АКТУЕЛНО

ПРОГЛАС НАРОДУ СРБИЈЕ: У историји Србије није забележена оваква издаја и понижење народа српског


Покет Достојни Србије 29.3.2018.

Издаја и понижење народа почиње државним ударом 5. октобра 2000. године, највећом обманом народа који је поверовао у демократске изборе, боље сутра и стварну слободу. Не знајући да тако преварен, директно учествује у свом поробљавању од стране Брисела уз помоћ властодржаца који су на мртвим душама, не дајући им да почивају у миру, засновали своју победу.

а жалост овог народа, све касније њихове победе, у договору са Бриселом су засниване на све већем броју умрлих, уз благослов свих пријатеља новопечене властеле који су нас здушно бомбардовали зарад увођења слободе и демократије. Управо због тога је дошло до урушавања државног суверенитета, распарчавања територијалног интегритета, спречавања економског и културног развоја свих народа Србије, као и стопирањa геополитичког позиционирања Србије као слободне и независне државе.

Захваљујући тим лажним изборима од скоро два милиона мртвих, спроводи се у делo све оно што је Србија одбила у Рамбујеу 1999. године, пре свега да народ као робље живи у окупираној земљи. Бриселске слуге које су дошле после 5. oктобра дозволилe су слободан прелет авиона који нас упорно посипају „чаробним прахом“ од кога лагано, свакодневно све више умиремо!

Властодршци кажу: народе „питали смо Вас“. Потписали су, а кажу да су нас питали, ИПАП споразум са НАТО пактом који подразумева право на коришћење свих ресурса наше земље, вода, коридора, војних база, аеродрома, телевизије, стратешки важних предузећа … потписали су договор са „милосрдним анђелом“, који нас је те ’99. године све „милосрдно порушио“!

Будалаштинама, поразе овог народа и земље приказују као своје победе. Као врхунац безумља и издаје, потписаше и тај Бриселски споразум и по ко зна који пут, прекршише Устав, угасише све српске институције на Косову и Метохији. Право нашег народа на нашем Косову свели су на удружење грађана, а као врхунац безумља нам и то представљају као победу! За то време свет нам се смеје, извргава руглу, како државу, тако и наше властодршце, и живо их интересује како ће историјски пораз претворити у победу. Планирају да у том поразу учествује и народ својим гласом на референдуму. Само запамтите, неће одлучивати гласови живих!

Управо због тог што знате истину, властодршци су припремили резервни сценарио кроз амандмане на Устав који ће омогућити присуство НАТО-а, да би заштитили своје слуге, а наше властодршце од беса народа. Зато не верујте ни хапшењима наших политичара на Косову и Метохији, то је све део режије претварања пораза у победу!

Зато, народе, време је да прихватимо истину. Истину која је одјекнула у ноћи између четвртог и петог марта после још једних лажних избора. Изречена је од стране човека који има храброст да ту истину користи као једино оружје. Разорност тог оружја се осетила већ првог дана. У рушевинама су и позиција и опозиција, сви који учествују у тој лажи дугих осамнаест година. Цигла од тих рушевина је погодила и Брисел, који је наредио да се та брљотина одмах исправи, па је слушајући наредбу први човек система смањио број становника за седам стотина хиљада у току једног дана.

Народе, више немамо прво да препуштамо своју и судбину своје деце издајницима, ма како се они звали. Слобода је у рукама сваког од нас, нико нам је неће уручити као поклон, сами се за њу морамо изборити. Сад више немамо право да кажемо да нисмо знали.

Зато народе, сетимо се поруке Душана Силног – Живот вреди једино ако га живи слободан човек!

Са Вама и уз вас до Слободе!

 

Достојни Србије

У Београду
27.3.2018. године

13 replies »

  • i u to ime ziveo gulag!(sarkaz.)
   nemojte siriti svoje raspolozenje bar putem komentara na ovakve objave. imamo arsenal dnevne stampe i tv ekran tacnije plazmu, preko koje nam sugerisu da nam je tako kako je, u loncu dobro je.
   naravno da je bolje i zdravije biti borac.

   Свиђа ми се

 1. KOLIKO PREDLOGA , KOLIKO HRABRIH KOLIKO PAMETNIH KOJI PAMETUJU JOS OD DEVEDESETIH GODINA PROSLOG VEKA – I NIKAD NISTA ! STA LI BI SE DESILO KADA BI NEKO PREDLOZIO DA SE SVI KOJI SMO ZA “ HITNU PROMENU REZIMA RADI OCUVANJA ZEMLJE „DOGOVORIMO RECIMO I DA SE OKUPIMO NA RAVNOJ GORI OSMOG MAJA GDE JE NAS CUVENI GENERAL DRAZA OKUPIO SVE SVOJE OFICIRE I PODIGAO TRECI SRPSKI USTANAK ? PITAM SE KOLIKO LI BI TIH PAMETNIH , HRABRIH I SVIH OSTALIH DOSLO / VEROVATNO BI NAS BILO PEDESETAK DO STOTINAK “ PRAVIH PATRIOTA “ KOJI BI BILI SPREMNI NA SVE I KAD POGLEDAS – OPET NISTA – TRESE SE GORA , RADJA SE MIS ! IMAMO ONO STO ZASLUZUJEMO JER SMO NISTAVNA NACIJA KOJA LAPRDA I UCESTVUJE U RASPARCAVANJU DOMOVINE A NA SAV GLAS KUKA I OPTUZUJE DRUGE DA SU KRIVI ZA SVE . NIJE TACNO BRACO , MI SMO KRIVI ZA SVE I ZATO TREBA DA SKOCIMO U BARU GDE ZABE PISAAJU I DA SE PODAVIMO .

  Свиђа ми се

  • Какав си ти равногорац!??Не срамоти то часно име које је символ отпора србског народа против освајача…толики дефетизам је сојствен безбожницима и комуњарама а не поносном Равногорцу.

   Свиђа ми се

  • Немојте се много надати, сви ови су већ били политички активни у разним странкама.

   Само у Бога се треба уздати.

   Свиђа ми се

   • Да, Чучук Стано.

    Све сами прелетачевићи. Где све нисте били, и у Дверима, и у СНС и неки доводе братске нам Немце, а и има оних што су им родитељи у СПО код Драшковића.

    Не подржавам ни Чучук Стану.

    Свиђа ми се

   • A има нас и којима је баба била код друга Тита. Пошто гостујеш по потреби када треба да се запљуне, изволи напиши шта су сви од ових „прелетачевића“ украли, на којим су функцијама били и како су то мајчицу Србију завили у црно? Молим, аргиментовано, са доказима. Такође ми покажи тог националисту који није био некад уз Шешеља, Вука Драшковића, Бошка Обрадовића, па и уз „радикале на бенсединима“.Можда је поштеније да су остали уз њих и након што се њихово преварантско лице показало у пуном сјају, само да их ти не би звао прелетачевићима?
    Не подржавам параноју, инсинуације , дефетизам и фарисејство. Цариник је, Богу на кога се позиваш, био дражи.

    Свиђа ми се

   • Без искреног свенародног покајања и вере у Христа Бога, промене на боље неће бити ко год да дође на власт. Новац за мене није битан, ни ко колико је узео.

    Теби је, Чучук Стано, изгледа, Бог највише засметао у коментару.
    Нећу подржати ни отворене безбожнике, ни оне који се праве да су православци, јер како је Свети Владика Николај лепо написао: хаљине им говоре да се Богу не моле.

    И биће баш онако како је Господ у Откровењу и осталим деловима Светог Писма најавио да ће бити, а и наш Свети Владика Николај у Небеској Литургији описао.

    Без покајања, нема ни спасења. Једноставно, нема ту те стране речи дефетизам, ни бенседина.
    Желим ти Чучук Стано победу на изборима, али многе од нас су избори прошлост још од ономад кад су нас насамарили 5. октобра. Неће више па макар сви јапанске обрве нацртали.

    Свиђа ми се

   • Али се, важно, ти молиш Богу и не носиш аљине и не црташ обрве , само дајеш атест на патриотизам и премераваш веру на кило. Не смета мени Бог, већ квазибогомољци који чекају да се сваколики народ покаје док нам је нож под грлом и поробљавају нас сваким даном брже-јаче-боље. Да није и Карађорђе био недовољно преподобан за твој укус, о Хајдук-Вељку да не причамо, женио се два пута…Данас када црква ћути на сва непочинства ове власти, замерање овој шаци јада што пружа отпор на „недовољној православности“ и њеним спољашњим манифестацијама најбоље се може описати једном народном која није за јавност.

    Свиђа ми се