АКТУЕЛНО

СРПСКИ КОЛЕКТИВ: Др Душан Дунђер – Хитно обраћање нацији поводом масовних протеста у Србији!


Др Душан Дунђер се обратио народу Србије поводом масовних протеста у Србији наглашавајући да они који протестују не смеју да пусте било кога ко има везе на неком партијом у своје редове да не би обесмислио ове протесте, а као пример навео је протесте у марту. Додао је да – „овог пута не смете да будете изманипулисани и да вас неко не би искористио и изманипулисао као петог октобра“.


Он је позвао и све великодостојнике СПЦ да стану уз свој народ.
Позвао је и све оне који су саопштавали истине да се народу придруже и каналишу енергију народа и не дозволе да се енергија злоупотреби.
Позвао је и лидере, часне људе земље, посебно Николу Алексића, др Јовану Стојковић, Воју Милошевића, проф. Светозара Радишића, Милана Видојевића, Југослава Петрушића, др Дуција Симоновића, проф.Милу Алечковић, Драгана Радовића, Бранка Драгаша, др Драгана Петровића, Вељу Абрамовића, Дејана Лучића, Милована Бркића, Милана Гламочанина, проф.Милана Брдара, Милијану Балетић, Љиљу Ристић… и све остале часне људе од струке да се уједине у један свенародни штаб.

„Доста је Србија ћутала, грцала и патила од Берлинског конгреса до данас, сада је неко ново време, како на планети тако и у Србији…“

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕО ВИДЕО ПРИЛОГ

Погледајте обраћање нацији др Душана Дунђера, поводом све масовнијих протеста у Србији и хитној потреби за формирање Свенародног штаба.
Продукција: ТВ Српски Колектив (јун 2018.)

ИЗВОР: Српски Колектив

———-

11.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

10 replies »

 1. Заборављен је монах Антоније који већ скоро
  две и по године сведочи иситину испред Владе Србије о
  погубној брани Ровини код Ваљева и, због тога, рушења и
  потапања Ваљевске Грачанице, манастира из 13. века,
  задужбине Немањића, чију је обнову помогао и Владика
  Николај, дајући да се о Његвом трошку изгради купола на
  том манастиру.
  Сваке суботе до сада 117. пута се организује Литија од
  Владе Србије до Патријаршије,, Народне Скупштине,
  РТС-а и, опет, до Владе Србије.
  Ово сведочење истине о Ваљевској Грачаници, даје
  свима другима могућност да се прикључе, што је учинила
  и др Јован Стојковић, и показало се врло корисним.
  Литија је организована само са православним обележијима
  /крстовима, иконама, барјацима/ и транспарентима који
  сведоче истину од штетности:
  – екуменизма са Римокатоличком Црквом/“непогрешивим“
  Папом:
  – насртаја НВО на традиционалну породицу, и њеном
  растакању;
  – наметања ЛГБТ идеологије младима, од вртића до
  факлутета;
  -присилне вакцинације страним вакцинама непознатог
  порекла, а не домаћим /провереним/ вакцинама, за које
  гарантује Држава;
  -неконтролисаног чедоморства/абортуса;
  – запрашивањима Србије КЕЈМТРЕЈЛОВИМА из необежених
  авионима шкодљивим сустанцама по здравље људи, животиња
  и биљака, те тровања земљишта и изворишта пијаће воде;
  – неморалних садржаја који се емитују преко свих медија,
  а посебно телевизије и радија;
  – укидања обавезног служења војног рока;
  -бесцене распорадје природних богатстава Србије, изворишта
  пијаћих и лековитих вода, те растакања и распродаје
  инфраструктурних објеката – водовода, канализације, смећа,
  авио и железничког саобраћаја елетропривреде ,са рудницима
  угља и водотокова хидроелектрана, телекомуникација…
  – издаје Косова и Метохије;
  – распорадје СРБске радне снаге и свођења на робовски статус;
  ….

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

  • Није он заборавио монаха Антонија јер монах Антоније у ту скупину не спада. Монах Антоније је православан. У овој дружини ниједног православног нема, може се причинити да има, али нема.

   МОЛИТВА ПРАВОСЛАВНИХ ХРИШЋАНА ПОСЛЕДЊИХ ВРЕМЕНА СВЕТОГ АНАТОЛИЈА (МЛАЂЕГ) ОПТИНСКОГ за свакодневну употребу

   Избави ме, Господе, од обмана богомрског и злога антихриста, чији је долазак близу; и заклони ме од замки његових у скривеној пустињи спасенија Твога. Дај ми, Господе, снагу и храброст чврстог исповедања Имена Твога Светог, да не одступим од Тебе, због страха ђаволскога, и да се не одрекнем Тебе Спаситеља и Искупитеља мога, нити твоје Свете Цркве. Но, дај ми Господе плач и сузе због грехова мојих и поштеди ме у часу Страшнога Суда Твојега. Амин.

   Свиђа ми се

   • @православље

    “Није он заборавио монаха Антонија јер монах Антоније у ту скупину не спада.
    Монах Антоније је православан. У овој дружини ниједног православног нема,
    може се причинити да има, али нема.“

    Монах Антоније све позива, али не да би им се придружио, већ да се ОНИ
    ПРИДРУЖЕ ЊЕМУ – ПРАВОСЛАВНОМ!
    Ко не верује у речено, нека погледа на “ИСТИНОЉУБЉУ“!

    Драган Славнић

    Свиђа ми се

   • А Ви то дајете атест на православље? По којим критеријумима закључујете да „нико није православан“?Јел био Карађорђе довољно православан, а Хајдук Вељко? Не мешајте црквеност са вером у Бога који дела кроз људе од крви и меса. Где су врли православни свештеници и владике да бекну на ово зло?

    И да се разумемо, апсолутно подржвам и поштујем монаха Антонија.

    Свиђа ми се

   • Сестро Чучук Стано,

    Карађорђе и Хајдук Вељко сигурно нису практиковали јогу, нису припадали темпларима, масонима, теслијанцима, родноверцима и осталима који се у овој прочитаној групи налазе.
    Да ли су њих двојица спасили своје душе, не знам, зна Господ. Као православни хришћани ми можемо и треба да се боримо за слободу, али не без Бога, и то не било ког Бога, него Јединога у три Ипостаси Оца, Сина и Светога Духа.
    Карађорђе и хајдук Вељко нису као Велимир Аврамовић изјављивали да желе да затру православље, па ће кад то учине да уведу нови српски светски поредак. Ово ти се сестро зове сатанизам и служба Сатани. То су и комунисти радили, узми прочитај књигу Утамничена Црква и узми прочитај Светитеље Руске катакомбне цркве, па ћеш да видиш шта су комунисти починили, каква злодела. Комунизам им је био потребан због екуменизма у коме је помешана истина са лажју, то ти је садашње време.

    Да би неко био православан, тај мора да живи православним животом, а не да прочита у неком студију посланицу Св. патријарха Варнаве или да на крају говора каже ајд помози Боже. Битна је и црквеност. Православан човек, ако је заиста православан, има тежњу да душу спасе и самим тим он жели да буде присутан на службама, жели да пости, жели да се исповеди, жели да се сједини са Христом кроз Свету Тајну Причешћа.
    Зашто владике ни да бекну, како ти питаш, па зато што су владике у екуменизму, а то ти је јерес која има за циљ да исквари православну веру, да православне поунијати, тј. покатоличи, а кад наступи опште отпадништво онда ће се зацарити Антихрист. Дакле циљ екумениста и ових сатаниста је исти, довести Антихриста на власт, а пре тога треба да пострада огроман број људи кроз ратове и болести. Свети Игњатије Брјанчанинов је рекао да не покушавамо својом слабом руком да зауставимо отпадништво јер га је Господ допустио због наших грехова, него да се уклонимо од њега, отпадништва. То значи сестро Стано, држ се Христа Бога Истинитога, спашавај душу и тражи цркву где ћеш да се исповедаш и причешћујеш. Има још понеки епископ који је у Истини, али и такве прогоне. Зато не веруј онима који не исповедају да је Христос син Божији.
    Кад би народ наш стао на молитву и принео Богу покајање, брзо би слобода стигла. Немојте очекивати да ће Господ слободу дати тако што ће ангажовати оне који служе Сатани.
    Прочитај сестро Посмртна претсказања преподобног Нила Атонског, па ћеш видети, да ми живимо у том времену које он описао као последње време.
    Врло важно за свакога Хришћанина је читање Светог Писма и Житија Светитеља и дела Светих Отаца, без тога не можеш да разликујеш истину од лажи.

    Свиђа ми се

  • О томе и говорим. Нико од ових побројаних није православан. Зато њима не требају литије. Аврамовић, Лучић и Видојевић интензивно раде на духовном уништењу нације. Аврамовић је у више наврата рекао да му је циљ да затре православље. Нажалост много је крштених, а у вери неутврђених душа погубљено.
   Др Јована Стојковић, ако је православна и ако мисли да је не искористе ови набројани, треба да иступи и јавно се огради од покрета Достојни Србије.
   Сад само испливавају вукови у јагњећим кожама. До сада су држали „предавања“ по кобајаги независним телевизијама.
   Треба се борити, али са овима православан човек нема шта да тражи.

   Свиђа ми се

 2. Neozbiljno je ogranicavati ljude koji su glasali protiv rezima,ukoliko ne pozivate vojsku i policiju na prevrat,nakon cega bi ostvarili uslove za fer i demokratske izbore.O pominjanju nekih imena koji su trebali da budu procesuirani ne bi ali,5 oktobar je bio 90 % NARODNI-to sto DOS nije procesuirao kriminalce tu recimo,Baleticku,mIRU markovic … je bilo suprotno volji naroda..NIJE BILO 6 OKTOBRA.Jedina svetla tacka je bila SABLJA.

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.