АКТУЕЛНО

Конференција: „УХАПСИТЕ ПРОДАВЦЕ НАШЕ ДЕЦЕ!“


Ово није обична ПРЕСС конференција – Овде су ХРАБРИ борци, покретачка снага и авангарда против свеопште декаденције и зла на свим нивоима

БЕЗ КОМПРОМИСА!

Ако бисмо додали било коју реч како би бар покушали да опишемо шта је и како све речено као и ВРЛО ЈАСНЕ поруке са ове свакако несвакидашње конференције тиме би умањили значај и ЈАЧИНУ свега онога што морате сами чути на конференцији која је ипак далеко више од тога.

Зато топла препорука да погледате од почетка до краја не пропуштајући ниједну једину секунду.

Можда је ово и историјска прекретница за коначно заустављање свега онога лошега што се до сада деценијама дешавало пред нашим очима и почетак праве БОРБЕ за основне, базичне цивилизацијске тековине и норме, за нормално друштво нормалних људи у једној нормалној заједници где осмех неће бити привилегија само неких а плач и сузе судбина непрегледно многобројних. Нисмо ми рођени да будемо ничије робље.

Једном се мора стати корпоративном фашизму за врат, истом оном којег смо сви свесни, оном који је узео и превише маха и са собом однео превише жртава. Најболније од свих жртава су несумњиво деца и она више не смеју бити ничије жртве! Једном се мора јасно ставити до знања да постоје границе које се не прелазе – а тај тренутак је сада! Свако даље одлагање води у провалију и тотални суноврат са несагледивим последицама – стога одлагања више НЕМА!

ОВА КОНФЕРЕНЦИЈА НИКОГА НЕЋЕ ОСТАВИТИ РАВНОДУШНИМ

У препуној сали међународног Пресс Центра у Београду одржана је несумњиво једна од најпосећенијих конференција за штампу. Присуство новинара, учесника и свих заинтересованих из земље и иностранства дало је потребан печат и посебну тежину свакако не без повода.

Која је заправо граница која се не сме прећи? Шта се то све дешава а што је до сада било скривано далеко од очију обичне јавности? Зашто корпоративни медији о свему овоме ћуте? Имамо ли право да ћутимо на очигледне неправде и злочине који се дешавају пред нашим очима? Да ли је нормално не пружити ОШТАР отпор свим оним ненормалним људима, појавама, стварима, догађајима? “Људима” који себе сврставају у људску расу иако су милионима светлосних година далеко од истих?

Да ли је на делу корпоративни фашизам у чијим рукама су порушене безмало све институције, оне које су стваране да би служиле људима а не криминалу и криминалцима, мафији и мафијашима, бандитима разних фела, корупцији на готово свим нивоима и белосветским корпорацијама? Видели смо да ни патње милиона нису задовољиле њихову патологију, болесну похлепу и болесни ум.

Могу ли и даље нељуди да руководе моћи без препрека и да за то не сносе никакву одговорност и никакве консеквенце?

ОДГОВОРИ СЛЕДЕ: НЕЋЕМО ЋУТАТИ!
– ВИДЕО СА ПРЕСС КОНФЕРЕНЦИЈЕ

“Нема више никаквих тајни, ОТКРИЛИ СМО ИХ, оперативце и помагаче, говоримо њихова имена и презимена, и показујемо слике; сада је све јавно! Ухапсиће их или органи реда, или ћемо им судити – МИ грађани!”

Говоре:
– проф. др Мила Алечковић
– проф. Ив Батај
– др Јована Стојковић
– Иван Тркуља
– Александар Теодоровић
– гости из Русије, Италије и Француске
– дата је реч и жртвама!

ПОСЛУШАЈ! ПРОБУДИ СЕ!!!

ИЗВОР: globalmediaplanet.info

————-

17.4.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић