Др Јована Стојковић

Вакцине.инфо: СКАНДАЛ! МУП Србије ЗАБРАНИО родитељима мирно окупљање 19.маја на Тргу Републике!


Најновије: 

Вакцине ИНФО

НАША ЖАЛБА ЈЕ ОДБИЈЕНА! – МУП Србије је ЗАБРАНИО РОДИТЕЉИМА МИРНО ОКУПЉАЊЕ на Тргу Републике19.05.2018 у 17ч!

Као што се и могло очекивати, ПУ „Стари град“ је подлегао притисцима лобистичких група устремљених на рушење природне породице и породичних вредности у Србији!

У образложењу ЗАБРАНЕ стоје тек хипотетчки наводи о њиховој „процени“ да ће у 17ч када је заказано мирно и достојанствено окупљање родитеља, на Тргу Републике гравитирати неколико хиљада туриста међу којима се могу наћи и поједини „неистомишљеници“ окупљених родитеља и деце Србије, који би потенцијално могли угрозити безбедност „транзитирајућих“ грађана.

Оваквим магловитим и паушалним наводима у свом званичном образложењу Решења о разлозима забране мирног родитељског скупа, МУП РС је свима ставио до знања да је неспособан да заштити елементарна права пар хиљада грађана који су своје окупљање најавили 30 дана раније, педантно пријавили и организовали у складу са законом, упркос свим правним смицалицама којима смо током организације мирног и достојанственог родитељског скупа били изложени.

Ово што се догодило је само учврстило наша уверења да смо добро проценили намере антипородичног лобија у Србији и изабрали најбољи начин да заштитимо своје потомство од њих и свих постојећих и надолазећих зАЛА којима су једини циљ – НАША ДЕЦА!

Такође смо сигурни да ће због ове неправде, следећом приликом уместо пар хиљада, на улици бити пар стотина хиљада обесправљених и понижених родитеља, јер нас овакве неприлике управо још чвршће увезују и уједињују.

Наглашавамо да је овим актом ЗАБРАНЕ мирног родитељског скупа, Влада РС послала у свет слику да Србија није земља слободних грађана, да Србија није земља једнакости, људских права и „европских демократских вредности“.

Ми ћемо као удружење нашу борбу наставити правним и цивилизованим средствима, као и до сада. Правду за ово ускраћивање елементарних слобода потражићемо на Управном суду у управном поступку.

Напомињемо, полиција јесте забранила организаторима мирно протестно окупљање са бином, озвучењем, говорницима и редарском службом, али вама, слободним грађанима не може забранити да тога дана слободно дођете на место и у време које одредите, да слободно прошетате са својом децом и упознате бројне „транзитирајуће“ туристе које је полиција најавила да ће тога дана шетати безбедно центром Београда.

А ми – издани, понижени и обесправљени организатори ћемо уместо на планирани протест ЗА слободу избору, ЗА права мајки и очева, ЗА одбрану деце и породице, тога дана и у то време отићи на сахрану демократије и људских права у Србији. Са венцем и црним флором на реверу. Можда се и сретнемо…

ОО Сверодитељског ПРОТЕСТА 2018 „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“

32665321_1552783331497875_295334204814655488_n32746935_1552783361497872_7952547546759430144_n31648750_1552783391497869_310693321397764096_n

***

konf

***

***

***

16.5.2018. Вакцине ИНФО

САОПШТЕЊЕ

организатора, поводом покушаја ЗАБРАНЕ уредно пријављеног и од стране ПУ „Стари град” – ОДОБРЕНОГ Сверодитељског протеста заказаног за 19 .мај 2018.г у 17ч на Тргу Републике у Београду:

„У складу сачланом 17. Закона о јавним окупљањима ОБАВЕШТАВАМО јавност да нам је дана 15. маја 2018. у 13:50ч достављена Одлука главног саветника ПУ „Стари град” Ђокице Драшковића, о ЗАБРАНИ одржавања благовремено и уредно (месец дана раније) пријављеног родитељског скупа.

На ово првостепено решење, уложили смо моменталну ЖАЛБУ у којој је на седам страна до детаља образложен и побијен сваки од разлога који се наводе у одлуци о ЗАБРАНИ нашег окупљања.

Подвлачимо – на оваквим аргументима се не могу заснивати одлуке органа власти јер се њима промовише дискриминација појединих група грађана тј. успех насиља и претњи над слободом кретања и јавног окупљања деце и родитеља, незадовољних положајем у који су њихове породице данас доведене у Србији.

Најоштрије осуђујемо овакво поступање надлежног органа, које је потврда НЕМОЋИ извршних органа власти да се супротставе притисцима јаких антипородичних лобија и заштите Уставом зајамчена права својих грађана, а заправо родитеља и деце Србије, која су ДУЖНИ да осигурају и бране!

Да ли је могуће да се у Србији за окупљање и шетњу неколико стотина припадника сексуалних мањина обезбеђује ПЕТ ХИЉАДА полицијаца, а да обесправљеним родитељима и деци, ти исти органи реда не могу бити на располагању ни у свом стотом делу?!

Да ли је то заиста тако и ко су грађани првог и другог реда у демократској држави која се у Уставној преамбули обавезала да служи подједнако свим својим грађанима – сазнаћемо вечерас до поноћи, најкасније, до када је другостепени орган дужан да одлучи по жалби у којој смо захтевали поништавање решења о забрани протеста.“

Останите прибрани и сабрани,

ОО Сверодитељског ПРОТЕСТА 2018
„Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију”

***

Vladimir Stojkovic:  ВОЈНИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ стоји уз родитељски покрет!
ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО! НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ!!!

***

Vladimir Stojkovic: Покрет Српске Дијаспоре стоји уз родитеље!
НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ!!!

***

KNTD

***

marija janjusevic

***

Мила Алечковић ексклузивно за ТВ Српски Колектив о срамној забрани родитељског протеста у Београду!

 

***

Драган Филиповић 

Никола Сандуловић ексклузивно за ТВ Српски Колектив о срамној забрани родитељског протеста у Београду!

***

ПРИЛОЗИ:

РЕШЕЊЕ О ЗАБРАНИ СКУПА:

ЖАЛБА НА РЕШЕЊЕ О ЗАБРАНИ СКУПА:

6 replies »

 1. „Прво вас игноришу, онда вам се смеју, затим почну да вас нападају, и на крају ви побјеђујете.“

  вУЧКић је већ увелико у трећој фази, (напад на све што је морално и родољубиво у српском народу).

  Заиста је интересантно како „породични скуп“ покрета Двери заказан за следећи дан није забрањен.

  Свиђа ми се

 2. Ужас!!! Шта друго рећи!!! Господо, ви који водите државу, треба да знате,
  п о р о д и ц а ће опстати, колико год тешко било.

  Свиђа ми се

 3. У Ж А С !!!!

  Ово је срамно шта све трпимо од једне мале малигне групице умоболних који управљају овим конц-логором звани Србија.

  Забранити родитељима да бране своју децу??????

  Не чувено….

  Србија је један велики логор Јасеновац,само што су сада други управници-поглавници….

  Свиђа ми се

 4. Ето прилике за СПЦ да изласком на улице организује литију за заштиту
  породице и деце, пошто се, бар на речима, залаже за борбу против
  “беле куге“ и заштиту породице.
  Ето, владике, поведите свој верни народ са Крстовима и Иконама
  од Храма Светог Саве до Цркве Светог Марка, до Скупштине Србије,
  Председништва Србије, Владе Србије, па до Саборне цркве.
  И пред Богом и пред Људима, и пред земаљском и Небеском Србијом,
  и пред прецима и потомцима, – СВЕДОЧИТЕ ХРИСТОВУ ИСТИНУ:
  “ЉУБИ БЛИЖЊЕГА СВОГА КАО СЕБЕ САМОГ“
  Помозите да се заштити ПОРОДИЦА – “ДОМАЋА ЦРКВА“, у којој је
  ОТАЦ – ПАТРИЈАРХ, МАЈКА – ВЛАДИКА, А ДЕЦА – ПАРОХИЈАНИ,
  по речима почившег Владике Данила, Епископа Будимског

  Драган Славнић

  Liked by 1 person