ДРУШТВО

Професор Грујић: Господине Вучићу, да ли, осим политичко каријеристичке користи, имате директне финансијско-материјалне користи од толиког Вашег противуставног деловања, омаловажвања и одбацивања србских националних вредности?


5.5.2018 Љубомир Т. Грујић

Ви сте, господине Александре Вучићу, Ваша Екселенцијо председниче Републике, овом својом изјавом (наведеној у доњем чланку професора др Андреја Фајгеља):
јавно признали да сте потпуно свесни колико сте уништили и Србе и Србију, да сте нас толико уништили да сте убеђени да више нема Срба који би отишли да живе на Косову и Метохији!!!
Па зар Ви, као председник Републике Србије, који је положио двоструку председничку заклетву, нећете да живите са својом породицом, у току свог мандата, барем три месеца годишње, на Косову и Метохији?
Јасно је, према Вашој изјави, да нећете да с породицом живите на Косову и Метохији. Свесни сте да кад Ви, као Председник јавно кажете да нећете, да то делује на друге да и они неће.

Зар Вас није ни мало срамота, зар немате ни мало стида и обзира према толиким Србима повратницима на Косово и Метохију који су поново били подвргнути шћиптарском терору. За Вас то нису Срби који желе да с породицама живе на Косову и Метохији!!! Шта сте Ви учинили да се спречи шћиптарско прогањање Срба? НИШТА, чак ни формално нисте упутили протест позивајући се на наш Устав и Резолуцију СБ УН 1244, а камоли захтев да се та документа поштују. Ви то никада више не можете да учините јер сте и Ви одбацили та документа. Тиме Ви подржавате шћиптарски терор над Србима и спречавате Србе да се враћају у своје домове и на своја имања на Косову и Метохији. Зато самоуверено изазивате Србе:

Покажите ми једног Србина који би то учинио са својом децом. Када ми га покажете држите ми предавање, солите ми памет

Штавише, Ви игноришете неколико стотина (нека их је макар и две стотине) хиљада Срба који живе на Косову и Метохији. Толико их омаловажавате да они за Вас не постоје.

С обзиром на све, а на основу члана 56 Устава  упућује Вам се ова петиција:

Молим да јавно под заклетвом у своју политичку каријеру одговорите на следеће питање:

Да ли, осим политичко каријеријских користи, имате директне финансијско-материјалне користи од толиког Вашег противуставног деловања, омаловажвања и одбацивања србских националних вредности?

С поштовањем председника Републике,

Др Љубомир Т. Грујић, професор у пензији
Џона Кенедија 31/15
11070 Београд

4 replies »

 1. Професор Грујић: Господине Вучићу, да ли, осим политичко каријеристичке користи, имате директне финансијско-материјалне користи од толиког Вашег противуставног деловање…………………
  ++++
  Ово је само аванс, примљен маја 2008 године од убица србских грађана, за потпуно уништавање наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Он зна, колики је његов део.
  А даће Бог, примиће он своју плату и од грађана Србије.
  Био у земљи, или изван ње !

  Али, не треба никада заборавити, ради он то за свој народ, јер крв није вода.

  http://www.vaseljenska.com/vesti/pravi-bioloski-otac-aleksandra-vucica-je-siptarski-novinar-fahri-musliu/

  Свиђа ми се