АКТУЕЛНО

НЕЋЕМО ДА ПЛАЋАМО екскурзије СНС-ботова на параду неморала у Београду!!!


Ова власт у Србији се заиста бескрајно заиграла, па сад води екскурзије СНС-ботова на параду педера и лезбејки у Београд из градова Србије! ОВИМ се врши дискриминација већинске, православне Србије у време православног поста и молитве и драстично урушава здравље нације!

Овај “бесплатан превоз” плаћате Ви грађани Србије и то Вам је ОБАВЕЗНО!

“Градски одбор Српске Напредне Странке у Врању организоваће бесплатан превоз за Београд у суботу 24. јуна, ради присуствовања “Паради Поноса”. Позивамо све чланове, симпатизере и заинтересоване грађане да се јаве председнику своје МЗ ради уписивања и ближи информација. За све чланове јављање је ОБАВЕЗНО, јер нам је циљ да што већим присуством “Паради Поноса” покажемо подршку политици председника Србије Александра Вучића и будуће премијерке Ане Брнабић.”

Ово пише на летку који је подељен члановима СНС Врање. 

———-
13.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. U P.materinu,pa zar sam ja sa svojih 60 godina doziveo ovakav pederluk da mi propagira predsednik i lezbejka premijerka.Fuj djubrad jedna! Je*em mu misa, slog ce da me strefi od ovoga, pored toliko lepih zena u Srbiji, oni nude musko dlakavo dupe kao ono pravo. Joj ljudi, idem da se napijem od muke, mislim na lekove da se napijem da ne riknem jer, mislim da je jos rano za mrenje. Greota je mreti pored vako lepih zena, ko ce da pazi i mazi ih ako pomremo mi majstori.
    Smrt!!!!!!!

    Свиђа ми се