АКТУЕЛНО

„ПРОФИЛИСАЊЕ“: Др Јована Стојковић – СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ


Од прошлог СВЕРОДИТЕЉСКОГ ПРОТЕСТА до овог који је најављен за суботу, 19.мај 2018. године у Београду, Трг Републике у 17 часова, променило се много тога. О свему што се догађало у Србији и свету на тему „одузимања права родитељима над њиховом сопственом децом“, разговарали су аутор емисије Томислав Црногорац и гост др Јована Стојковић. 


„Од прошлог тог Сверодитељског протеста до овог долазећег променило се то што је репресија све већа и већа. Дакле, ова држава апсолутно негира било каква родитељска и иде у једном правцу укидања слобода свих врста. Ја као лекар сам то препознала 2015.године у смислу укидања медицинских слобода, дакле овим Законом о обавезној вакцинацији које су кренуле. Имали смо, нажалост, и аналогију са западним земљама да видимо како постепено људима укидају слободу, како долазимо до ситуације да се дешавају медицинска киднаповања деце у страним земљама. Сад смо скоро имали прилику да видимо како је једно дете преминуло након што је суд одузео права родитељима, и дао права болници у којој је дете лечено, да одлучи да ли ће мали бити скинут са апарата или не… то је скорашњи један случај у који се цела та заједница, Фејсбук или већ, на тим мрежама укључила. Дакле, лечили су дете, болница је одлучила да он више не заслужује да живи, и извршена је аутаназија над дететом а за све то време је суд, и то у лику једног судије хомосексуалца, одузео родитељима родитељска права. Па су људи обигравали око сопственог детета које је осуђено на смрт, па су молили преко Фејсбука да се сви укључе и да као потписујемо неке петиције… Да ли сада сви видите колико је то зло узело маха? Дакле, то је несхватљиво. То је несхватљиво, али то је нешто што се догодило.“

ИЗВОР: Радио Сербона Београд

***

ПОВЕЗАНО:

*ПОЗИВ: СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ – 19.маја (субота), Трг Републике у 17 часова

*19. маја у Београду родитељски протест: „Одбрана права деце и породице – родитељи за слободу избора, права мајки и очева”

———-

15.5.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. Др. ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ ДОЂИТЕ НА ЛИТИЈУ ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ СА РОДИТЕЉИМА У 15 ЧАС.- ЛИТИЈА НИЈЕ ЗАБРАЊЕНА И РЕШЕН ПРОБЛЕМ.

    ДА ЈЕ СРЕЋЕ ДА СВИ НЕЗАДОВОЉНИ ДОЂУ ПРЕД ВЛАДУ НА ЛИТИЈУ СУБОТОМ, НЕПОМЈАНИК БИ ДЕБЕЛО ЗАКОЧИО, ИЛИ БИ ВЕЋ УТЕКАО. А НЕ КО ДОСАД СВАКА ВАШКА ОБАШКА.

    ЛИТИЈА ИМА БЛАГОСЛОВ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ, СА СВЕТЕ ГОРЕ ЈЕ ДОШЛА ЊЕНА ИКОНА ШТО ЈЕ ЗНАК, ДА ЈЕ ЛИТИЈА ИСПРАВНА И БЛАГОСЛОВЕНА.

    ДАКЛЕ РОДИТЕЉИ У СЛУЖБИ БОГУ И СВОМЕ РОДУ, ДЕЦУ ЗА РУКЕ И ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ

    Свиђа ми се