАЖОВАЊЕ О ТЕРИТОРИЈАЛНОЈ ЦЕЛОВИТОСТИ РЕП.СРБИЈЕ ЈЕ КРШЕЊЕ УСТАВА И ПОДЛЕЖЕ КРИВИЧНОМ ЗАКОНУ. Потврду о томе налазимо у КЗ Републике Србије:

  KRIV.DELA PROTIV USTAVNOG UREĐENJA I BEZBEDNOSTI REP. SRBIJE (čl. 305. do čl. 321.)

  Ugrožavanje nezavisnosti (član 305.)
  Priznavanje kapitulacije ili okupacije (član 306.)
  Ugrožavanje teritorijalne celine (član 307.)
  Napad na ustavno uređenje (član 308.)
  Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja (član 309.)
  Ubistvo predstavnika najviših državnih organa (član 310.)
  Oružana pobuna (član 311.)
  Terorizam (član 312.)
  Diverzija (član 313.)
  Sabotaža (član 314.)
  Špijunaža (član 315.)
  Odavanje državne tajne (član 316.)
  Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti (član 317.)
  Povreda teritorijalnog suvereniteta (član 318.)
  Udruživanje radi protivustavne delatnosti (član 319.)
  Pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije (član 320.)
  Teška dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije (član 321.)

  НАРОДНА Р Е З О Л У Ц И Ј А пук.ГОРАНА ЈЕВТОВИЋА је у потпуности у складу са Законом и УСТАВОМ што је у самој НАРОДНОЈ РЕЗОЛУЦИЈИ у тачки 5. то и прецизирано преносимо тачку 5.:

  5. Забрањује се државним органима и представничким телима, пре свих Народној скупштини, да покрећу иницијативу, врше пропаганду или било који други масовни утицај, а затим и распишу евентуални референдум или други облик јавног изјашњавања, којим би се грађани директно или индиректно, то јест прикривено у склопу изјашњавања о промени Устава Републике Србије или решавања сличних питања, навели, довођењем у заблуду, да се опредељују о територији покрајине Косово и Метохија и њеном уставном статусу у оквиру уставног поретка Републике Србије.

  О ЧЕМУ ТРЕБА ДА СЕ ИЗЈАШЊАВАМО И ИЗМИШЉАМО РЕФЕРЕНДУМЕ, ЕВЕНТУАЛНИ РЕФЕРЕНДУМ О КОСМЕТУ, БИ БИО И ПРОТИВ ЗАКОНИТ И ПРОТИВУСТАВАН, КОСМЕТ ЈЕ НАШ, И ТО ЈЕ АКСИОМ!

  КОСМЕТ ЈЕ НАША ТЕРИТОРИЈА, ТО НАМ ГАРАНТУЈУ И УСТАВ И РЕЗОЛУЦИЈА УН 1244,

  НЕ ЗНАМО ШТА СЕ ДЕШАВА У ГЛАВАМА МИРОВИЋА И ОСТАЛИХ, ИЗГЛЕДАЛИ СУ КАО ДА СУ НОРМАЛНИ.

  УОПШТЕ НИЈЕ ЈАСНО КАКО СУ НАСЕЛИ НА ОВУ ОЧИТУ ПОДМЕТАЧИНУ, КОЈА ЈЕ СВЕ СУ ПРИЛИКЕ НАСТАЛА ДА БИ МИНИРАЛА НАРОДНУ РЕЗОЛУЦИЈУ ПУК. ГОРАНА ЈЕВТОВИЋА.

  РЕФЕРЕНДУМ ТРЕБА ОДМАХ ОДБАЦИТИ КАО ПРОТИВЗАКОНИТ И НЕДОЗВОЉЕН, ТРЕБ РАДИТИ НА ТОМЕ ДА СЕ МАСОВНО ПОТПИСУЈЕ НАРОДНА РЕЗОЛУЦИЈА.

  АКО СУ СУЈЕТЕ БИТНИЈЕ ОД НАШЕ КОЛЕВКЕ, ОНДА КОСМЕТ И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО!

  НЕКА НИКО НЕ ЗАБОРАВИ: ДУГАЧКА ЈЕ РУКА СВЕТОГ САВЕ, СВЕТОГ ЛАЗАРА И СВИХ СВЕТИХ, КОЈИ ДАДОШЕ ЖИВОТЕ ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ, ИМАЈMO ТО СВИ НА УМУ!

  Свиђа ми се

 2. Nikako ne dozvoliti bilo kakav referendum u vezu KiM u vreme totalne okupacije i preko milion mrtvih glasova.Kakav referendum o cemu, imamo USTAV, tu jasno pise da je KiM Srbija, takodje i u Rezoluciji 1244. Ko je za to ili je sasvim izgubio razum ili je veleizdajnik

  Свиђа ми се

 3. NIKAKO REFERENDUM! Nemacki narod su zahebali sa referendumom o preskupoj zeleznickoj podzemnoj stanici u Stutgartu (gde ce mnoge zgrade gore biti ugrozene). FORMA PITANJA je bila OBRNUTA i NEJASNA – tako da su svi zaokruzili suprotno od onoga sto su hteli (DA je bilo NE i obrnuto). Narod je prevaren!
  NIKAKO REFERENDUM! Niste se sada kod izbora organizovali i BILI STE LENJI marta 2018. – pa su VAS PREVARILI! Za referendum ce biti jos gore!

  Свиђа ми се

 4. „Витез Отаџбине: “РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ БИО 1389. НА ВИДОВДАН!”
  Свако, ко распише референдум о Косову је ИЗДАЈНИК!!!“
  Све остало је СУВИШНО !
  Осим ….. издајнику у семе и деца и породица дао Бог се затрла !“

  Свиђа ми се

 5. cekam da dodje rat i onda jednog dana da ja mucim izdajnike svakog dana i teram ih da rade ceo dan u rudniku ili najteze poslove…dozivotno
  za njih smrt je preblaga kazna
  to je najbolja zemaljska kazna a posle pravac u pakao nek se zale…
  meni je tuzno srce zbog ovih sto namerno unistise srbiju i ceo narod za pare i kojesta obecanja…
  cekam dan da barem budem srecan da vidim sve ostale srbe srecne,pobozne, i velika prava srba u srbiji … da nas vodi pravi vodja u pravi put a ne u pogresan

  Свиђа ми се

 6. “Родољуби, у оваквој несрећи треба се више него икад охрабрити и показати свету, да сте достојни потомци ваших предака. Отаџбина је ваша у опасности, и она данас тражи брзу вашу помоћ. Дочепајте оружје и полетите пред непријатеља, да га победите или умрете. Узрок нашег рата је оправдан, и Бог ће благословити наше оружје. У свим борбама па и у највећој опасности ја ћу бити пред вама“. Вожд Србски Карађорђе

  Свиђа ми се

 7. Поново понављам став Патриотског блока, Косово и Метохија се бране у Београду, а не на барикадама на Јарињу и Брњаку. Оног тренутка када председник РС Томислав Николић оде на преговоре са зликовцем који је убијао србе и наплаћивао њихове органе, Николићу забранити
  повратак у Србију и народ извести на улицу да коначно похапси издајнике и одбрани своје право на живот, слободу и опстанак.

  Свиђа ми се

 8. Уместо коментара на прилог са КиМ, поново стављам јавни захтев председнику РС за спровођење плана за очување територијалне целовитости РС обухваћеног правним оквиром Плана за КиМ

  ЈАВНИ ЗАХТЕВ ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
  за
  спровођење
  ПЛАНА ЗА ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАНЕ ЦЕЛОКУПНОСТИ
  РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
  обухваћеног
  ПРАВНИМ ОКВИРОМ
  ПЛАНА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

  Господине председниче Републике Србије,
  За решавање кризе на Косову и Метохији и очување територијалне целолупности Републике Србије као суверене државе, чланице УН, постоје два решења:
  • Правно и дипломатско решење,
  • Војно решење.
  Правно решење полази од чињенице да је Савет безбедности УН у складу са чл. 34 Повеље УН предузео мировну операцију на Косову и Метохији, усвајајући Резолуцију 1244 која је на правној снази и која није у потпуности спроведена (да се Војска Србије и Полиција распореде на КиМ на спољашњим границама Србије). Недозвољено је и противправно, према Повељи УН, да док траје мировна операција СБ на Косову и Метохији, чланице УН, а нарочито чланице ЕУ појединачно и преурањено признају за државу самопроглашену Републику Косово и Метохију, грубо се мешајући у унутрашње ствари суверене државе, иако је;
  • Чл. 25 Повеље УН прописано да; ,,Чланови УН су сагласни да прихвате и извршавају одлуке Савета безбедности у сагласности са овом Повељом”, док је чланом 48 ст. 1 Повеље УН прописано да; ,,Акцију за извршење одлука СБ у сврху одржавања међународног мира и безбедности преузимају сви чланови УН или неки од њих, према одлуци СБ”,
  • Сходно чл. 36 Повеље УН, СБ није дао инструкције чланицама УН да појединачно признају за државу самопроглашену Републику КиМ,
  што представља основ противправности поступања чланица УН све са намером и циљем да самопроглашена Република КиМ стекне статус не-чланице УН или пак, да стекне статус стране у спору са сувереном државом Републиком Србијом, што Република Србија такође оспорава, да би из тог статуса користила одређена права из Повеље УН.
  Из наведених разлога, а опреза ради, у складу са чл. 33 ст.1 и чл.36 ст.3 Повеље УН, држава Република Србија треба да поднесе тужбу Међународном суду са захтевом да Суд утврди да је ништаво признање државе самопроглашене Републике КиМ које су учиниле појединачно и преурањено чланице УН у време док је на правној снази била Резолуција СБ 1244.
  Подношење претходне тужбе Међународном суду са захтевом да Суд утврди, да ли је једнострано проглашење државе Републике КиМ у складу са међународним јавним правом, била велика грешка од стране Републике Србије, тенденциозно срачуната на неуспех као последица намерно вођене погрешне политике бившег председника Бориса Тадића и бившег министра спољних послова, Вука Јеремића (по политичком концепту Димитрија Љотића и генерала Милана Недића).
  Војно решење, кога је веома погрешно избегавати, полази од оспособаљавања војске Републике Србије да војска Републике Србије врши своју уставну надлежност утврђену у чл.139 Устава Републике Србије, Закону о одбрани и Закону о војсци Србије, која би почивала на;
  – Увођење регрутне војске, сходно чл.11 Закона о одбрани која је укинута увођењем професионалне војске предвиђене чл. 9 ст.1 тач.3 Закона о војсци Србије,
  – Усвајању нове стратегије националне безбедности, нове стратегије одбране и нове доктрине о Војсци Србије, са усвајањем нових докумената;
  • План одбране,
  • Дугорочни план развоја и система одбране Републике Србије,
  • Стратегијски преглед одбране Републике Србије,
  • Систем управљања ваздушним саобраћајем,
  • Управљање системом одбране,
  • Демократска и цивилна контрола војске Републике Србије,
  које стратегије и документи ће се заснивати на :
  – стручношћу, реалним и објективним чињеницама које ће почивати на спољним и унутрашњим претњама и чиниоцима.
  – техничко-технолошком и кадровском оспособљавању Војске Србије.
  У периоду у коме се војска Србије оспособљава, а није способна да врши уставну надлежност из чл. 139 Устава РС, недостатак отклонити закључивањем међународног уговора са Руском Федерацијом на одређено време, до особљавања Војске Србије, да војска Руске Федерације врши уставне надлежности Војске Србије, што дозвољава чл. 2 ст. 4 и чл. 3 садашњег Закона о одбрани којим је предвиђено да Република Србија одбрану може спроводити самостално и у сарадњи са другим државама (сопственим снагама и помоћу партнера), што дозвољава и чл. 51 Повеље УН-а, у оквиру институција система националне одбране, регионалне и глобалне безбедности.
  У оквиру наведене правне солуције уграђена је стратегијска предност Републике Србије (коју не треба пропустити нити прокоцкати), да НАТО и САД неће ризиковати војни сукоб са руским војним снагама који би био почетак глобалног војног сукоба, јер се стратегија НАТО и САД заснива на стратегији ,,ниског интезитета” и стратегији ,,корак по корак” са великим опрезом да се војна и безбедоносна ситуација не отме контроли и прерасте у регионални и глобални сукоб. Исто тако, Руска Федерација би постигла свој циљ да у Србији добије војне базе, односно цела Србија би постала руска војна база, јер по књизи “Сјај зарђалих ракета”, аутора Вида Видовића, територија Косова и Метохије је прецизно дефинисана као индикативно подручје глобалног сукоба, а територија Србије је прецизно дефинисана као предњи крај одбране Русије, што су разлози да Руска Федерација прихвати закључивање војног споразума са Републиком Србијом, те би Ваш разговор са председником Путином у Сочију 11.09.2012. године, требао обухватити наведена питања.
  Господине председниче,
  Незнам шта раде Ваши саветници када на светло дана не излазе овакви предлози, шта више, бивша влада Мирка Цветковића је јавно признала да Влада Републике Србије нема и не зна решење за Косово и Метохију (што је крајње неодговоран приступ уз још неодговорнији приступ да се јавно истиче да Војска Србије није способна да брани земљу и народ и да се на КиМ неће примењивати војна решења).
  Још нешто, Господине председниче,
  Савремена политичка и економска мисао у Србији је у дубокој кризи и није спосбна да реши ни политичку ни економску кризу. Ви сте можда последња нада и Србији и српском народу и немојте пропустити да креирате ,,историјски исход”, па и по цену Вашег живота, односно Ваше главе, јер личности које се нађу на таквом положају и у таквим околностима су неминовно већ заложиле свој живот српској држави и српском народу.
  Политички концепт ЕУ и НАТО савеза једним делом, апстрахује Гебелсов политички концепт Европског колективизма заснованог на моделу ,,Трећег Рајха”, кога је у то време у Србији заступао Димитрије Љотић, а персонификовао и спроводио генерал Милан Недић као председник ,,collabоrations govеrnment” да;
  – Србији није потребан суверенитет, јер ће суверенитет државе и народа пренети на ,,Трећи Рајх”, симетрично томе, данас; Србија ће пренети свој суверенитет на суверенитет Европске Уније (ЕУ),
  – Србији није потребна војска, јер ће ту улогу преузети ВЕРМАХТ, симетрично томе, данас; јер ће ту улогу преузети НАТО , односно ЕСФОР
  – Србији није потребна полиција, нити државна безбедност, јер ће ту улогу преузети СС полиција и ГЕСТАПО, симетрично томе, данас; јер ће ту улогу преузети ЕВРОПОЛИС, ЦИА и сл.,
  – Србији није потребна нити територија, јер ће територија Србије бити интегрисана у територију ,,Трећег Рајха”, симетрично томе, данас; јер ће територија Србије бити интегрисана у територију ЕУ,
  – Србији није потребна монета, динар, јер ће бити замењена монетом ,,Трећег рајха”-рајхсмарком, симетрично томе, данас; динар ће бити замењен европском монетом, евром, при чему Европска Унија и НАТО савез не сматрају Републику Србију и српски народ европским партнерима, већ подређеним и пониженим, на исти начин како је Хајнрих Химлер током рата издао писану директиву својим јединицама ,,…да србе пре уништења треба прво понизити, па онда уништити, јер су поносан народ и другачије их није могуће победити.ˮ
  У вођењу Републике Србије, није потребно бити политичко дете или унук Димитрија Љотића и Милана Недића, будите оно што јесте, Томислав Николић, Председник Републике Србије.
  С поштовањем,
  Председник
  Никола Алексић, с.р.

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.