АКТУЕЛНО

Више немамо право на грешке, лажне и подметнуте вође који ће нас зарад својих личних интереса продати!


фото: Aleksandar Dunkić

Након забране „Сверодитељског“ протеста и конференције за штампу где су организатори позвали народ да кроз литију монаха Антонија искажу своја мишљења како о тровању наше деце,отимања од стране социјалних служби, истополним браковима, тако и о питању Косова и Метохије почео је линч на организаторе најпре од стране „Блица“ а онда и осталих режимских медија.

Интересантно је да ниједна телевизија са националном фреквенцијом није преносила скуп на коме је било више од 5000 људи. Оно што је заиста утисак протеклих дешавања је да се народ буди и да има воље и жеље за променама, оних суштинских, коренитих што је власт и препознала и на основу тога увела де факто медијску цензуру. Поред свега овога ових дана смо сведоци и покушаја уплива одређених организација које покушавају својим позивима да обесмисле ова догађања и унесу страх међу народом.

Поред Др Јоване Стојковић, покрета дијаспоре РОД, Војног синдиката, удружења „Срби на окуп“ и још низа појединаца, организација и покрета које су учествовале и учествују у општем сабирању народа око својих идеја јављају се сумњиве организације којима је план јасно инфилтрирање међу нас, прављење хаоса и обесмишљавање наших протеста! Овом приликом им морамо поручити да су „откривени“, да нас не занима њихова повезаност са актуелним режимом или можда личне тежње и да нећемо дозволити било какве упаде, тајне групације и деловања на нашим окупљањима.

Такође се обраћамо народу Србије да не одустане, настави са националним буђењем и искаже свој бунт према свим негативним дешавањима у друштву. Саборност, окупљање и удруживање је једина шанса нашег народа да се избори са невољама у којима се нашао. Више немамо право на грешке, лажне и подметнуте вође који ће нас зарад својих личних интереса продати. Морамо истаћи да ниједна политичка странка није дала званичну подршку како нашим скуповима током фебруара и марта ове године тако и овом „Сверодитељском“ протесту чиме су доказали да се против њихове сујете и интереса не може! Само сами, уз свој народ, цркву, војску и дијаспору можемо доћи до ослобођења.

На крају овог обраћања цитирао бих своју сестру, саборца и пријатеља др Јовану Стојковић „Позивам људе да се освесте, да схвате да ово није игра, да су ови кренули са свих страна, да су им намере лоше, да љубави према својој држави и народу немају, и да заиста, људи имамо сами себе! Народ је сам, као у доба наших предака, хајдучки да се организујемо и да видимо да спашавамо шта се спасти може!“.

НЕМА ПОВЛАЧЕЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ ! ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО!!! КОСОВО И МЕТОХИЈУ ВАМ НЕ ДАМО! СРБИЈУ ВАМ НЕ ДАМО!

 

Саопштење иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

ИЗВОР: Србија данас.нет

***

ПОВЕЗАНО:

*Забрањеним “Сверодитељским протестом“ почела је последња битка за Србију

*РАЗГОВОР СА ПОВОДОМ: ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ – народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије“

*Децу вам не дамо! – Протестна шетња/литија кроз Београд (уживо)

*ОДЈЕЦИ ПРОТЕСТА ПРОТИВ НАТО: Космет се брани у Београду због домаћих издајника

*У СУБОТУ, 24. марта, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Стоп за НАТО и Приштину у УН

*НЕМА ПРЕДАЈЕ – ЗА СРПСКО КОСОВО: Протестна шетња у Београду (фото, видео)

*ВОЈНИ И ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАТ УЗ СРПСКУ ОМЛАДИНУ: Заједно у протестну шетњу за Косово

*ПРОТЕСТ „НЕМА ПРЕДАЈЕ!“: Београде пробуди се, иначе ће ти на врата закуцати шиптарска мафија (фото, видео)

———–

25.5.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

3 replies »

 1. Ето прилике за СПЦ да, изласком на улице, организује Lитију за заштиту
  породице и деце, пошто се, бар на речима, залаже за борбу против
  “беле куге“ и заштиту породице.
  Ето, владике, поведите свој верни народ са Крстовима и Иконама
  од Храма Светог Саве до Цркве Светог Марка, до Скупштине Србије,
  Председништва Србије, Владе Србије, па до Саборне цркве.
  И пред Богом и пред Људима, и пред земаљском и Небеском Србијом,
  и пред прецима и потомцима, – СВЕДОЧИТЕ ХРИСТОВУ ИСТИНУ:
  “ЉУБИ БЛИЖЊЕГА СВОГА КАО СЕБЕ САМОГ“
  Помозите да се заштити ПОРОДИЦА – “ДОМАЋА ЦРКВА“, у којој је
  ОТАЦ – ПАТРИЈАРХ, МАЈКА – ВЛАДИКА, А ДЕЦА – ПАРОХИЈАНИ,
  по речима почившег Владике Данила, Епископа Будимског

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Naravno da se ne sme stati,naprotiv,okupljanja treba intezivirati i to radnim danom kada se malo ustosimo pa kada dodje do “kuvanja“ nikako ne prestajati.Hapsenje svih politicara,vodecih u policiji i vojsci a Boga mi i u SPC-vi.I tamo se gamad nakotila,vozaju se u djipovima ,audijima i meckama,od kojih to para?svi u corku odreda.Jeste’l videli onoga maloga debeloga neki dan kod onoga gada Marica kako polako sprema teren za bezaniju.Svi i jos duplo vise sutra na proteste!
  Zivela Srbija!!!!!!!

  Свиђа ми се