АКТУЕЛНО

„НЕМА ПРЕДАЈЕ”: Нећемо трпети наметање ЛГТБ вредности српском друштву и народу


Након писања медија и најаве да ће се ове године одржати две „параде поноса“, прва већ 23. јуна у Пионирском парку у Београду под називом „Матичарка, нормално“! (https://www.danas.rs/…/lgbt-parada-ponosa-pod-sloganom-mat…/), огласила се иницијатива „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ са следећим саопштењем:

„После још једне срамне одлуке власти у Србији да подржи ЛГТБТ агенду и одржавање „Параде поноса“ ове године су исти отишли корак даље и истој дали крилатицу „Матичарка нормално“.

Мењање уџбеника где се геј односи сматрају нормалним и природним, најава кривичних пријава за све оне који се усуде да у негативном контексту помињу ову тему само су показатељ да Србија све више тоне како у културолошком тако и у духовном смислу.

У име иницијативе “ НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ као и у своје лично име поручујем како властима у Србији тако и перјаницама ЛГТБ заједнице да нећемо трпети наметање ваших вредности и да колико год се трудили, претили и вршили притисак  никад нећемо дозволити склапање истополних бракова.

Можете нас хапсити и уцењивати али запамтите у Србији до тога никад неће доћи. Не плашимо се ни вас ни ваше „премијерке“ јер она није наша премијерка нити ће икад бити!

Стога Вам још једном поручујемо, ово вам неће проћи. Никад Тачка.

А одабир датума за ову скарадну параду свакако јесте занимљив. То је можда само пар дана пре одлуке власти у Београду да потпише правно обавезујући споразум са такозваном „државом Косово“. Тиме режим покушава још једном да одвуче пажњу народа са питања Косова и Метохије.

Упркос томе морамо вам поручити да смо препознали Ваше намере и свакако нећемо пасти на још једну од Ваших игара, већ ћемо јаче него икад своју снагу усмерити на одбрану српског националног интереса и питања свих питања, Косова и Метохије, стоји у саопштењу „Нема предаје Косова и Метохије”, коју потписује један од оснивача ове народне иницијативе, Немања Петровић.

Извор: Србин.инфо

———–

7.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Народе, кренимо у борбу за слободу.мШта чекамо? Ко ће на чело колоне?
  Да ли је Џо жив, ево за њега прилике да исправи грешку!
  Врши се духовни и материјални геноцид над Србијом и свим грађанима Србије.
  Русија има закон о забрани парада срамоте.
  Подржимо браћу русе, једино они могу да нам прискоче у моралну и материјалну помоћ!
  Цео свет нам се смеје, док власти уживају њихову подршку, „јер смо је ми изабрали“. Како смо их изабрали тако треба и да их срушимо.
  Крећемо! Где је полазно место?

  Свиђа ми се

 2. Нека подстичу колико им воља, хришћанске вредности не могу избрисати! Хирархична љествица вредности је у нашем гену уписана, то је оно што не могу одузети ма колико шарлатанили у служби нереда! И не на задње ово је поднебеље где не може да се прими све што се посади, овде расту само аутоктоне биљке, нису…по толиким вековима схватили! Истина је да се морамо подсећати… мало смо почели заборављти, не могу нам ништа Господ Исус Христос је са нама правоверним!

  Свиђа ми се