АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊЕ: Милинко Милинчић – Више нема било какве сумње, Вучић је шиптарски плаћеник!


.ФОТО: srbijadanas.net

Ако је ико и до сада само сумњао да је Александар Вучић шиптарски плаћеник и имплант у српски државни врх у то више после протекле недеље нема више било какве сумње. Једини прави и конкретни резултат његове шестогодишње владавине је шиптарско Косово пред вратима УН-а. Од Вучићевог доласка на власт 2012. године до данас он је највише урадио како би данас имали то тзв. Косово тамо где је. Сви тзв. преговори о будућем статусу Косова и Метохије који се воде од његовог доласка на власт имали су само тај један циљ. Да са што мање буке и проблема то тзв. Косово буде угурано у УН и ништа више. Од потписивања Бриселског споразума прошло је готово пет година и српска држава на простору Косова и Метохије не постоји. Управо захваљујући том споразуму којег су потписали прво Ивица Дачић па Александар Вучић из Београда је на простору Косова и Метохије ликвидирана српска држава.

Косовско-метохијски Срби су буквално батинама од стране званичног Београда гурани у ту НАТО Франкештајн државу постајући тако Косовари. Они су преко ноћи постали људи без своје државе јер су представници те државе одлучили да исту укину на простору Косова и Метохије а да заузврат буквално нису добили ништа. Тако данас имамо ситуацију да Милорад Додик има српски пасош док га Србин из Грачанице нема нити га може имати. Имамо и тотално сулуду ситуацију да се косметским шииптарима масовно издају српска путна документа док Србима са Косова и Метохије то по Бриселском споразуму није дозвољено. Вучић је на Косову и Метохији ликвидирао српско правосуђе, систем и службе безбедности, здравство, енергетику, телекомуникације… Укинуо је и ликвидирао све што је српско. Али баш све. Комплетну државну имовину баснословне вредности предао је у руке шиптарских терориста и то за џабе. 

Не само да је одиграо главну улогу у довођењу тог шиптарског Косова пред врата УН-а већ је толико далеко отишао да је прошле године учествовао у формирању владе шиптарских терориста коју је политички свим могућим и доступним средствима помогао и учествовао у њеном формирању. Председник државе помаже сепартистичку терористичку банду која покушава да насилним путем отцепи 18% територије државе којој је он председник. То није забележено нигде у целокупној светској историји.

Ових дана смо имали прилике да видимо и конкретне резултате његових тајних преговора које је водио читаве прошле недеље са врхушком те шиптарске пропале државе. Прво је са њима покушао да се сретне у Паризу па пошто је ту изваљен без икакве пратње и обезбеђења и тотално мимо било каквих важећих протокола одлази у Њујорк где наставља да се договора са врхушком шиптарске терористичке творевине. По изналажењу некакве врсте договора опет са шиптарима одлази у Брисел у прошли петак где заједно глуматају у представи „нема видљивог напретка“. Те преговоре са шиптарским терористима Александар Вучић води на своју руку и тајно што је иначе противно Уставу, важећим законима и службеним овлашћењима које он као председник Србије има. Нико не зна шта је на тим тајним преговорима договорено осим оних који су учествовали у њима.

Међутим, велеиздајник Вучић је прилично брзо отворио своје карте и већ у понедељак кренуо у спровођење онога што је током протекле недеље договорио са шиптарима на њиховим тајним и полутајним састанцима. Дошло је до кратког сукоба ниског интезитета у Косовској Митровици где је председник косовско-метохијске државне канцеларије Марко Ђурић „брутално“ приведен од стране шиптарске башибозлук полиције. Он је иначе брже пуштен него што је приведен и осим његовог претрпљеног страха није имао било каквих других последица. Није на себи после читаве те епизоде имао чак ни једну огреботину па су му наврат нанос ставили завоје на зглобове руку иако га шиптарска башибозлук полиција уопште није држала за зглобове током привођења. Више снимака и читава да ситуација која је од стране државних медија представљена прилично драматично више је него очигледно унапред договорена и била је оно што се у жаргону зове „лажна застава“. У јавност су доспели видео снимци где се веома добро и јасно види да је читава та акција привођења Ђурића унапред договорена и одрађена и то у заједничком садејству са шиптарским терористима.

Циљ свега тога је било да се крене у формирање ЗСО како је то велеиздајник Вучић и договорио Бриселским споразумом са једном веома битном разликом. Уместо формирања ЗСО од стране шиптара што је била и њихова уговорна обавеза по Бриселском споразумуму ЗСО ће сада формирати Вучић са истуреним одељењем СНС познатијим као Српска листа. По формирању те ЗСО које је планирано за 20. април велеиздајник Вучић уклониће задњу препреку шиптарском Косову да уђе у УН и да он тако де факто и де јуре призна независност те НАТО Франкштајн државе  и територије која је од Србије отeта насилним путем. Док се то не деси он ће глумити великог патриоту који брани Косово и Метохији и преостали српски живаљ од злог запада и шиптара иако је све радио и ради да од тог шиптарског тзв. Косова створи независну државу. 

Очигледно је да газде и они за које он ради за њега још имају некакве планове када је Србија у питању па тако покушавају да њему и његовом велеиздајничком режиму доделе некаква ореол националних бораца и бранилаца Косова како би их тако што дуже одржали на власти у Србији и после признања шипатарског Косова и њиховог уласка у УН. Више је него очигледно да је Александар Вучић чврсто у рукама шипатра и да је он само слепи и послушни извршилац њихове воље и интереса. Прилично је ирелевантно због чега је и како до тога дошло. Да ли су га уценили њиховом разгранатом и разноврсном криминалном сарадњом или имају рецимо доказе да су Вучић и његови најближи сарадници директно умешани у убиство Оливера Ивановића није више толико ни битно.

Свима треба да буде јасно да је Александар Вучић шиптарски човек, лобиста и шпијун који је инсталиран у сам врх српске државе коју одтале веома педантно и предано уништава већ шест година. Давно сам написао да највећа опасност по српску државу и народ долази из Немањине 11. Те тврдње су протекли догађаји само потврдили.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

ИЗВОР: srbijadanas.net

——–

29.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. У Црној Гори је Мевлудин Нухоџић министар унутрашњих послова, а Енис шеф криминалистичке полиције, ко зна колико још таквих Турака и Албанаца имају на највишим функцијама, није чудо што сваког дана у Црној Гори убију и ухапсе по неколико Срба !

  Осман је министар саобраћаја, Кенан министар здравља,Мехмед министар за људска права, Дамир Шеховић министар просвете, Кемал министар рада, Рафет Хусовић потпредседник владе за регионални развој…

  Муслимани потурице и Албанци владају потпуно Црном Гором !

  У књигама лепо пише да су на врху масонерије муслимани и сатанисти, али људи су једноставно довољно глупи да живе у свом не знању и заблудама !

  Време је да научите да масонерија није пореклом са запада из Енглеске, настала у 18 веку, како вас лажу, већ са истока из Вавилона, настала у моменту почетка градње Вавилонске Куле, а да овим простором пустош прави углавном Турска ложа Великог Оријента.

  Која је остала да суверено влада овим простором и након протеривања Османлија, и пада Османског царства.

  Свиђа ми се

 2. БРАЋО БРДЂАНИ СУ ВАЗДА НА БРАНИКУ ОТАЏБИНЕ МИ ЗБОРИМО СВЕ ЗА СРБСТВО СРБСТВО НИЗАШТА СРБИ СТАРОСЕДИОЦИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ СУ МОЈА БРАЋА И СЕСТРЕ А ТИ КОЈИ СУ ИЗДАЛИ СРБСКУ КОЛЕВКУ СУ рдђе погани несоји

  Свиђа ми се

 3. Тешко свуда своме без својега.
  Браћо, нема нам друге. Срби са Косова и Метохије то смо ми из Јагодине, сви до једнога.
  Морамо фозички, морално,материјално, војно, како год окренеш да им помогнемо.
  Тиме помажемо нашој души и телу. Тиме постајемо људи.
  Борба мора да буде непрестана.
  Докле ће србин трпети уцене и батине белосветских терориста.
  Докле ће наше вође да пристају да буду говеда, а народ овце и зечеви.
  И Зашто?
  Има ли неко да одговори.
  Постоји ли морал, част, достојанство?
  Или морамо да трпимо као стока, као нељуди.

  Свиђа ми се

 4. На кобојаги ”Србској политичкој сцени” ( и на челу свих државних и економских институција, као и министарстава Републике Србије ) не можете ни са свећом да нађете ни 2,5 Србина.

  То су искључиво хазарски цигани и крипто јевреји, заостали још из доба турака на Балкану, и још од пре тога.

  Они су РОЂЕНИ са лажним идентитетима и само глуме староседеоце Балкана то јест Хелма, глуме Србе, на штету Срба ( да не објашњавам да глуме и Македонце, Црногорце, Хрвате, Словенце, глуме и нарочито пуно муслимане, и остале народе из Југославије ). ( Огромна већина вас мисли да тако нешто не постоји, и да је то могуће само на филму, на жалост не да постоји, него је правило ).

  Исто тако је правило једна апсолутно апсурдна такозвана ”политичка коректност” кроз коју сви редом одбијају зарад свог овоживотног конформизма ( и спорадичне материјалне користи ) да причају јавно о томе, премда знамо и то да би такви покушаји били наравно брзо спречавани и прекидани ( јер су медији у рукама тих паразита, то знамо сви) јер та скупина паразита живи искључиво од тих својих лажних идентитета, лажног национализма, лажног патриотизма и осталих својих лажних улога, и када би се обзнаниле њихове стварне улоге они неби имали од чега да живе, јер они не живе ниодкаквог рада, већ искључиво од својих лажних улога и паразитирања на рачун староседелаца Хелма.

  Њихова религија је сатанизам.

  Ту ”политичку коректност” спроводе углавном такозвани ”Србски интелелектуалци”, ситуација је таква да ми се повраћа када чујем реч интелектуалци, јер својим понашањем и не чињењем највише они помажу тој паразитској хоботници да нас дави док нас не удави, тиме само показују присуство паразитских гена код себе.

  За доста њих ( тих паразита на власти ) би се ДНК анализом установило да њихови званични ”родитељи” нису њихови стварни биолошки родитељи ( рецимо у случају Вучића ), већ то само глуме по задатку својих масонских ложа и других тајних друштава којима припадају.

  То што причам, то све сви ви знате, али сами себе лажете када се правите да не знате то: Да Шешељ није Србин већ хазар – шиптар, да Чеда Јовановић наравно није Србин већ арапски циганин, да Дачић није србин већ шиптар као и Вучић, да Зорана Михајловић на дебело ружно лице товари лопатама којекакве пудере и креме јер није бела Србкиња већ црнпураста хазарска циганка, да Вулин није бели Србин већ јасно видљиво хазарски циганин, да је Марко Ђурић јеврејин, да је Небојша Стефановић јеврејин, да је Гашић шиптар,

  Дакле када бих набрајао остале, списак би на крају био огроман и сасвим јасно показао да нема ни она 2,5 Србина, можда има 1,5 комада Срба да су на некој ниској важној функцији.

  На крају приче, сматрам да је глупо ово што причам, глупо је зато што знам унапред да уствари немам коме да причам, тако да ни нећу више да причам.

  Нема вајде.

  Овим само лоше утичем на ваше учење и образивање, ово су знања и сазнања која сте дужни сами да стекнете, и сви до једног да знате.

  Свиђа ми се

 5. Најјаднија појава је када лажемо сами себе, и док не престанемо да то радимо потпуно смо луди уствари.

  Када престанемо то да радимо имамо шансу да поново постанемо нормални.

  Када нас неко лаже а ми га још покривамо тиме, да ми плус лажемо сами себе у искључиво његову корист, то је стање потпуног крајњег лудила.

  У овом случају се ради о томе да, Вучић није шиптарски плаћеник, Вучић је прави генетски шиптар који вас лаже да је Србин, и ви плус сами себе лажете да је он Србин.

  Тиме је сасвим природно све то што он ради против Срба а у корист шиптара.

  Кад то схватите као логично, нећете више бити луди, ви који лажете себе да је Вучић Србин.

  Може одмах да ме тужи, чим докаже да није шиптар. А не може да докаже, зато што јесте.

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.