АКТУЕЛНО

Све што треба да знамо о лажном Алековом референдуму о Косову


13. мај 2018. КМ Новине

Све што треба да знамо о лажном Алековом референдуму у вези Косова су две ствари:

Ни једно изјашњавање није донело резултате које народ већински захтева

1) или ће питање бити постављено тако двосмилено, тросмислено и полисмислено да ће Алек сваки резултат изјашњавања народа протумачити како му дуне

(рећи ће да је народ „подржао његову идеју да се тзв. Косово пусти у УН и не кочи на путу евроинтеграција“, односно да је са сепаратистима „нужно потписати тзв. споразум“ о регулисању свих односа, који ће значити коначну издају Косова и Метохије и признање косовске независности – иако то Алек неће звати признањем и издајом него херојством и патриотизмом),

2) или ће референдум бити покраден од стране Алека и његових јуришника уз помоћ глобалистичких организација и парадржавних творевина (ОЕБС, ЕУ…), који за тако нешто имају и мотиве и средства,

Закључак – не треба учествовати у том лажном референдуму. Ко год изађе на њега, исти издајник ће бити (ма како гласао) као и Вучић који тај референдум организује.


Извор: КМ Новине

3 replies »

  1. Sta reci o mutnom ponasanju pretstavnika vlasti a posebno o pretsedniku A.Vucicu. Kakvu to politicku mudrost nose u svojim glavama ako nikakav boljitak ne ostvaruju za drzavu i narod za vreme svog mandata.
    Najveci nonsens je ici stalno izbegavanje licne odgovornosti. Dobijeno poverenje koriste samo za licnu promociju i bogacenje.
    Kakvo proveravanje referendumom za nesto sto je jasno vekovima da je svaki pedalj naseg stanista nas od pamtiveka a takodje i KiM !!!
    Da prestanu odgovorni u vrhu vlasti da nam zavlace svoje mutne kombinacije iza kojih nas nsrod postaje sve veci gubitnik, a da bi oni profitirali !!!

    Свиђа ми се