Вакцине и вакцинација

Драган Илић: Један ОБИЧАН КОМЕНТАР о ВАКЦИНАЦИЈИ


Прво питање – Зашто мигранти нису вакцинисани одмах при уласку у Србију и нико и не пита за њихов вакцинални картон?

Друго питање – Зашто мигранстка невакцинисана деца могу у школе тј. никог не угрожавају, а наша невакцинисана деца не могу тј. угрожавају све?

Треће питање – Како то вакцине делују, ако се вакцинисани разбољевају баш од болести од које су вакцинисани, и како су вакцинисани угрожени од невакцинисаних ако их вакцине штите?

Четврто питање – Свињски грип је био најсмтоноснији од свих, ако се не вакцинишемо газићемо по гробовима. Нисмо се вакцинисали, а да јесмо рекли би да су вакцине спасиле све нас, и није било никакве катастрофе. Од кад су мале богиње постале толико опасна болест (није нова свима је позната) па сад треба све да вакцинишемо под претњом огромним казнама?

Пето питање – Дечије болести се најлакше преболевају у дечијем добу, зар нису баш вакцине против малих богиња са којим се почело 1971.год., помериле време оболевања на старије доба па имамо оволико велики број компликација од ове болести?

Шесто питање – Како то антивакциналисти имају интерес да због фармако бизниса пропагирају своје идеје кад се природним преболевањем стиче доживотни имунитет, и док траје болест нису потребни медикаменти? Где је ту зарада фармације?

Седмо питање – Зашто нема епидемије заушки (мумпса) и рубеола, када су и то болести које треба да буду спречене ММР вакцином.

Осмо питање – Зашто нема ни једне речи о појави шарлаха у вртићима, који се појављује по учесталости као и мале богиње? Можда зато што не постоји вакцина за шарлах?

Девето питање – Зашто смо угасили производњу својих вакцина и зашто смо чак и контролу над увозним вакцинама препустили странцима? (Торлак је продат и производња и контрола увежених вакцина врши неко други)

Десето питање – Зашто се у годинама када је обухват вакцинисаних био преко 95% опет појављивале епидемије малих богиња? (У комшијским државама као Мађарска где је обухват велики, било је епидемија)
…………

Н – то питање – Шта мислите зашто вам не верујемо?

***

ИЗВОР: Dr Jovana Stojković – zvanična stranica

———

9.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Питања су јасна. Једно додатно питање: ко ће од власти одговорити на то – директно? Неће ни одговорити него ће игнорисати.

  Свиђа ми се

 2. Да ли су и сва ромска деца вакцинисана, деца националних
  мањина, Албанаца, Бошњака,, Мађара, Чеха, Словака,
  Румуна, Русина, Вехабија, …/, и да ли се према родитељима ових полуација
  примењују тако драконске казне?
  Не!
  То до сада није регистровано, јер ВАКЦИНАШИ ИМАЈУ САМО
  “ПИК“ на децу ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, да из “Веберизују“ и
  “протестантитзују“!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се