АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Контраспиновање Вучићевог интервјуа за РТС


Исечак из Вучићевог интервјуа за РТС:
/…/
Новинар Зафировић: Морам да се вратим на једну ствар. Ви јако добро знате да је Ваша посета Њујорку изазвала доста буре, пажње јавности, контраверзе. Било је ту разних информација, дезинформација… Зашто? Да ли мислите да је ту негде грешка и до Вас што нисте изашли јавно и јасно рекли: „Е људи, ја идем у марику, кад се вратим рећи ћу вам што сам био“, него да то буде у једном тренутку под неким велом тајне? 

Вучић: Под којим велом тајне? 

Зафировић: Па, да се дозволи спекулација по медијима…

Вучић: Шта је требало? Да забраним људима да причају глупости? Кад излазим из земље да кажем – ево сад вам стављам фластер да не причате глупости? Јел то требало да урадим?

Водитељ: Не, требало је да не кријеш где идеш. Требало је да се не правиш Енглез и наиван. Требало је да одмах причаш шта радиш, где радиш, с ким радиш, кад радиш. И онда нико не би спекулисао, што ти кажеш – причао глупости. Мада од тих глупости које људи лупају, испаде све тачно….
/…/
________________
Радио емисија „Контраспин”, аутор и водитељ Миодраг Зарковић
Тeхничка подршка Саша Илић

1 reply »

  1. Ovaj velikoizdajnik sto sam sebe naziva precednikom je instaliran od zapadnih obavestajnih sluybi koji ga drže ucenama zbog budalastina koje je izjavljivao i radio dok je bio Šešeljev potrčko.Najbolje bi mu bilo da se kaje zbog svega što je napravio na štetu Srbije a ne da se pravda jer se sve zna pod kapom Nebeskom.

    Свиђа ми се