АКТУЕЛНО

СРБИ НА ОКУП: Подршка родитељима у борби за децу и породицу


Погубни и плански антипородични закони и мерe, које се огледају кроз избацивање традиционалних вредности и наметање тековина палог Запада, достижу врхунац. Отворено и дрско се напада основна ћелија нормалне државе, традиционална породица, са крајним циљем њеног тоталног уништења.

Невиђеном репресијом и медијском хајком, колонијална управа у виду председника државе и Владе крши и одузима родитељима основна људска права и слободе која Устав гарантује, а то је неприкосновено право да гаје и васпитавају своју децу у складу са својим уверењима. Истовремено је интерес фармакомафије, геј-лобија и разних плаћеничких западних организација стављен изнад Устава Србије.

Са циљем очувања хришћански утемељењене породице и грађења деци будућности са надом, дајемо пуну подршку организаторима најављеног скупа “Сверодитељски протест, који треба да прерасте у сверодитељски покрет, како бисмо могли да се успешно носимо са изазовима које нам намећу долазећи дани. Време је да проговоре родитељи, да се чује реч оних који рађају и васпитавају потомке Светог Саве, Карађорђа, Тесле и других србских великана који живе докле Сунце греје. Заборавимо разлике, ставимо у први план оно што нас повезује, а то је љубав према деци и породици.

Позивамо све људе добре воље да дођу на Трг Републике 19. маја на “Сверодитељски протест“ уз јасну поруку: Покажимо да је наша љубав према нашој деци и породици јача од мржње евроунијата, фармакомафије и гејлобија, да хоћемо и можемо да заштитимо нашу децу  и наше породице!

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

 

Дана 8.5.2018. Лета Господњег.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“

***

ПОВЕЗАНО:
*19. маја у Београду родитељски протест: „Одбрана права деце и породице – родитељи за слободу избора, права мајки и очева”

————

ИЗВОР: СРБИ НА ОКУП

10.5.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић