АКТУЕЛНО

АУТОРИТЕТ: Драган Радовић – „На делу је брутална пљачка грађана Србије“!


У емисији АУТОРИТЕТ на каналу телевизије СРПСКИ КОЛЕКТИВ гост је био економиста Драган Радовић. Водитељ емисије је новинар Драган Филиповић.

„Код нас је најскупље гориво јер су највеће акцизе. И огромна је заблуда која се пласира да су акцизе огромне да би се пунио буџет и да ми излазимо из економске кризе. То је страшна лаж. Акцизе су у Србији огромне искључиво због високоорганизованог државног криминала. Значи, уопште није интерес властодршцима да акциза буде висока, и нормално ПДВ, да би се напунио буџет, да би било довољно новца за школе, за пензије, за здравство, и за све остало, већ да би се тај новац од акциза у што већем износу слио у приватне џепове….“
„Ова власт је заокружила циклус: како да те одере са трошковима, како да те доведе до тога да не можеш да их платиш, кад не платиш како да ти дође извршитељ, извршитељ врши лицитацију, њихов човек дође да купи за износ дуга…“

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕЛУ ЕМИСИЈУ:

ИЗВОР: Српски Колектив

7.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Кад се у власт и државни апарат ували криминал, то је канцер друштва и ту се може народ спасити само комплетном промјеном и обнављањем људи у свим порама друштва, посебно у информисању, судству, школству, привреди и армији. Све је то огрезло у криминалу и да би се промијенило морају се довести људи који ће без извињења растјерати прво судије, па онда уреднике свих средстава информисања који се голим оком виде, а онда оне који су задужени за организовану пљачку и хаос у привреди и економији. Када се ставе судије и обезбиједи привођење правди, тек онда се може причати о некаквом државном апарату. Овако криминалци који су нас издали, раскућили, распродали и понизили још сједе у скупштини и гласају умјесто да су негдје на принудном раду. То ће бити као и увијек тешко извести, али се неће моћи без тога ни сањати о здравој и нормалној држави.

    Свиђа ми се

  2. Dosta price na ulice,tiho mirno i gradjanska neposlusnost do PROMENE IZBORNOG ZAKONA!! Onda VANREDNI PARLAMENTARNI izbori pa VLADA NACIONALNOG SPASA! Ove dzukce poslati na smetliste istorije dje im je i mesto.

    Свиђа ми се