Видео

Драгана Трифковић за Балкан Инфо: Највећа жртва је српски народ на КиМ, а не Марко Ђурић или Александар Вучић


БАЛКАН ИНФО 01.04.2018.

Гост емисије „Интервју” била је Драгана Трифковић, новинар, политичар, политички аналитичар и директор Центра за геостратешке студије

***

„… Мислим да је трагично да гледамо такве сцене, јер то није само понижење Марка Ђурића… Као неко ко критикује те потезе /…/ страшно је гледати заиста једно велико понижење. Ви видите неке владине званичнике, чиновнике, које тамо провлаче кроз Приштину, које фотографишу, које вуку улицама Приштине, и то је јако понижавајуће.

Али, оно што је још опасније то је да се он (Марко Ђурић) и такви њихови потези представљају као највећа жртва у нашој јавности. Највећа жртва је српски народ на Косову и Метохији. Дакле, они су жртва и таквих потеза или политике Александра Вучића и свих околности које су се десиле.

На жалост, овде у медијима долазимо до тога да је Марко Ђурић жртва, да је Александар Вучић жртва, а не српски народ који је тамо у тако лошој ситуацији да више не види никаквог излаза.“

1 reply »

  1. Dobri rode nas. Bog ti dao zdravlje. Dva sata kompletne analize, bez i jedne pribiljeske.Nadam se da su te slusali i saslusali svi nasi dobri Srbi i shvatili da je vrijeme da se nesto konkrerno uradi isteklo i da se ova vlast i njene sluge moraju otjerati na djubriste istorije, a mi traziti rjesenje ne samo za KiM vec za sve nas jer su nas odlucili kompletno unistiti do kraja.

    Свиђа ми се