АКТУЕЛНО

Звонимир Трајковић: Све је почело на Косову и све ће се завршити на Косову!


 

 

„Ми смо попуштали, попуштали и дошли до зида. Данас нам нуде само да признамо Косово, или чак да га формално не признамо али да му омогућемо улазак у међународне организација па и у УН, што је фактички признање Косова.”

„Можда не сутра, али прекосутра бих упалио тенкове, згазио то што треба на Косову и дефинисао границе Србије. То неће бити рат. Они плаше народ тиме. На Косову нема ни милион Шиптара. Људи, ако ми не можемо да савладамо милион Шиптара, без обзира ко их подржава, онда ми не постојимо као озбиљна држава.”

***

Гост емисије „Интервју” био је господин Звонимир Трајковић, политички аналитичар и бивши саветник Слободана Милошевића, Радована Караџића, Мила Ђукановића и Војислава Коштунице.

БАЛКАН ИНФО – Званични канал, 06.04.2018.

5 replies »

 1. Drzah do napisane crtice, v i d e o negledam; ako je onako kako par onih koji su odgledali pisu, povlacim svoj komentar, te: ovakvi s a v j e t n i c i sve zlu i priveli.

  Свиђа ми се

 2. Dobri Trajkovic!
  Ne RIJECI, no (i) TIJELO Ti se pozlatilo- p o s v e t i l o!
  Za r e c e n o Ti OPROST Ti a p s o l u t n i i za ono sto misljah da Ti se n i k a d a oprostiti nece: sto „savjetnikom“
  b’jese i onome sto mu se SOVE javljahu i onome sto se l o v c e n s k i m Kamenom na VLADIKU baci…

  Свиђа ми се

 3. Тачно тако.Као прво добро се наоружати и припремити и вратити нама оно што је било наше.Осим тога и Албанију су створили 1912(смрдљиви Нијемци) да Србија немож-е изаћи на море.То се треба такође једном ријешити.

  Свиђа ми се

 4. ГОСПОДИНЕ ТРАЈКОВИЋУ КОСОВО МЕТОХИЈА СЕ НЕ ДЕЛИ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ТО СЕ РЕШИ ВОЈНИМ ПУТЕМ КАКВЕ БРЕ ЗСО МА КА ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ 1903 ТО ЈЕ РЕШЕЊЕ НЕМА ПРЕГОВОРА СА шиптарима БРАТ МАТИЈА БЕЋКОВИЋ ЗБОРИ ШТО ТРАЖЕ ОД НАС КАД ЈЕ ЊИХОВО ?

  Свиђа ми се