АКТУЕЛНО

Конференција за новинаре поводом забране мирног родитељског протеста од стране МУП-а (видео)


 

Пресс центар УНС, 17.05.2018.

Др Јована Стојковић одржала је конференцију за новинаре

ТЕМА: „Забрана мирног родитељског протеста од стране МУП-а заказаног за суботу 19. мај у 17 часова на Тргу републике”

На конференцији су говорили:
– Др Јована Стојковић, председница Удружења грађана за необавезну вакцинацију „НоВа“
– Драган Станојевић, председник Покрета Српске Дијаспоре РОД
– Дејан Павловић, Војни синдикат Србије
– Немања Петровић, представник Иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“
– Хелена Гранић, новинар и уредник Првог српског слободног дневника

***

Како преноси сајт ПравдаДр Јована Стојковић, представник Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију, након полицијске забране „Сверодитељског протеста“ који је требало да се одржи у суботу на Тргу Републике, поново је изнела шокантне податке због којих су та и сродне организације желеле да се искажу незадовољство заједничким протестом.

Др Стојковић је још једном указала на убрзано укидање родитељских права у Србији, притиске којима су изложене породице које не желе да им деца буду вакцинисана, објаснила опасности од вакцина и објаснила зашто им је МУП супротно уставу и закону под чудним образложењима забранио најављени скуп.

– Иако су нам забранили овај протест, ми ћутати нећемо, јер немамо избора. Ми се боримо за своју децу – рекла је она. 

Др Стојковић је најавила да ће се са својом породицом у суботу придружити литији коју организује монах Антоније и да ће доћи испред Владе Србије у 15 сати, а затим кренути у литију до Трга Републике, а затим до зграде РТС где ће изнети свој став.

Подршку “Сверодитељском протесту” дао је и Војни синдикат Србије који је осудио забрану МУП.

– Заниимљиво је да МУП има довољно снаге да обезбеди Параду поноса а нема снаге да обезбеди овај скуп – рекао је Дејан Павловић из Војног синдиката Србије.

На конференцији у УНС медија центру о забрани скупа говорили су и новинарка Хелена Гранић, председник Покрета српске дијаспоре “РОД” и Немања Петровић из иницијативе “Нема предаје Косова и Метохије.

Организатори протеста су уложили жалбу на решење полиције.

_____________________

Повезани текстови:

* Хомосексуалци шетају, а родитељи са децом не смеју

Вакцине.инфо: СКАНДАЛ! Покушај забране сверодитељског протеста 19.05. од стране МУП-а!

*„ПРОФИЛИСАЊЕ“: Др Јована Стојковић – СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ

ПОЗИВ: СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ – 19.маја (субота), Трг Републике у 17 часова

19. маја у Београду родитељски протест: „Одбрана права деце и породице – родитељи за слободу избора, права мајки и очева”

4 replies »

 1. СИНОЋ САМ ГЛЕДАО ГОВОР ТИХ ЉУДИ КОЈИ СУ ХРАБРО ЗБОРИЛИ НЕК ГОСПОД И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МЈ И МИЛОСТ БУДЕ УЗ ЂЕЦУ И РОДИТЕЉЕ ОТЕТЕ И БОЖЕ МИ ОПРОСТИ УБИЈЕНЕ И ПРОДАНЕ ЂЕЦЕ У РОБЉЕ ЗНАЧИ НЕМА НИКАКВЕ РАЗЛИКЕ ИЗМЕДЂУ анте павелића И ОНИХ КОЈИ СУ НОСИЛИ СЛОВО u У ЈАСЕНОВЦУ У ТЗВ ндх КОЈУ ЈЕ ЈЕДИНО ПРИЗНАЛА фашистичка немачка италија и ватикан НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА НЕКОМ МОМ ОТМУ ЂЕЦУ ТРАЖИЈО БИ ТЕ МАЈЧИНЕ кукавице КАКО СРБИ ТРАЖЕ рдђе несоје погане ДА СЕ ИМ ОСВЕТИМ БОГ МИ ЈЕ СВЕДОК ОД ЗАГОРАНА БОЉИХ СРБА НЕМА НИ ЉУДИ ПОШТИВАМ СВАЧИЈУ ЂЕЦУ А КАД СЕ РАДИ ДА НЕКО УБИЈА МОЈУ И НАШУ СРБСКУ ЂЕЦУ БИЛО БИ СВАШТА ДА БОГ ИМ СЕ ВРАТИЛО ДО ДЕВЕТОГ КОЉЕЊА СВИМА КОЈИ УБИЈАЈУ ОТИМАЈУ ПРОДАЈУ СРБСКУ ЂЕЦУ МОЛИМ БРАТА УРЕДНИКА МИОДРАГА НОВАКОВИЋА ДА МИ ПУСТИ ПИСАНИЈЕ БЕЗ МЕЊАЊА И СКРАЋИВАЊА ПИСАНИЈА ШТО СЕ ТИЧЕ САМОГ КОСОВА МЕТОХИЈЕ СВЕ ЈЕ РЕКАО НАШ БРАТ ИЗ РОВАЦА МАТИЈА БЕЋКОВИЋ СИН ВУКА БЕЋКОВИЋА ЧЕТНИЧКОГ КАПЕТАНА БРАТЕ МАТИЈА ЖИВ ВАЗДА БИЈО ОНО ШТО СИ НАПИСАО О ВОЈСЦИ БЕЗ ГРОБА ИМАМ ДОСТА ФАМИЛИЈЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ БЕЗ ГРОБА ШТО НАМ ТРАЖЕ КОСОВО КАД ЈЕ ЊИХОВО ? ИНАЧЕ НЕ ЗБОРИМ ВАЗДА НО СИНОЋ МЕ ПОТРЕСЛО КАД САМ ЧУО ШТА ТИ ЧЕСТИТИ ЗБОРЕ О ЂЕЦИ НА КРАЈУ НЕК ГОСПОД ВАЗДА БУДЕ У ПОМОЋИ ТОЈ ЂЕЦИ И РОДИТЕЉИМА НЕМА ГАРДЕ БЕЗ КОКАРДЕ НИТ ВОЈНИКА КО ЧЕТНИКА СССС

  Свиђа ми се

 2. Шта се ово дешава са овим народом..
  Има ли ко нормалан…

  Шта сте навалили са тим литијама које води МОНАХ-НЕ МОНАХ…

  Немам ништа против њега и литије..али та особа никоме није у послушању,па како може неко њега да слуша и прати…у памет се људи…њему је место у манастиру а не по улицама и да живи у стану,у граду…о чему ви то тупите…

  Прича против екуменизма и назива екуменисте јеретицима и остало.(што и јесу,по светим Оцима)а од екумениста се не одваја…трчкара около и тражи благослове,то имате на више снимака…не разумем ове Србе…

  Свиђа ми се

 3. ЗДРАВО ЖИВО СЕСТРО БИЛА МОЛИТВЕ ПОСТ ПОКАЈАЊЕ ПОБЕДЂУЈЕ ћопоњу лажној тзв тита И његове титиће КОЈИ СУ ВЛАДИ СРБИЈЕ ТО ЈЕ ТЗВ СНС СПС ИЗ БЕОГРАДСКЕ ПАТРИЈАРШИЈЕ СЕ НА ЖАЛОСТ ВРШИ УНИЈАЋЕЊЕ СРБА ЧИТАЈ јеретици екуминсти ДОДЂЕ МУ ИСТО КА комунисти ИСТИ СУ ИМ ЦИЉЕВИ ЗАТО СРБИ МОЈИ ПОДРЖИТЕ ЈЕДИНОГ СРБСКОГ ВЛАДИКУ АРТЕМИЈА КОЈИ ЈЕ ПРОЋЕРАН СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ ОД бориса тадића И БЕОГРАДСКЕ ПАТРИЈАРШИЈЕ ШТО ВИШЕ БУДНЕ КАТАКОМБИ ЕРП У ПРОГОНОНСТВУ ТО ЋЕ БИТИ ВЕЋА СНАГА СВЕТОСАВСКЕ СРБАДИЈЕ И ОНДА ЋЕ ШТО РЕЧЕ БРАТ МИЛОЈЕ ТИ јеретици БИТИ САМИ ЏАБА ИМ ОНО ШТО СУ ОТЕЛИ ОД СРБСКОГ РОДА ЧУДАН ЈЕ ХЕЛМ МОГЛИ БИ ОНИ ИХ ПРОЋЕРАЈУ ЗА рим И ватикан ТО БИ ВОЛИЈО КАД СЕ ИСПУНИЛО ЕНО ИМ папа ПА НЕК ЊЕМУ ЉУБЕ СКУТЕ ПРАВИ СРБИН НИЈЕ НИКАДА ЉУБИЈО РУКЕ турчину А НИ аустроугарској ЗАТО СВА СРБСКА ПЛЕМЕНА И БРАТСТВА ОДБАЦИ УНИЈАЋЕЊЕ СРБА ДА НАС НЕ БИ ПРОКЛЕЛИ СЛАВНИ ПРЕЦИ ИЗ НЕБЕСКЕ СРБИЈЕ О КОЈОЈ ЈЕ ПИСАО ПИСАНИЈЕ СВЕТИ ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ ТО СЕ ОДНОСИ ЗА СВЕ ШТО СЕ ДЕШАВА ДАНАС У СКРАЋЕНОЈ авнојеској СРБИЈИ ПОШТО ЈЕ ТРЕНУТНО ЗАПАДНА СРБИЈА ОКУПИРАНА КНИН АРЕЖИНА БЕНКОВАЦ ОБРОВАЦ ДОЊИ КРАЈИ ОПСТАЋЕ САМЛ ОНИ КОЈИ СУ КАКО САМ ОПИСАО ЉУДИ СА ОБРАЗОМ ЧОЈСТВОМ ПОШТЕЊЕМ ВИШЕ ЈА ПОШТИВАМ СВЕ МОЈЕ СЛАВНЕ ПРЕТКЕ НЕГО СВУ смрдљиву И нечастиву еу ЧИТАЈ немачки ватикансу колонију КОЈА СЕ ВЕЋ СКОРО 23 ГОДИНЕ СЕЛА СРБИНУ НА ГЛАВУ СССС

  Свиђа ми се

 4. Анестезирани народе, припрема се закон, на основу кога ће се подразумевати пристанак на донорство органа. А онда ће нас газити по улицама, чим неком чичурини из Америке затреба шесто срце по реду или алкохоличару богаташу, нова јетра. Покажите да сте живи , да је Србија још жива, понесите крстове и иконе и дођите у суботу у 15 часова испред Владе одакле креће православна Литија за ослобођење и спас окупиране Србије.

  Свиђа ми се