АКТУЕЛНО

Руски безбедњаци упозоравају: Албанско-америчка „Златна сабља“ – „Олуја“ за север КиМ


Косовске безбедносне снаге уз логистичку подршку Американаца спремају у септембру упад на север Косова и Метохије, а ова операција припрема се у тајности под кодним именом „Златна сабља“. Како „Новости“ сазнају, о овим опасним намерама власти у Приштини, наше службе су информисали руски обавештајци, а циљ је да се заокружи „суверенитет“ лажне државе на целој њеној територији.

© REUTERS / Hazir Reka

Према информацијама руских безбедњака, обука припадника КБС обавља се у базама „Филм сити“ у Приштини и „Помазатин“ надомак Косова Поља, а занимљиво је да Американци све држе у строгој тајности и никакве информације о овоме немају чак ни партнерске државе из контингента Кфора и НАТО.

Пошто је очигледно да за преговарачким столом, вољом Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја, а уз прећутан благослов ЕУ, нема никаквог напретка, Албанци се окрећу уходаној тактици да насиљем суспендују све досадашње договоре и постигну једини циљ којем су од почетка посвећени – независност тзв. Косова и успостављање фактичке власти на целој територији.

Руси упозоравају да КБС планира заузимање рејона на северу у правцу административне линије прелаза Јариње и Брњак, као и зеленог појаса око насељених места. Према њиховим сазнањима, Кфор би помагао у извиђању територије, а полицијске јединице и Еулекс би били одговорни за заузимање насељених места ако дође до отпора локалног становништва. Основна идеја овог плана је да се произведе паника и осећај дефетизма код нашег народа на северу КиМ, јер би током спровођења акције практично били одсечени од централне Србије.

ИЗВОР: НОВОСТИ/РТВ

———

2.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. БРАТЕ МИОДРАЖЕ СВАКА ТИ ЈЕ ЊЕГОШЕВА ПРАВИ СРБИ ВАЗДА ОПСТАЈУ БЕЗ ОБЗИРА КОЛИКА ЈЕ ОПАСНОСТ НАШ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ ЈЕ РЕКАО ДА СЕ СРБИ НЕ ДЕЛЕ НА КАКО СУ комунисти ДЕЛИЛИ СРБЕ НА СРБИЈАНЦЕ БОСАНЦЕ ХЕРЦЕГОВЦЕ И ДА НЕМА НИШТА ЛЕПШЕ ОД СРБИЈЕ ОД ЦАРСТВА ДУШАНОВА РАЗУМЕМ ДА ЈЕ БЕОГРАДСКИ режим грдђи непријатељ ОД шиптара и ОД нато окупатора ЗАЈЕДНО ОНИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ТЗВ ВЛАДУ СРБИЈЕ А ДА ОБЈАВИМ И ДА ЈЕ ивица дачић и хашим тачи ИЗ ЈЕДНОГ ПЛЕМЕНА ОД БРАТСТВА ДАНИЛОВИЋА СЛУЧАЈНО ДА СЕ ЊИХОВ друг ивица дачић НАШАО ДА КАО ОН ПРЕГОВОРА СА пошаптареним тачијем ? У ИЗДАЈИ КОСОВА МЕТОХИЈЕ ПОДАЦИ ИЗ ПОВЕРЉИВИХ ИЗВОРА ДОБИЈЕНИ ШТО СЕ ПРЕ СРУШИ БЕОГРАДСКИ режим БИЋЕ БОЉЕ ЗА ВАСКОЛИКУ СРБАДИЈУ И ОНАЈ ГОРЕ У ПОДГОРИЦИ РИБНИЦИ АМИН БОЖЕ ДАЈ СССС

  Свиђа ми се

 2. УСТАЈ СРБИЈО, ДОК ТЕ ЈОШ ИМА…
  Да шиптарски сепаратисти спремају већ дуже време, у сарадњи са фашистичким НАТО окупаторима, своју варијанту „Олује“ за север КиМ, то знају и врапци на грани. Овај пут „руски обавештајци“ су понудили неким својим медијским и политичким контактима у Србији детаље тог пакленог плана.
  Свакако је било за очекивати да ће Американци и остала НАТО говна кренути у заокруживање (фактичку окупацију целог КиМ) свог шиптарског Нарко-терористичког протектората.
  Право и суштинско питање у вези свега овога је шта чини наш несрећни „Врховни командант“ да спречи етничко чишћење и потенцијални геноцид над „недокланим косметским Србима“- нарочито над онима са Севера којима је он лично обећао пуну заштиту Србске државе, осим што сваки дан (и то више пута дневно) рида из свих гласних жица, и тумара по бриселско-окупаторским кулоарима и тамо кукумавчи ко нека Тетка Перса, уместо да врши на достојанствен начин своје државниче дужности, и то пре свега дужност Врховног команданта Војске Србије.
  Или је можда и даље толико блесав да НАТО окупаторе и шиптарске кољаче и шверцере људским деловима тела сматра својим „партнерима“.
  Да ли је устину толико блесав да не може да схвати, да ако му и властити народ (и то онај сендвичарски) не дође главе, онда ће то сигурно урадити „његови партнери у злочину“- јер његова употребна вредност је давно истекла. Покушао је да седи на две столице, али пропао је шупљину између.
  Додуше Руси су били спремни да му дозволе да се мало дуже мешкољи на обе столице, али Фирерка Меркел му је очигледно измакла ону евроатлантску и пустила га низ чучавац.
  Ово време је веома озбиљно и критично, не само за опстанак КиМ у уставно-правном поретку Србије и „северних Срба“ под „административним кишобраном“ властите отаџбине- већ за опстанак „остатка Србије“. Нико не треба да се вара да ће се Хитлерови евроунијски потомци и вашингтонски фашисти задовољити „само Косовом“-
  Лешинари кад осете да је жртва беспомоћна и невољна да се брани, тек онда почну да је бездушно комадају. Нажалост на такво резоновање Западне лешинаре и шиптарско-сепаратистичке хијене је управо навео национално уштројени Вучић својом изјавом да Србија никада и ни по коју цену више неће ратовати…
  Историја нас учи, да су кукавички и поданички народи и њихове државе, који су се тако спремно и малодушно подавали својим душманима, евентуано потпуно нестајали или били асимиловани у друге квазинације- док су они храбри и национално достојанствени, опстајали, не обазирући се на жртве.
  Већ више пута сам у својим текстовима цитирао своју „парасписатељску узречицу“, па то ето и сада радим јер сматрам да је пригодно:
  „Након физичких геноцида народи и државе се обнављају- Након духовног (културног) оне нестају“….
  …Треба да се запитамо да ли је „пост-мортем идеолог“ потпуног нестанка Србског народа на овим просторима управо Александар Вучић- Јер управо он је највећи заговорник „промене свести“ у Срба, промотер уврнуте протестантске вере, хомосексуализације не само „своје“ србске владе, већ и целе нације- јер кад се сагледа у целини све шта Вучић и његови климоглавци из Немањине 11, и национално уштројене „скупштинске кегле“ познатије као „народни посланици“, чине последњих година, онда то може комотно да се назове „духовним суи-геноцидом“ властите нације.
  А колико се сећам, не тако давно, Србија је била управо све супротно од овог данашњег „државо-растворног чемера“ и „националне сплачине“, у који су нас постепено гурали у протекле две деценије, сви постпетоктобарски петоколанашки режими под барјаком ЕвроАтлантског Кукастог Крста, да би нас ова последња председничка креаутура и његов климоглави режим, бездушно угурали и у њега „живе зазидали“…
  Устај Србијо док те још има…

  М. Новаковић

  Свиђа ми се

 3. СРБИ СУ ОСЛОБОДИЛИ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈУ 1912 ПОСЛЕ ВИШЕ ВЕКОВА турског робсрва ШТА РАДИТИ У ОВОЈ СИТУАЦИЈИ КАД БИ МИ ИМАЛИ ЉУДЕ ДА ВАКО ЧИНЕ ПОМОЋ ИЗ СВИХ СРБСКИХ ЗЕМАЉА БРАЋИ И СЕСТРАМА НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ ЂЕЦУ ВОДИТИ НА ЛЕТОВАЊЕ У ГРЧКУ ПЛАТИТИ РАЧУНЕ СТРУЈУ ВОДУ ИТД БЕСПЛАТНО ШКОЛОВАЊЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА И НА ФАКУЛТЕТУ ПОМОЋ СРБСКИМ МАЈКАМА ДА РАДЂАЈУ ЂЕЦУ МОЈЕ СЕСТРЕ СРБКИЊЕ СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ ХВАЛА БОГУ РАДМАЈУ ЂЕЦУ ТО МЕ РАДУЈЕ ЕВО РЕШЕЊА ЗА ПРОБЛЕМ ТРЕНУТНО ОКУПИРАНОГ КОСОВА МЕТОХИЈЕ СССС

  Свиђа ми се

  • АЛО ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР! СВЕТО КОСОВО И МЕТОХИЈА СЕ ОСЛОБАЂА У БЕОГРАДУ!

   СРБИНЕ ОСВЕСТИ СЕ!

   ПОЗОВИ ЕРП У ЕГЗИЛУ ДА ИЗАЂЕ НА УЛИЦЕ ЦРНГРАДА СА ВЛАДИКАМА,СВЕШТЕНСТВОМ, МОНАШТВОМ И ВЕРНИМ НАРОДОМ,

   НА УЛИЦАМА ЦРНГРАДА СЕ БРАНИ КОСОВО И МЕТОХИЈА, НА ЊИМА ТРЕБА ДА СЕ ПРОЈАВИ СИЛА БОЖЈА И СРУШИ ЗЛО КОЈЕ СЕ ЗАЦАРИЛО У ПРЕСТОНОМ ГРАДУ. ИСТО ОНАКО КА ШТО ЈЕ ИСУС НАВИН ВЕРОМ СРУШИО ЈЕРИХОНСКЕ ЗИДИНЕ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   КАД СЕ ДАХИЈЕ СКИНУ, НЕ ПОСТОЈИ ПРОБЛЕМ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, НЕ ПОСТОЈИ ПРОБЛЕМА ВИШЕ, ОТКЉУЧАНО ЈЕ СВЕ!

   РАЧУНЕ ТРЕБА ИСПОСТАВИТИ ДАХИЈАМА И ОНДА ИМ НАПЛАТИТИ СВЕ ПЛЕНИДБОМ ИМОВИНЕ И ТЕ ПАРЕ УЛОЖИТИ У НАРОД И ОБНОВУ ДРЖАВЕ И ИМА ДА ПРЕТЕКНЕ.

   МИ ДРЖАВУ НЕМАМО А ТИ ХОЋЕШ ДА СРБКИЊЕ.РАДЂАЈУ, КОМЕ? ДА БИ ИХ ПОСЛЕ ОВА ВЛАСТ ПОТАМАНИЛА ВАКЦИНАМА, НЕМАШТИНОМ И ПЉАЧКОМ!

   И ОПЕТ ТИ КОЈИ СЕ ХРАБРО ПОТПИСУЈЕШ СА „ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР“ ЈЕЛ ТИ ТО КУМ НАДЕНУО ИМЕ, ИЛИ СЕ ТАКО ПОТПИСУЈЕШ ИЗ РАЗЛОГА МИСТИКЕ? ТРЕБА ДА СЕ ОСВЕСТИШ И ДА НАПОКОН РАЗМИШЉАШ КА СРБИН.

   ЧИЧА ДРАЖА ЈЕ БИО КОМАНДАНТ НЕ СРБСКЕ, ВЕЋ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, ШТО ЋЕ РЕЋИ ДА ЈЕ ИМАО ИСТОГ ГАЗДУ КАО И друг тито КОЈИ ЈЕ БИО КОМАНДАНТ ЈНА,ТО НЕ ЗНАЧИ ДА САМ ПРОТИВ ЊЕГА, ВЕЋ ДА РЕАЛНО САГЛЕДАВАМ СТВАРИ, ТО ЈЕ ОСНОВНИ УЗРОК ПРОПАСТИ ПОКРЕТА И СРБСТВА.

   УКОЛИКО ЕРП У ЕГЗИЛУ НЕ ИЗАЂЕ НА УЛИЦУ И ПРУЖИ МОЛИТВЕНО ЛИТИЈСКИ ОТПОР ЕКУМЕНИЗМУ И ИЗДАЈИ СВЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, ТО ЋЕ РЕЋИ ДА ЈЕ ПОД КОНТРОЛОМ ИСТЕ СИЛЕ КОЈА У ПОКОРНОСТИ ДРЖИ БЕОГРАДСКУ ПАТРИЈАРШИЈУ.

   ПРЕМА ТОМЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ОСВЕСТИШ И ПРЕСТАНЕШ ДА ЗАМАЈАВАШ СЕБЕ И ДРУГЕ.

   НЕКА НАС ГОСПОД БОГ СВЕ ПРОСВЕТЛИ И ИЗВЕДЕ ПОКАЈАЊЕМ НА ПРАВИ ПУТ!

   Свиђа ми се

 4. Kako да не, нато отима територју и пклања је, није да неће нека своје поклањају! А шипетари су уљези и нека моле бога да моги бивати, а одакле им помисао даће некога терати са своје дедовине! Ничија није горела до зоре па тако неће ни америчка! Шипетари водите рачуна како се понашате, кад вас амери потрше оставит ће вас на цедилу, поразмислите где ћете онда милости не очекујте!

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.