ГЛОБАЛИЗАМ

У напредној земљи Србији – геј парада ОДОБРЕНА, парада родитеља ЗАБРАЊЕНА!


18.5.2018.
Dnevnizurnal.com /GMedia

„Парада поноса” биће одржана 16. септембра ове године под слоганом “Реци Да”, најавио је организациони одбор Параде.

Недеља поноса (Pride Week) почиње у понедељак 10. септембра, а током те недеље биће одржане разне културне манифестације и догађаји намени оснаживању ЛГБТ+ заједнице. Организациони одбор одржаће у четвртак конференцију за новинаре на којој ће најавити одржавање Београдске Параде поноса 2018.

 Дан раније држава забранила параду родитеља

 Влада, Председник и Скупштина Србије уплашили се родитеља и деце?

Већ заказан протестни скуп родитеља за 19.05.2018. године у Београду, са почетком у 17 часова, напрасно је забрањен од стране власти Србије због како се наводи “високог ризика”. Тачније, у смушеном и невешто сроченом решењу стоји: “… да окупљање није дозвољено када постоји угрожавање безбедности људи и имовине, јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије…”

 

за град Београд, Полицијска станица Стари град ретко је (ако се то уопште икада и догодило) забрањивала било какав скуп, а било је и врло бизарних који су и заиста били високо ризични. Тешко је поверовати да држава, која би бар декларативно требала да штити права свих а не само неких (нарочито деце, родитеља, угрожених слојева становништва) – то не чини али ево још једног еклатантног примера да су институције спржене до темеља и да је само фикција оно што нам се приказује у задатим термиинима извршне, судске и нарочито законодавне власти.

Они који руководе моћи без препрека предалеко су и од појма државе и од појма права, али су јако близу неправу или у најмању руку врло селективној примени права где различити аршини важе за промилску мањину плаве крви (а каква је стварно још нисмо видели) и робове који чине већину популације.

Постоји ли држава без грађана? Коме треба да служе институције а коме стварно служе? Ко их стварно плаћа? Плаћамо ли ми заиста своје убице? Како се СТВАРНО поступа са родитељима, пре свега децом и грађанима Србије да би се, на њихову несагледиву штету, реализовали интереси лоби групица и групација, дакле тек оних малобројних који себе и надаље сматрају господарима живота и смрти, можете наћи у доле приложеном Решењу али и још више у Жалби на Решење.

Држава би у најмању руку требало да буде сервис свим својим грађанима. Колико је милиона светлосних година далеко од тога, процените сами читајући несувисло образложење решења Полицијске станице Стари град а којим је одавно већ најављени и уредно пријављени скуп у задњем моменту ЗАБРАЊЕН.

***

 

3 replies »

 1. ДА НАМ ЈЕ ВОЖД ЂОРДЂИЈЕ ПЕТРОВИЋ СТВАР БИ БИЛА РЕШЕНА У КОРИСТ СРБСКОГ РОДА СВЕТОГ САВЕ БРАТ НИКОЛА АЛЕКСИЋ ЈЕ ВИШЕ ПУТА ПОЗИВАО полицију ДА СТАНЕ УЗ СВОЈ НАРОД НО ВАЈДЕ НЕМА СРБИ БРАЋО ДОША ЈЕ ђаво звани тито ТО ЈЕ олош И варалица рдђа поган улизица ђаво СА иљаду лица НИКО НЕ ЗНА ОКЛЕ ЈЕ ОН ДОША И ЊЕГОВ моша ОНИ ГОРЕ У ТЗВ ВЛАДИ СРБИЈЕ И У ТЗВ ОПОЗИЦИЈИ СУ ИСТИ БРАТ МЛАДИ ДАМЈАН КНЕЖЕВИЋ И ХРАБРА СЕСТРА ДОКТОРКА ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ СУ ЛУЧЕ КОЈЕ СИЈАЈУ ПОРОБЉЕЊОМ СРБИЈОМ НЕКИ ОКВАЛС ОЂЕ СПОМИЊЕ титу ОНОГА КОЈИ ЈЕ УБИЈАО СРБСКЕ ЧЕТНИКЕ НЕДИЋЕВЦЕ ПО СРБИЈИ ЈА ЗБОРИМ ЧИЧА ДРАЖА ВОЈВОДЕ ПАВЛЕ ЂУРИШИЋ МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ ПЕТАР БАЋЕВИЋ ДОБРОСЛАВ ЈЕБШВДЂЕВИЋ УРОШ ДРЕНОВИЋ МИЛОРАД СТЕГЊАЈИЋ КАПЕТАН НИКОЛА КАЛАБИЋ ИТД СТО ИЉАДА СРБСКИХ ТИЋА ЧУВАЈУ СВЕТУ КРУНУ КАРАДЂОРДЂЕВИЋА СССС

  Свиђа ми се

 2. Господо народе,
  не секирајте се, казниће их Европска Унија и НАТО.
  Бирали смо, подржимо их за дарове које нам носе,
  Ова јаја излегао је СНС и нећемо га се брзо ослободити. Много их се испилило.
  Имају јаке заштитнике, а народ је голорук и у кучинама, у пауковој мрежи.
  Џаба сте се жалили, знају они све што им пишете у жалби, али Европска Унија и НАТО имају посебне интересе.
  То је забрана окупљања и изношења јавне речи. Окупација мозга. Јарам. Беле крагне Европске комисије деле демокртију, права и кредите које ћемо враћати уз морални и материјални геноцид над народом

  Свиђа ми се

 3. E, da nam je Tito, Milošević ili Putin stvar bi bila rešena.
  Ako već idu, neka idu pravim imenom, ne provokativno “parada ponosa”.
  Čime se oni ponose? normalni i porodični ljudi se stide.

  Свиђа ми се