АКТУЕЛНО

Горан Живковић: Србијо, Вучић и Брнабићка су ти пљунули у лице



Због везаности Срба за децу и породицу, колонијална управа у виду председника и премијерке понудили су нам наталитет, a да се одрекнемо Косова и Метохије. Хоће да нас поткупе обећањем да ће они да брину о наталитету, јер им се тек сад јавило да ми као народ нестајемо, а за узврат ти Србине треба да прихватиш да је терористичка творевина држава “Косово“ реалност. Замисли Србине чудо невиђено, еврофанатику Вучићу и лезбејки Брнбарићки стало је до деце! Да се подсетимо, јер смо кратке памети, марионета Запада, Александар Вучић, крајем 2016. године најавио је стварање Демографског савета[1] који ће донети нове стимулативне мере за повећање броја деце, а на чијем челу ће бити баш он. Као последица његове бриге за наталитет 2017. године рођено је најмање беба у последњих 100 година.

Свима добронамерним људима познато је да евроунијатска власт систематски ради на смањењу Срба и то пре свега преко уништења србске традиционалне породице. Наметање антипородичних закона и Западних “вредности“ достигле су врхунац за време колонијалног управитеља Александра Вучића, највећег еврофанатика у историји Србије. Између осталог: Донет је Закон о спречавању насиља у породици који је омогућио службеницима Центара за социјални рад да гестаповским мерама растурају породице и отимају децу, коју после промена више хранитељских породица продају[2]; намећу се у школама хомосексуалне и развратне гадости где од наше деце праве сексуално робље за настрану Западну клијентелу; уведено је обавезно вакцинисање без слободе избора, као чист фашизам; отежано је трудницама да добију боловање (услови рада), а при томе немају никакву заштиту од послодавaца који могу да их отпусте. Нема потребе да се више набраја, ово је више него убедљив доказ о искреној забринутости председника и премијерке за наталитет Србије. С друге стране смањење броја Срба они успешно решавају, тако што Србију насељавају онима који никада у њој нису живели: циганима, шиптарима и лажним муслиманским азилантима. Да ли знате да широм Србије без икаквих посебних провера цигани и шиптари пријављују пребивалиште, а истовремено наши Срби са КиМ имају велике проблеме да то ураде, чак их називају Косоварима?

Какво лицемерство, Вучић ће да даје паре за децу, а укинуо je повраћај ПДВ-а за храну и опрему за бебе, и при томе је ослободио плаћања ПДВ-а разне организације које заступају интересе хомосексуалаца или како воле да се зову ЛГБТ популације[3]. Да су колонијални управитељи еврофанатик и лезбејка имало искрени, треба да ураде само две ствари и просек деце биће бар троје по породици, Срби би се умножили и Србија  би поново постала породична и традиционална, јака и стабилна:

 1. Традиционална породица да ужива у свим слободама и правима која су Уставом загарантова, односно да буде самостална и слободна без наметања антипородичних закона и вредности.
 2. Огромна новчана средства из буџета која се дају за пропагирање хомосексуализма и насељавање лажних муслиманских азиланата да се усмере ка традиционалној породици.

У овом тренутку то су само пусти снови, јер еврофанатику и лезбејки није стало ни до Србије, а још мање наше деце. Као што су и досад успешно радили, покушавају подмуклом обманом, односно шареном лажом да прикрију још једну издају. Овог пута то је завршни издајнички потез, због којег је Вучић и постављен на власт од стране Запада, признање терористичке творевине државе “Косово“ тако што ће  добити столицу у Уједињеним нацијама уз подршку “Србије“. На тај начин потписује се капитулација и ставља се тачка на давање наше колевке Косова и Метохије шиптарима, а то уједно представља крај Србије и србског народа.

Срби, овим покушајем подмићивања од стране еврофанатика и лезбејке, убеђују нас да се издаја исплати као да смо последњи шљам којима ништа није свето. Тим срамним чином они нам нису бацили рукавицу у лице, него су нас пљунули. Наши часни преци су због много мањег разлога одлучно и храбро у борбу кретали, а шта ми чекамо, у питању је наша част и понос, наш опстанак или нестанак? Покажимо и докажимо да нисмо обични робови који мисле да су слободни, већ људи који знају и смеју да раскину окове ропства и издаје и да се изборе за своју слободу! За почетак потпишимо Народну резолуцију[4] и изађимо на протесте које организује србска омладина[5]!

 “Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ“

 

Дана 09/22.03.2018. Лета Господњег

Грешни раб Божији
Горан Живковић

———-

Повезнице:

[1] http://www.blic.rs/vesti/drustvo/osniva-se-demografski-savet-za-podsticanje-radanja-na-celu-vucic/n210q3e

[2] https://facebookreporter.org/2018/01/05/kao-nekada-vitlejemsku-danas-srbsku-decu-prinose-na-satanski-zrtvenik/

[3] http://srbinaokup.info/?p=87468 – Због овог текста сам писао изјаву у полицијској станици

[4] https://narodnarezolucija.rs/

[5] https://facebookreporter.org/2018/03/21/u-subotu-24-marta-veliki-protest-ispred-skupstine-stop-za-nato-i-pristinu-u-un/

———–

22.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Kумановски споразум јесте полу капитулација а Бриселски споразум и следећи који спремају је коначни у то тема сумње,задњи је час да се пробудимо из дубоког сна и заувек тим издајницима кажемо СТОП.

  Свиђа ми се

 2. МЕРЕ ПРОТИВ ПОВЕЋАЊА НАТАЛИТЕТА СРБА?

  У дискусијама о Предлогу мера Александра Вучића за повећање наталитета у Србији, нигде нису константоване неке битне чињенице које могу да се утврде простом анлизом статистичких података. Део тих података смо сазнали на основу Вучићевог набрајања градова у којима се роди више друге деце него српске деце, иако градови имају исти број становника. Те податке је изнео током његове изненадне конференције за медије и представљања предлога мера за повећање наталитета. Интересантно је да се о тим чињеницама нигде не говори.

  ДА ЛИ ЈЕ ВУЧИЋЕВ ПРЕДЛОГ МЕРА ЗА ПОВЕЋАЊЕ НАТАЛИТЕТА У СРБИЈИ УСМЕРЕН ПРОТИВ ПОВЕЋАЊА НАТАЛИТЕТА СРБА?

  Новац који ће бити додељен за новорођену децу повећаће укупан број становника Србије, али неће повећати и број Срба. Зашто? Зато што Вучићев предлог мера предвиђа да се највећи износи новчане помоћи додељују за треће и четврто дете. Одмах се намеће питање колики број (или проценат) српских породица има троје, четворо или више деце? Одговор је да троје деце има незнатан број српских породица, а породица са четворо и више деце скоро да и нема.
  Али зато свака циганска, муслиманска и шиптарска породица има троје, четворо, петоро или више деце. И ко ће онда добити већу помоћ, Срби или ови други? Наравно да ће више добити ови други. И чији ће се наталитет повећати? Ових других. Па зашто је онда некаквим Вучићевим предлогом мера предвиђено да највише новца добијају они који имају троје или четворо деце, иако се зна да Срби ретко имају троје, а четворо деце изузетно ретко? Зато да би се повећао број ових других, што Вучићеви министри и не крију и отворено кажу да желе да промене демографску слику Србије. Да ли ће је проненити? Хоће! И шта ће се десити после промене демографске слике? У СРБИЈИ ЋЕ СРБИ ПОСТАТИ МАЊИНА.

  Мића из Ниша

  Свиђа ми се

  • Не треба бити математичар . Срби једно или ниједно.Шиптари почињу бројати послије 5.Цигани такође.Муслимани броје од један и наброје 3 или четири.Ако се награђује по броју дјеце, јасно је за кога програм ради и против кога ради.Ради против оних који имају једно оли ниједно.

   Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.