АКТУЕЛНО

Кристиан Каш: На Косову и Метохији стабилно – али само за Американце


Командат америчке окупационе базе „Бондстил“ на Косову и Метохији, Ник Дучић, недавно је изјавио у Грачаници да је „да је ситуација у већем делу Косову мирна и стабилна“ упркос све јачем интензитету напада на Србе.

Кристиан Каш

Бивши официр за медије НАТО пакта на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш, за КМ новине каже да је на КиМ ситуација стабилна али за циљеве које Америка има.

„Ситуација је можда стабилна за америчку страну. Они имају своје циљеве, и користе Албанце као своје средство и обавештајну мрежу, као што су чинили и са Фљоримом Ејупијем, главним терористом за напад на аутобус Ниш – експреса“ 16. фебруара 2001 године, у Ливадицама код Подујева а истовремено је радио за ЦИА“ изјавио је Каш за наш портал.

Изјаву команданта Бондстила можете прочитати овде: Понижење и аболирање злочина присуством Ника Дучића на Видовданској колонији у Грачаници

О нападу у Ливадицама када је убијено 12-торо Срба, укључујући и малогДанила који је имао 2 године као и његову мајку у поодмкалом периоду трудноће која је ускоро требало да се породи, због чега КМ Новине инсиситирају на броју од 13 жртава у том нападу, урадили смо обиман интервју у коме Кристиан Каш указује на директну везу умешаности америчких служби у тај терористички напад. Кликом на везу можете прочитати итервју под насловом „Терористички напад у Ливадицама изведен уз подршку САД“.

Након тог напада Каш је схватио да оно што се може видети у западним медијима не одговара истини на терену и сам одлучује да се лично извини српском народу те покреће портал (клик„Извини, Србијо“ где у више наврата и изузетно аргументовано указује на анти-српско деловање Запада и терор који се организовано одвија над Србима.

Такође, и за ову прилику Кристиан додаје да постоји много доказа о америчкој контроли напада на Србе и њиховим разлозима за то:

„Косово и Метохија су подручје где су најбројнија регрутовања за учешће у ратовима које воде исламски терористи у свету, не само исламска држава (ИСИС). А када видимо како Американци подржавају терористе у Сирији, све ово има смисла… Јесте, може командант Бондстила да каже да су Косово и Метохији стабилни али за Американце и њихове циљеве, али сасвим сигурно да нису за свет и светски мир…“закључује Каш у изјави за КМ новине.

За више детаља прпеоручујемо његов текст од раније „САД дестабилизују Србију албанском герилом„, где износи много појединости о томе.

ИЗВОР: КМ НОВИНЕ

———

6.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. САВ западни римокатолички шљам ЈЕ ПРВО БОМБОРДОВАО СРБИЈУ А ПОСЛИЈЕ ОКУПИРАО СВЕТУ СРБСКУ ЗЕМЉУ КОСОВО МЕТОХИЈУ ТАЈ ЧОВЕК СЕ ПОКАЈАО КАШ И ЗБОРИ ИСТИНУ САМО НИЈЕСУ ТО НИКАКВИ албанци ВЕЋ шиптари ПОДЂИМО РЕДОМ ватикан И енглеска СУ СКЛЕПАЛЕ НА СРБСКОЈ ЗЕМЉИ ПРЕЉУБОВИЋА ТЗВ албанију ЗНАЧИ 1912 СУ ОТЕЛИ СРБИМА СКАДАР ВРАКУ ДРАЧ СРБИЈУ НЕМОЈ СЕ СЛУЖИТИ ватиканским лажима НЕ ПОСТОЈИ НИКАКВА албанија НИТИ албанци ВЕЋ СУ НА СВЕТОЈ СРБСКОЈ ЗЕМЉИ КОСОВУ МЕТОХИЈИ шиптари И пошиптарени СРБИ ОД ПРАВИХ шиптара СУ ЈЕДИНО геге И тоске ОНИ СЕ МЕДЂУ С СОБОМ НЕ РАЗУМЕЈУ ДА МИ ИМАМО ЉУДЕ УЧИТЕЉЕ ДА УЧЕ ЂЕЦУ КАКО ЗБОРИМ БОЉЕ БИ БИЛО СВАКО ДОБРО ОД БОГА ТИ БРАТЕ ИВАНЕ МОЈ ЗАГОРАНИНЕ СРБИНЕ БРАТЕ И СВИМ НАШИМА НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ ДА ЗНАМО ПРАВУ ИСТОРИЈУ НЕГО ДА НАМ ПОЛУПИСМЕНИ латини УЧЕ ЊИХОВИМ лажима ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  2. Амерички израз „стабилно“ значи „у нашим рукама“, као што и „демократија“ значи: слободна пљачка.

    Свиђа ми се