АКТУЕЛНО

Зоран Д. Милојевић: Нисмо ми од јуче! Прилози за српски национални програм


Пише: Зоран Д. Милојевић
Таблоид

Зверска организација, држава Ватикан, носилац је и изазивач свих светских зала! Од поделе на Никејском сабору, папа је постао изасланик антихриста на његовом трону!

Двадесет година говорим и пишем да ће 21. век бити рат државе Ватикан против Ислама! Припрема им је била све оно што су чинили у 20. веку! Благосиљали су Фрању Јосифа и његову Аустроугарску монархију када је напала православну Србију! Благосиљали су Хрвате, када је њихова усташка војска дивљала у Јасеновцу! Благосиљали су Хрвате за геноцид над Србима у „Бљеску“ и „Олуји“!

Зверска организација, држава Ватикан, увела је Сједињене Америчке Државе у II светски рат, када су наметнули римокатоличанство као званичну, државну религију САД! Амерички председник мора бити римокатолик! Отада је Америка постала светски жандарм. Она не поштује силу правде, признаје само правду силе!

Ватиканске звери нису ни реч проговориле против геноцида и етничког чишћења Срба из авнојевске Хрватске! Ватиканске звери нису прославиле ниједну примедбу на бомбардовање Србије од стране НАТО-фашиста! Ватиканске звери нису имале примедбе на протеривање Срба из Матице српске-Косова и Метохије!

Ту смо – код Косова и Метохије! Многи „мислећи“ Срби размишљају и објашњавају зашто Америка чини са Косовом и Метохијом ono што иначе са српском матицом запад чини од Берлинског конгреса.

Део „интелектуалне Србије“ објашњава како се шиптаризацијом Косова и Метохије спречава излазак Србије на море! Не знам само како смо и са Косовом и Метохијом имали „излазак на море, осим преко Црне Горе! Бандити западњачки су Слоби у Дејтону нудили излазак на море, под условом да се одрекне Косова и Метохије! Слоба је одбио!

Други део „интелектуалаца“ тврди да су Американци на Косову и Метохији, јер је оно „пупак Европе“ и одатле ће „држати на нишану“ Русију! Неумници! НАТО пакт има базе у Украјини, Бугарској, Румунији, што је много ближе Русији од Космета!

Трећи део „интелектуалаца“ тврди да је Американцима потребно „рудно благо Косова и Метохије“! Незналице! Да постоји „рудно благо“, одавно би Американци имали тамо своје руднике, Броз би им то омогућио! Дотичнима би било боље да мало просеју, пре но што почну да паметују!

Да би смо разумели след догађаја, морамо се вратити у април 1945. године. Америка и Совјетски савез, капитулацијом Немачке, постају супарници! У исто време из зверске организације, државе Ватикан, стижу „упозорења“ да је „будућа претња светском миру“ продор Ислама, ван Азије и Африке! Суштина је другачија: азијатска нафтна и гасна поља постају потреба и циљ eвроатланског крупног капитала!

Американци доводе Резу Пахлавија на власт у Ирану, стављају под своју капу Саудијску Арабију, изазивају крвопролиће грађанског рата у Либану, завађају крвно Кувајт и Ирак! У исто време, њихов агент, лажни комуниста Ј. Б. Тито, оснива покрет Несврстаних и у име Запада држи на оку арапске земље!

Америка гаји многе Арапе од којих вештачки ствара „арапске побуњенике“, које потом убија, а у тим убијањима страда, по плану и програму, пуно цивилног света из арапских земаља! У Америци школоване и програмиране арапске звери се враћају у матичне земље и „дижу масе на устанак против америчког империјализма“! Американци немилице убијају Арапе и остале Муслимане! Цивиле! Колатерарна штета!

Почиње и узима светске размере амерички (читај: ватикански) рат против Ислама! Муслимани немају нација, код њих је вера једнако нација! Муслиман из било које земље, кад дође у муслиманску земљу, у својој је земљи! Зар ико мисли да је Ј. Б. Тито случајно дозволио да „наши муслимани“ буду нација?

Американци, с друге стране, желе да заварају, па се у сукобима у православним земљама, где се води рат са Муслиманима, стављају на њихову страну! У Русији су на страни Чечена, у Босни и Херцеговини на страни „Муслимана“, у Србији на страни Шиптара!

Сва суштина „америчке игре“ око Косова и Метохије је жеља и намера Американаца да покажу муслиманима да су на њиховој страни, кад су „угрожени“. Измислиће они још стотине Косова и Метохија да би своје намере остварили!

Шта нам ваља чинити? Треба рећи западњацима: „… Не, господо, ваша игра са Косовом и Метохијом ‘није наша пријатељска шољица кафе’…“

Па, ако смо Срби….?

3 replies »

 1. Фјодор Михајлович Достоевскиј: О народу не треба судити по оним дубинама, до којих се опустио, него по оним висинама које је достигао.
  Федор Михайлович Достоевский: О народе следует судить не по тем глубинам, до которых он опустился, а по тем вершинам, которых он достиг.
  Наш труд биће плодотворан, а борба — победоносна, само ако се вратимо оним идеалима, пред којима су благословено клањали своје слободно чело непобедими вожд Карађорђе Петровић и његов пратилац Петар Петровић Његош, заједно са нашим неустрашивом војводама и полководцима из Првог светског рата.

  Свиђа ми се

 2. БОЉИ ЧЛАНАК НИЈЕСАМ ОДАВНО ПРОЧИТАО СВЕ ЈЕ ИСТИНА КАКО ГОСПОДИН. МИЛОЈЕВИЋ ЗБОРИ САМО НИЈЕ РЕКАО КАКО СУ ИСТИ ДОВЕЛИ комунисте У БЕОГРАД У СРБИЈУ ДА ПОКОРЕ УНИШТЕ СРБСКУ ОТАЏБИНУ СА ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ ОД 20 / 10 1944 СРБСТВУ ЈЕ НАМЕТНУТО РОБСТВО

  Свиђа ми се

 3. Tacno je sve to i zato napred,prilika je u subotu 19. 05.Prilika je da se da do znanja svim nasim spoljnim a narocito unutrasnjim zlikovcima da tako dalje nece da moze. Ko ne dodje i na taj nacin izda je p..zda.

  Свиђа ми се